středa 11. května 2022

Padlý anděl

Jsem Ewan Yume. Kdysi jsem býval normální anděl, který se dostal do lidského světa. Jenže jsem se zamiloval do jednoho kluka, který mě odmítl a já se s tím nedokázal smířit. Nějakou dobu jsem se snažil to přejít, ale nešlo to. Bolest mě spalovala víc a víc. Až mě spálila. Potřísnil jsem se vlastní krví. Podřezal jsem si tepny a podřízl hrdlo. Tak jsem se stal padlým andělem. Posel pekla. Zemřel jsem v roce 2020 a za života jsem byl emař. Teď se píše rok 2760. Doba vskutku pokročila. Vše je úplně jiné než za mého života. Chodím sem jen pro duše, které mám přivést do pekla. Takže vidím postup času. Lidé už vymysleli roboty, kteří jsou lidské. Ano, je to tak. Pomalu zde už budou jen roboti, ne? Věda pokročila hodně dopředu. Až mě to občas děsí. Avšak jsem rád, že zde už nemusím žít. Těch pár let mi zde vážně stačilo. Už bych se nevrátil do tohoto světa. Tento svět byl vždy zvrácený a šílený avšak teď ještě víc. Proběhlo mnoho celosvětových válek. Mnoho smrti a mnoho práce s dušemi. K nám do pekla se dostává víc a víc duší. Musím říct, že je to otravná práce. Fakt.


Vysoké mrakodrapy, roboti pomalu místo lidstva, vývoj elektroniky, biologické zbraně, dokonce vzniká čím dál tím Od víc chimér. Pokusy na lidech už nejsou tajné. Vlastně už lidé zjistili, že existují bytosti jako jsem já. Vše jde dopředu a zároveň pozadu. V době kdy jsem byl naživu lidé v naší existenci nevěřili. Nebo spíše vskutku málo, ale teď? Kdysi dávno staré civilizace věděli o naší existenci, také nás uměli přivolat či zotročit. A tyto časy se vrací. Jako by si začali vzpomínat. Jen tentokrát je to děsivé více než předtím. Nechci být otrokem kohokoliv. Ani mého pána Lucifera. Jen s tím nic neudělám. Tehdy jsem zase musel poslouchat Boha. Takže si říkám, že Lucifer není tak hrozný. Řád vesmíru začíná být narušený. Což je problém. Když se naruší celkový řád nevěstí to nic dobrého. Opravdu ne. Věřte mi. Já to vím, protože nejsem člověk a nikdy jsem jím nebyl. Astrální svět, bytosti... Vzniklo za tu věčnost mnoho nových bytostí. Všude. Nejen zde. Lunius jsou bytosti podobní upírům jen mohou na slunce, Dhaki jsou bytosti podobní vlkodlakům jen nemohou na světlo a nemění se, protože půl těla je vlk a půl těla člověk. Vrchní část těla je vlčí a dvě nohy lidské.

Menze jsou modré bytosti s černými oči a černými křídly, kteří žijí v lidském světě, jsou něco jako andělé a mořské panny, protože na sobě mají modré šupiny a k tomu milují vodu. Je jich mnohem víc. Ale to se mi nechce vyjmenovávat. Bylo by to na dlouho. Fakt, že jo. Můj nejlepší kamarád je upír. Jmenuje se Salvinus Salvadore. Je opravdu sexy. Moc mě přitahuje. Dávno jsem zapomněl na nešťastnou lásku. Možná jsem šťastný, že jsem se kvůli němu kdysi zabil. Teď je mi lépe. Navíc mu nevadí, že jsem gay. A druhý nejlepší kamarád je démon Irius Dhakada. Skvělé. Ztratil jsem se mezi hvězdy a planety. Ve velkém vesmíru. Sedím na skále v mém světě a pozoruji hvězdy. Miluji vesmír a hvězdy. Odtud je překrásný výhled. Naprostá temná krása. Zrovna čekám na Salvinuse. Rádi zde sedáváme a pozorujeme tu krásu. Temní romantici. A touha po krvi. Ano já také piji krev. Živím se krví, bolestí, dušemi, sexuální energií. To jest má potrava. Nevadí mi, že jsem skončil v pekle. Alespoň se nenudím a mohu si užívat mé touhy naplno. Zde totiž nejsou touhy zakázány tak jako v Ráji Boha.

