pondělí 31. října 2022

Antikrist

Zdroj obrázku

(Snad se vám to bude líbit, jelikož horory jsem psal bůh ví kdy, jelikož zhruba dva roky nepíšu pomalu na nic jiného, než The Untamed, MDZS a YiZhan.)

Říká se, že na halloween chodí po světě Antikrist, a hledá duše, které se k němu přidají. Ale to nikdo neví přesně, jestli je to pravda či nikoliv. Halloween bude zítra. V ten den se možná dozvíte pravdu, nebo taky ne. Kdo ví. Legendy nebo pravda? Taktéž se říká, že má nastat konec světa, někdo málo tomu opět věří, avšak většina z toho má akorát srandu. Mnohokrát to někdo pronesl, ale skutek utekl, že? Takže, jak to bude tentokrát?


Ovšem mnoho kultů každým rokem vyvolává satana, nebo jeho dítě, existují velmi staré spisy, že satan má dítě, a že na světě lidí má své děti, které jsou ovšem stvořeny z lidských bytostí. Avšak ne každý z kultů vůbec něco z magie skutečně umí, někteří si jen hrají, a tváří se že umí bůh ví co, děcka co si myslí, že díky tomu jsou děsně cool, jen tací dělají akorát problémy, kdo ví, kdo z nich je horší, jestli ti co neví, co vlastně dělají, nebo ti, co až moc dobře ví, co dělají.
Respektive tyto vskutku staré spisy, by vůbec neměli být v lidském světě, nepatří do rukou vám lidem, jenže vy lidé sami kráčíte ke své vlastní záhubě, toto si ale mnoho z vás neuvědomuje, že? Však se podívejte, na to jací jste, jak se k sobě navzájem chováte, a vlastně ke všemu, co vám náhodou přijde do cesty. Jste zvrácené a zlé bytosti, myslíte si že jste nejlepší rasa na světě? Pche, právě že jste ta nejhorší rasa, nejnižší na potravním řetězci, jak tomu říkáte vy lidé. Jste vskutku směšná rasa, vyšší bytosti z vás mají akorát srandu, nebo se o vás absolutně nezajímají, jelikož mají důležitější věci na práci, než se zabývat někým jako jste zrovna vy, heh. Proč musíte pomalu vše kolem vás zničit? Navíc si teď v moderní době hrajete na různé nadpřirozené bytosti, jelikož vás fascinují a uvědomujete si vlastní podřadnost? A nebo? Kdo si jako myslíte, že jste? 
Toto ovšem rozhodně neznamená, že jiné druhy bytostí neexistují, nebo jiné světy a dimenze, právě že až moc existují, jen vám lidem jsou skrytí, nemusíte je vidět, vlastně by vás vůbec neměli zajímat, jenže vy velmi rádi strkáte rypák, kam nemáte, kdo ví, možná za vaším chováním vážně stojí satan? Či jeho dítě? Existuje vůbec, nebo je to váš další výmysl? Avšak je pravda, že například elfové vážně neexistují, ty si vymyslela vaše rasa.

***
Nastal den Halloweenu. Zatím to vypadá, jako normální den, na uctění mrtvých. 

*
“Myslíš si, že Antikrist letos opravdu přijde?” zajímá se Ashley.

“Nevím, ale víš co je psáno v té knize. A ten den a datum z té knihy, je právě dnes. Sám jsem zvědavý, co se dnes bude dít.” odpoví Mett a zapálí si cigaretu. 

“Posledních pár měsíců bylo ovšem dost divných.” přidá se do hovoru Ive. 

“To máš pravdu.” oba dva souhlasí. 

“A znamení, podle těch starých spisů se taktéž ukázala, proč by neměl tedy přijít Antikrist?” pronese Draven. 

“V těch starých spisech také je, že antikrist zde na tomto světě, už mnohokrát byl, a tím také vznikla pokaždé apokalypsa, konec tohoto světa. Jen my o tom nevíme, pamatujeme si jen čas, od dalšího začátku lidstva a světa. Nebylo nám dovoleno, pamatovat si to.” přidá se Julie. 

“Pojďme podpálit nějaké kostely. Mám chuť na naší tradici, co nejvíce ohňů.” nadhodí Draven. 

“To je skvělý nápad. Pořádné ohně už mi chybí.” souhlasí Ive.

Všichni kývnou hlavou na souhlas, a tak vyráží do ulic ze svého doupěte. 

***
Po celém světě začínají hořet kostely, a nejen to, různé kulty si toto převzali, jako svou tradici. V tento den, začínají velké požáry, svatých míst, rituální vraždy, svět se ocitá v chaosu, topí se v krvi. 

***
Obloha se začíná zbarvovat do barvy krve, vzduch začíná těžknout, země se otřásá ve svých základech, jde slyšet křik a řev, v mukách, začátek naprostého chaosu a muk, trhá to ušní bubínky, které vám postupně praskají, někomu praskají oči, ze kterých po tvářích stéká krev, nebo praskne lebka a hlava vybuchne.

Netrvá dlouho a zjeví se žena s černými vlasy, oblečená celá v černé barvě, bílou kůží a z očí ji stéká krev. 
A s ní i padlí andělé, kteří si začínají hrát. 
Černá velká křídla padlých andělů, jsou jako břity, sekají kusy těl, které létají všude okolo, krev a vnitřnosti. 
Užívají si křik a vyděšené výrazy v očích, živí se i strachem a bolestí. Milují to. Děsit lidi. Ona žena je právě onen Antikrist, který přišel po miliónech letech zpět na zem, aby znovu nastal konec světa, je to až moc reálné. Ti, kteří nevěřili, už věří a křičí ve strachu a zoufalství.
Ona žena zabíjí svým pohledem, stačí když se vám podívá do očí, a vaše tělo se rozletí do prostoru kolem. Celý svět je v plamenech, výbuchy sopek, tornáda, tsunami, zemětřesení a různé přírodní katastrofy, úplně po celém světě, mnoho lidí už po smrti, v pekle, ve věcných mukách, hmotný svět se definitivně bortí a hroutí. Domy jdou postupně k zemi, elektrárny přestávají fungovat a jaderné elektrárny výbuchy, svět pohlcuje radiace, stromy hoří, nebo jen padají k zemi, auta jsou zničená, do šrotu, ale to už nikoho nemusí trápit, protože když je někdo mrtvý, tak hmotné věci jsou mu absolutně k ničemu. 
Nakonec celý svět vybuchne do atmosféry.  

6 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.