středa 26. října 2022

Hodina stínů 18+

Zdroj obrázku

[Halloween speciál 2]

Je nádherná noc, a je krásný úplněk. Stromy dělají strašidelné stíny. Optimální čas na lov, smrt která číhá ve stínech noci. 
Není vidět, ale ona vidí vás, čeká na vhodný okamžik, než zaútočí. Je překrásná, nebezpečně sexy. Může ji vidět, jen ten komu se chce ukázat. Svůdná a hladová. Miluje hřbitovy, prochází se po nich velmi často. 
Právě zahlédne někoho, takže okamžitě zaútočí, hladově se mu zakousne do krční tepny, a začne pít jeho lahodnou krev. Až dopije jeho krev, tak jeho bezvládné tělo odhodí někam za sebe. Pak si jde najít další jídlo. Má vskutku velký hlad. Dokáže zabít mnoho lidí, a baví ji to, nenávidí lidstvo, za to co lidé udělali jejímu druhu, ale i za to, jakou mají povahu, ona je hrdý tvor, čestný, nenávidí neupřímnost, faleš, aroganci, prostě lidé v sobě nemají hrdost ani čest. Kolikrát zabíjí, jen pro zábavu, než z nutnosti. Ráda si hraje, ne jen sexuálně, baví ji děsit vás lidi. Jelikož není vidět, tak se ji bojí, a tím se baví na cestě věčnosti. Najednou se objeví její sestra.

“Mohu se přidat?” usměje se.

“Proč by ne?” mrkne na ni. 

Netrvá dlouho a objeví skupinu lidí, takže je během chvilky zabíjí, zbaví je veškeré jejich krve. Ten řev a pocit strachu si velmi užívají, pokaždé když jdou na lov.  
Poté co zabijí a roztrhají ještě několik skupin lidí, rozhodnou se odejít do sídla, kde žijí.  
Ziuwe jde do svého pokoje a Darrie odejde na zahradu.
Mají bratra, který je mladší, než ony dvě, zrovna sedí na hřbitově a pozoruje černou oblohu, pije krev ze svého poháru. Jsou trojčata, dvou vaječné, sestry vypadají stejně, jejich bratr jasně že jinak. 
Jejich rodiče jsou královna a král upírů. Ano jsou z čisté upíří a královské krve. 


***
Po chvíli za Ziuwe přijde její partnerka Allie, jen co vejde do pokoje, vrhne se na svou lásku, začnou se líbat a svlékat z oblečení. Hladí její dlouhé černé vlasy, mezitím se vášnivě líbají na ústa. Jejich chladná nahá těla se navzájem dotýkají. Allie se polibky dostane do její kundičky, začne si jazykem hrát s jejím klitorisem, z úst černovlásky se ozývají vzdechy slasti a rozkoše. Chvílemi zatáhne za její krvavě rudé vlasy. K jazyku přidá dva prsty, které strčí dovnitř kundičky, kterou tak miluje. Netrvá dlouho a černovláska se ji udělá do pusy. Chvíli na to už leží pod ní a cítí jak do ni vniká umělým penisem, začne ji tvrdě šukat, tak jak to obě dvě milují. Nakonec vysune umělý penis a vrazí ho do jejího zadku. Začne hýbat svými boky, takže šuká její zadeček. Vzrušením je slyšet čvachtání. Netrvá dlouho a rudovláska se několikrát udělá. 
Po vášnivým sexu, se obléknou do svých černých šatů. 

“Mám hlad lásko.” ozve se Allie, jelikož nebyla na lovu.

“Tak jdeme ke krvavé fontáně.” souhlasí, krev nikdy neodmítne. 

Vyjdou ze svého pokoje a jdou na zahradu ke krvavé fontáně, po cestě si vezmou své poháry. U fontány narazí na bratra, který tam sedí se svým partnerem. Naberou si krev do pohárů a začnou pít. Po chvíli se na místě objeví i partnerka Darrie, její jméno je Violet. Sourozenci a jejich druzi na cestu věčnosti.

“Tak jsme se tu sešli všichni.” zasměje se Ewanus, jejich bratr.

“Dostal jsem nápad.” pronese Exidus, partner Ewanuse.

“A jaký?” zajímá se Allie.

“Dát si něco, jako závod v lovu.” odpoví jim.

“Dobře, tím pádem v počtu lidí za určený čas.” doladí to černovlásky.

“Super.” všichni souhlasí.

Nuda je podnět pro hraní. A k tomu pro upíry? Věčnost je příliš dlouhá, musí vědět jak se dokázat zabavit, nebo ne?

“Navíc je přeci halloween, závod je něco jako naše tradice.” podotkne Ziuwe.

“Pravda.” dodá Darrie. 

“Takže klasicky hodina?” nadhodí Exidus.

“Hodina stínů.” usmívá se Violet. 

Takže odchází ze sídla do světa lidí. Zrovna se blíží půlnoc. Což je optimální čas. Hodina vlka, jak tomu říkají někteří lidé. 
Sotva zazvoní zvon kostela a odbije půlnoc, závod v lovu začíná. 
Jen vy lidé je vidíte jako stíny. 