"Ewane? Zdravím. Rád tě opět vidím.„ ozve se za mnou. "Salvinusi já tebe taky.„ políbím jeho rty. Ano. Kdysi mi řekl, že mě miluje. Já jeho svým způsobem také. Přestože ne úplně. Nevím jestli je to skutečná láska. Ale jsou to velmi hluboké city. Cítím se šťastný, když jsem s ním. Tak to prostě je. Nemám s ním doslovně partnerský vztah, ale občas spolu spíme. Nechci mu citově ublížit. Vskutku. Je nádherný a sexy. "Zase půjdeš pro nějaké duše, že?„ zeptá se. "Ano půjdu.„ odpovím mu. *** Dnes mám přivést pět duší do pekla. Takže opět do světa lidí. Fakt super. To jsem vždy nadšený. Lidé jsou odporné stvoření. Vskutku ano. Šikana kvůli tomu, že jsem emo a gay. Alespoň v pekle mě nikdo neodsuzuje. Luxusní. Rozevřu svá velká černá křídla a vzlétnu. Letím bránou pekla do portálu mezi dimenzemi. Krása. Letím vesmírem mezi hvězdami a planetami. Neskutečná nádhera. Magická krása. Obloha je temně rudá a temně oranžová a v ní milióny hvězd a planet. Působí jako by hořela. Pekelné plameny. Ano, to mi připomíná. Pokaždé vypadá jinak, ale přesto překrásně. Dorazím do lidského světa.

Jdu hledat ty duše, které mám přivést. Spolupracuji s anděli smrti. Použiji své schopnosti k nalezení míst kde jsou duše, které hledám. Každá z nich je na jiném místě. Nejprve letím pro duši Anastázie Qune. Na seznamu je ještě Sanake Black, Daren Woods a jeho bratr Sylwador, Luka Denewa. Když letím nad mořem zahlédnu nádherného emo mladíka. Divím se, že to v této době ještě vůbec někdo zná a ještě k tomu tím je. Je nádherný. Avšak je to člověk a já jsem padlý anděl. Smutné, že? Kdysi mi jeden člověk ublížil tak moc, že jsem spáchal sebevraždu a stal se padlým andělem. Jenže on je tak sladký. Má zvláštní energii a auru. Zajímavé. Uchvátí mě na první pohled. Začnu si o něm ukládat informace. Umím číst myšlenky. Má partnera. Je temný a sexy jako já. Musím ho zjískat. Chci ho. Letím dolů za ním. Mám v plánu se mu ukázat. Černé dlouhé vlasy s temně rudými melíry. Přes oko má patku. Je oblečen celý v černé barvě. Dotknu se jeho ramene. Otočí se mým směrem.

Hledí do mých černých očí. ”Jsi nádherný...„ řekne tichým hlasem. ”To ty jsi krásný...„ odpovím mu. ”Zdálo se mi mnohokrát o tobě ve snech když jsem spal. Padlý anděl, který zemřel pro lásku.„ pronese tiše. ”Ty mě znáš?„ nechápu to. ”Čekal jsem dlouho na tvůj příchod.„ má sladký dokonalý úsměv. ”Jak o mě můžeš vědět?„ divím se. ”Vidím budoucnost a různé bytosti. Jsem médium a mám mnoho magických schopností, se kterými jsem se už narodil.„ vážně to nechápu. Nečekaný zvrat.

 *** 
Od této noci ho každou noc navštěvuji. A netrvá dlouho než se rozhodne odejit se mnou do pekla. Konečně štěstí. Jeho jméno je Salazar Sayuma. Avšak byl nedávno proměněný. Proměnil ho můj nejlepší kamarád. Když odešel se mnou do pekla, stal se upírem a proměnil mě. Takže se ze mě stal upíří padlý anděl. Věčnost...  

3 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.