pátek 28. října 2022

Karneval


[Halloween speciál 3]

Listí padá ze stromů, ve všech různých odstínech, a začíná být postupně chladno, avšak tentokrát je poměrně teplý podzim. Kouzelné a magické období. Zrovna jsou vidět hvězdy, je obloha s málo mraky. 

Leží v posteli, ale nemůže klasicky usnout, takže se zvedne a jde na balkón, zapálí si cigaretu. Její havraní vlasy vlají ve větru. 

*

V hlavě má naprostý chaos a bordel, jedna myšlenka přes druhou, ale to už delší dobu. Zase má toto období. Trpí mnoha psychickými nemocemi, ale má i mnoho zdravotních problémů. Život je peklo, alespoň pro ni. Cítí se velmi osaměle, lidé jsou falešný, mnoho ji ublížili, zlomili, zničili. Je jí hrozně, minulost ji pronásleduje na každém kroku, je jedno kde zrovna je, nejde od toho utéct, nikam. Život ji dávno omrzel, dost pokusů o sebevraždu, ale bez úspěchu. Vždy ji v tom zabránil, nějaký přízrak, přijde ji velmi povědomí, ale netuší odkud. Je to žena, a má černá křídla, černé vlasy, černé dlouhé šaty, v rukou má housle, slyší i jejich tóny. Nerozumí tomu. 


*
Zapálí si další cigaretu, hledí do temné noci.

Myslí na všechny, které milovala a zemřeli. Tak moc ji chybí, jen u většiny věděla, že zemřou nebo už zemřeli, pak se to jen potvrdilo, od narození má vize, většinou ve svých snech, věštecké sny. Od narození je úplně jiná, než všichni okolo ní. Nikdo ji nerozumí. Chybí ji staré časy, tehdy alespoň někoho měla, i když falešně, tedy až na pár výjimek, ale ti zemřeli.  

*
Rozhodne se jít do vany, relaxovat při svíčkách a hudbě. Jde dovnitř z balkónu, vezme si své černé pyžamo s rudými růžemi, a černý ručník. Černé svíčky, má dávno v koupelně, jen si ještě dojde pro zapalovač, cigarety, černý popelník s růžovou lebkou, a zapne si hudbu na mobilu, mezitím se ji napouští teplá voda do černé vany. 
Zapálí svíčky, na kraj vany dá popelník, na pračku položí cigarety a mobil, pak se svlékne z domácího oblečení, ve kterém občas i spí. Vleze si do příjemně teplé vody, hlavu si opře o krvavě rudé kachličky.
Světlo v koupelně má klasicky zhasnuté, když jde zrovna relaxovat. Občas ji to pomáhá, ovšem mívá i takové stavy, kdy ani toto nepomůže. 
Zavře oči, a vnímá hudbu a teplou vodu. Ponořená do svých myšlenek.
Najednou se ji zobrazí lidé v maskách a různých kostýmech, vypadá to, jako nějaký karneval. Tanec a hudba, dokáže slyšet onu hudbu, působí to, jako v nějakém starém sídle, nebo prostě staré budově, která nepochází z tohoto století. I ony kostýmy působí staře. 
Rychle otevře oči, prudce se posadí. 
Že by další vize?
Čím víc se blíží halloween, tím víc má podobných vizí. Ale jedna postava, je v nich stále stejná. 
Podá si cigaretu a zapálí, potáhne si, a vyfoukne kouř.

Nakonec vyleze ven a vyndá špunt, nechává vytéct vodu, začne se utírat a oblékat pyžamo. Rozsvítí světlo, pak sfoukne svíčky, zhasne a odejde do postele. 
Tentokrát už může usnout. Léky na psychiku konečně zabrali, takže se odebírá do říše snů. Ovšem má opět neklidný spánek, znovu se ji zdá, o té tajemné ženě, s černými křídly. 
Proč ji připadá, tak povědomá? To vážně neví, ani odkud. 

*

Ráno se probudí a zapálí si cigaretu,  je rozespalá, potahuje si z cigarety a vyfukuje kouř ze svých plic. Až se nějak probudí, jde do kuchyně kde si postaví vodu v konvici na kávu, přemýšlí co vezme k snídani. Když má kávu hotovou, tak si sedne k černému stolu, napije se z černého hrnku, zapálí si opět cigaretu, její ranní rituál, jak tomu říká, nejen ona tedy, není vůbec jediná kdo to tak má, ani omylem. Rozhodne se, že si k snídani dá koblihy s čokoládou a pudignem. Jí a pije kávu, zvedne se a jde si udělat další, vždy po probuzení pije minimálně dvě kávy, k tomu kouří cigarety, ano je silný kuřák. Po skoro minutě je hotové druhé kafe, drží hrnek a jde na balkón, kde si sedne na černou židli, sleduje potemnělou oblohu s těžkými temnými mraky, nejspíše bude pršet, říká si v duchu. Hledí do téměř holých korun stromů a střechy domů, v hlavě se ji rýsuje námět na příběh, občas něco píše, ovšem nejen to. Mobil má v rukou, takže začíná psát. 

*

Na mobilu si pustí gothic rádio, stanici Club-Red-Hell, což je německá stanice s industrial dance hudbou, nejvíce moderní gothic styl, jen s tím že to s původní gothicou nemá nic společného. Je to žánr hudby na gothic akce, pro tanec. 