Ziuwe číhá u kostela a zabíjí každého kdo z něj vyjde. Darrie si obsadila hřbitov. Ewanus lesy, a zbytek se rozmístil po městě. 
Všude možně létají mrtvá těla, respektive kusy z nich. Poté co vysají veškerou krev, roztrhají jejich těla, čistě pro zábavu, také proč ne? Lidé jsou jen odpad. 
Během chvilky se stěny kostela barví do ruda a křik lidí je jako slast pro uši. Když zabije lidi z kostela, jde hledat další lidi. 
Všude po lesích a ulicích města, se objevují mrtvoly a ozývá se líbezný křik strachu a děsu. Pro ně je to překrásná hudba. Každý rok si v tento den vyberou jinou zemi a jiné město, tentokrát to je Anglie a Londýn. Na každý halloween rádi rozdávají strach. děs, bolest, chaos... Ďáblova noc. Také pokaždé zapalují kostely. 
Všichni se nakonec rozmístí po ulicích města. Ze svých míst. Jsou skrytí ve stínech temné noci, oni jsou ty stíny, které vám létají nad hlavou, než zemřete. Avšak ne vždy je stihnete zaregistrovat, před smrtí. 
Jelikož nejsou lidmi, tak jsou hodně rychlí. Zatím uteklo, jen dvacet minut. Během této doby už zabili a roztrhali mnoho z vás. Lahodná krev z vašich tepen a žil. 
Jich je pouze šest a už zabili minimálně šedesát z vás. Po oné hodině se sourozenci a jejich druzi sejdou na hřbitově, aby si řekli kolik kdo zabil lidí. Některé mrtvoly leží i zde na hřbitově, kde předtím začínala závod Darrie. 

“Takže, kolik kdo zabil lidí?” pronese Violet. “Já třicet jedna.” dodá.

“Padesát šest.” odpoví Ziuwe.

“Čtyřicet pět.” Darrie.

“Dvacet devět.” Allie.

“Šedesát.” Exidus. 

“Sedmdesát tři.” promluví poslední Ewanus.

“Takže je jasné kdo vyhrál.” odpovídá Violet.

Nakonec se začnou svlékat z oblečení, až jsou úplně nazí, začnou sexuální orgie, mezi mrtvolami. Jejich nahá těla se navzájem dotýkají. Potírají svá nahá těla krví svých obětí, pekelný tanec. 

Exidus povalí na hrob svého partnera, hned mu vrazí svůj penis do zadku a začne ho tvrdě šukat, mezitím se vášnivě líbají. Občas se při polibku kousnou do rtů, vzrušuje je to. Jsou tak moc vzrušení, že se během chvilky oba dva udělají, ale to jim nestačí, sotva z něj vyleze, tak ho Ewanus opře o náhrobek a vsune dovnitř jeho sexy těla svůj tvrdý penis, okamžitě ho začne šukat a mezitím ho občas zatáhne za dlouhé bílé vlasy. Během toho co ho šuká, se mu chvílemi zakousne do krku, pije jeho krev. Po chvíli se znovu udělají.

Hřbitovní svíce z hrobu dodává krásnou atmosféru. Šukají spolu v krvi a vnitřnostech několika obětí, dá se říci že je to celkově jich šesti takový rituál, po dokončení závodu.

Na jiném hrobě se zase sexuální rozkoši oddává Ziuwe a Allie. Rudovláska leží a opírá se o náhrobní kámen zády, a černovláska si jazykem hraje s jejím klitorisem a tři prsty má uvnitř její vagíny, kroutí s nimi v různých směrech. Z úst obou žen se ozývají slastné steny, po několika minutách se udělá do jejího obličeje. Hned na to se zakousne do její bradavky a napije se její krve, pak se zakousne do té druhé, ze které se taktéž napije krve. Za pár minut už líže kundičku ona jí, chvílemi ji svými nehty škrábe do kůže, ze které stékají pramínky krve, ovšem okamžitě se zahojí. Když se mnohokrát po sobě obě dvě udělají, leží na hrobě a sledují hvězdy na temné obloze noci. 

Ve hrobce si užívá Darrie a Violet. Na rozpadlé rakvi leží černovláska a modrovláska si jazykem hraje s jejím ňadrem, a rukou s tím druhým. Občas ji kousne nebo škrábne nehty do kůže, slastí sténají a vzdychají. Vášnivé líbání a dotyky. Obě dvě se už tak třikrát udělali. 

Celkově jejich sexuální hry trvali několik hodin, v krvi a vnitřnostech svých obětí, než se rozhodnou jít zakončit dnešní noc, a to tím podpálit co nejvíce kostelů, svými schopnostmi. Rychlostí blesku se obléknou do svého oblečení a jdou teď už ve skupině podpálit kostely. 
Poté co vidí hořet město, se konečně vrátí domů do sídla.

“Koukám, že jste si zase šli hrát děti naše.” přivítá je doma král Rivier. 

“Hlavně, že jste se dobře bavili.” ozve se hlas královny Rosiety.

“Někdy se musíme přidat lásko.” navrhne král.

“Příště miláčku.” souhlasí královna a políbí ho.

6 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.