pátek 6. května 2022

Vaše vzkazy


Fajn, rozhodl jsem se sem přidat něco jako 'chat' či jak to nazvat jinak. Prostě pod tento článek do komentářů můžete psát vaše vzkazy pro mě, to co nepatří pod Jednorázovky, Povídky a ostatní. Tento článek je pouze na vaše vzkazy. Aby jste nepsali komentáře co nepatří k tématu daného článku. Snad chápete jak to myslím. 

22 komentářů:

  1. Zaregistrujes se pro toplist zde:
    https://toplist.cz/register/
    Jak budes mit tento krok, tak by ti mel prijit email s tvym ID.

    Pujdes pak na hlavni stranku toplistu, kde zadas do hledani tvoje ID toplistu, melo by ti to dat tvuj nazev blogu. Na to kliknes, na prave strane obrazovky budes mit menu, tam das kod na stranku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už vím, ale kam mám vložit ten kód na stránku? 🤔

      Vymazat
    2. Layout/Rozvrzeni > najdes si side bar a tam mas pridat/add gadget. Vyjede ti nabidka a vyberes si HTML/Javascript. Zadas si tam nazev/title jak chces aby se jmenovalo to tvoje pocitani a do obsahu/content vlozis zkopirovany HTML kod z toplistu. :)

      Vymazat
    3. Zobrazuje se mi jen název jinak nic. 🥺🥺🥺

      Vymazat
    4. Musis si prekopirovat ten HTML kod z toho toplistu a potom to vlozit do toho gadgetu.

      Vymazat
    5. Nastavil sis tam jaký vzhled toho pocitadla chceš? Oni tam maj jednoduché po tabulku na té stránce jak máš ten html kód.

      Vymazat
  2. Jo nastavil. Já vše dělám z mobilu, nemám několik let počítač.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj. Už jsme vyhodnotili tvou přihlášku do klubu snílků. https://klubsnilku.blogspot.com/2022/09/vzducholod-padesata-sedma.html

    OdpovědětVymazat
  4. Právě se mi podařilo dokončit povídku na tvou první spisovatelskou výzvu.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. Nějaké oddělovače ti můžu vyrobit. O víkendu se o nějaké můžu pokusit. Pošli mi tedy obrázky a řekni mi, jak by oddělovače měly vypadat.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, všimla jsem si, že jsi jeden z mála (spíš jediný), kdo je ještě aktivní v Klubu snílků. To mě zaujalo. Při prohlížení tvého blogu jsem též objevila, že jsi zakladatelem Klubu umělců. Ačkoliv to normálně nedělám, tak bych tě ráda pozvala k nám do Klubu blogerů, kde můžeš propagovat své blogy a články v žebříčcích, sdílet své projekty a oslovit tak více potenciálních účastníků, najít inspiraci k tvorbě (rubriky Téma měsíce, Hrátky), případně se zapojit i do dalších aktivit klubu.
    Klub funguje už od roku 2020 a sídlí na adrese: https://klub-blog.blogspot.com/
    Přijď se podívat a uvidíš, zda bys měl zájem. Přihlásit můžeš všechny své blogy, pokud neporušují nějaké pravidlo klubu.
    Hezké svátky a třeba se ještě virtuálně potkáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O vašem klubu vím už delší dobu a těší mě přímé pozvání, podívám se více podrobně na váš klub a závažím to. 🖤

      Vymazat
  7. Máš pekne udelany blog ☺️

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.