Ty akce ji dost chybí, ale ty lidi vůbec. Navíc už přestala pít úplně alkohol, před zhruba třemi lety. Před několika lety, šla hodně do sebe, už je naprosto jiná, než byla, teď by ji podle chování asi moc lidí z minulosti nepoznalo, možná ani vzhledově. Ale přeci jen je možné, že ji pár lidí nakonec chybí, i když si snaží namluvit, že to tak není, že to není pravda. Velká bolest a utrpení samotného žití. Je ztracená ve všem, neví kudy kam. Je bezmocná a zoufalá. Jsou věci, které nejde ovlivnit ani změnit, bohužel je to tak. 

*** O tři dny později ***

Dnes je Halloween, Lili Black dostala zvláštní pozvánku v černé obálce, na karneval, objevila se ji na stole u postele, před ani ne dvěma dny, je to podezřelé a divné, jenže její vnitřní hlas, ji říká že jestli chce znát pravdu, má tam jít, že na onom místě, zjistí pravdu o tom, proč má tento druh vizí, nebo odkud zná tu tajemnou ženu s černými křídly. Rozhodne se, že na to místo nakonec půjde, je zvědavá na odpovědi, na otázky které má ve své mysli. 

Přemýšlí co si vezme na sebe za oblečení, není zvyklá na bály či karnevaly. 

Pije kávu a poslouchá písničky, mezitím je myšlenka úplně jinde, už zase si zapaluje cigaretu. Karneval začíná až za několik hodin, takže má ještě poměrně dost času na přípravy. 

Už konečně ví co si vezme za oblečení. Budou to její černé šaty a doplňky do victorian gothic stylu, její nejoblíbenější druh gothic, který se k Lili také nejvíce hodí. 

* O šest hodin později * 

Před chvílí dorazila před staré sídlo, které působí pomalu opuštěně. Neví proč má tak zvláštní pocit, že to zde zná, jako by tu už někdy byla. 

Z myšlenek ji vytrhne žena s černými vlasy, černými dlouhými šaty, a velkými černými křídly. 

“Přišla jsi, to jsem velmi ráda.” usměje se ona tajemná žena. 

“To jsi ty, ta žena z mých vizí a snů za poslední dobu. To ty jsi mi dala tu pozvánku na karneval?” zajímá Lili. 

“Ano, to já. Pojď dovnitř.” pobídne ji, tak poslechne a vejde do sídla.

Potemělá chodba, kterou osvětlují svíčky na velkých svícnech v černé barvě, svíčky mají červenou barvu. Je slyšet zvuk varhan v temných až gothic tónech, tak jak to miluje, k tomu klavír a housle.

Moc povědomé místo, začíná si vzpomínat, na všechno, na tu ženu i toto místo. Zničehonic ji Lili políbí na ústa. Vzpomněla si na jejich lásku.

“Takže jsi si vzpomněla, bála jsem se, že si na mě nevzpomeneš, že už nikdy nebudeš má. Strach, že jsem tě navěky ztratila, lásko moje jediná.” pronese Angela. 

“Vypadá to tak, miluji tě víc než cokoliv, jsi jen má a nikoho jiného.” odpoví ji.

Lili je upírka a Angela padlý anděl. 

Další vášnivé líbání na ústa. Ruku v ruce kráčí do sálu, kde hraje překrásná hudba. 

*

Jsou zde padlí andělé, upíři, démoni, elfové, víly, trpaslíci, kentauři a různé bytosti. Tyto karnevaly na halloween bývají smíšené, slavnosti a propojení světů a dimenzí, je to jediný den, kdy 'nadpřirozené' bytosti mohou do lidského světa, tento den se otevírají brány skrze světy.

*

Okamžitě spolu začnou vášnivě tančit do ponuré hudby, tělo na tělo. Chvílemi se políbí. 

Užívají si, že jsou opět spolu, že se našli. Mají sto chutí se na místě vojet. Nakonec se jim povede to vydržet zhruba čtyři hodiny, než zmizí do svého pokoje. 

Vrhnou se na sebe a povalí se na měkkou postel s černým prostěradlem a povlečením. Začínají se svlékat ze svých černých šatů, až jsou úplně nahé, tak se navzájem dotýkají svých nahých těl. Lili si hraje prsty s jejími ňadry, ona zase s jejími klitorisem, pokojem se ozývají slastné vzdechy a steny, v euforii. Angela ji po chvíli převalí pod sebe, a během chvilky ji do každé bradavky zapíchne růžové jehly, netrvá dlouho a Lili ji prokousne obě bradavky svými ostrými tesáky, poté ji udělá na krk několik cucfleků, pomalu se polibky dostává přes její nahé tělo, až k její kundičce, okamžitě jazykem začne přejíždět po jejím klitorisu, chvíli počká než dovnitř strčí čtyři prsty, ovšem během pár minut se udělá. Vlhké polibky po jejich nahých tělech. Už se mnohokrát po sobě udělali. 

“Miluji tě Angelo.” promluví. 

“Já tebe taky Lili. Vrať se semnou domů lásko moje.” odpoví. 

“S tebou půjdu kamkoliv.” políbí ji. 

8 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.