středa 11. května 2022

Otrokyně upíří královny 18+


Přes oči černá páska, v ústech černý roubík. Její nahé tělo bezvládné na posteli. Nohy připoutány pouty ke kovovým ozdobným okrajům postele, tak jako její ruce. Černá temnota a očekávání co přijde. Její dlouhé blond vlasy smáčí kapičky krve z jejího ramene, kde pocítila ostré tesáky své Paní.

Sladká krev pro její Paní ta blahodárná rudá tekutina dávající život.
Královna upírů si ji vybrala, jako svou otrokyni.

Pocítila další ostrou bolest, když tesáky projeli ňadrem a ten tlak, jak z něj pila tu chutnou krev. Po chvíli se ostré nehty spojili s kůží na té krásné nahé hrudi, až se tělo pod ní pokusilo pohnout.

V temné místnosti hořel plamen rudých a černých svíček. Na zdi rudou krví namalován převrácený pentagram.
Ostré nehty nepřestávali hladit tu živou kůži.

Po chvíli ty bílé mrtvolné ruce vzali svíčku a horký vosk kapal na prsa otrokyně. Když ňadra byla zbarvena rudým voskem, přišel černý vosk. Ozval se tichý sten skrze roubík.


Victoria se sama pro sebe usmála, přestože její otrokyně je zbavena zraku.

Svými ledovými ústy se dotkla klitorisu své subinky a svými ostrými tesáky ho prokousla a pila tu vonící krev.
Tělo se zachvělo a škublo sebou. Ozvalo se bolestivé zakňučení přes roubík.
Po chvíli se domina přesunula ke krční tepně. Žízeň je veliká a krev její hračky je dost vzácná.

Je temnota sama. Upíří královna. Je původní upír. První upír celkově. Žije ve svém paláci, kde má všelijaké mučírny, komnaty na různé hrátky, sklepy, místnosti v podzemí, dokonce i místnosti, kde si skladuje lidi k jídlu, jsou zde i vany, kde se koupe v lidské krvi, na zahradě je krvavá fontána.

Královna Victoria miluje mučení svých obětí, ale toto je sexuální mučení, avšak v upíří verzi. Upíří BDSM. Ah, ano, Královna je posedlá BDSM.

Když se Paní otrokyně dostatečně nakrmila, tak jí sundala pouta, aby se uvolnilo tělo pod ní. Poté zmizel i roubík
"Teď se projevuj, jak je libo, otrokyně. Chci slyšet tvé vzdychání a sténání." ozval se hlas Victorie.

"Ano, má Paní" ozvala se otrokyně.

"Otoč se na břicho, otrokyně." zněl příkaz.

Nahé, překrásné ženské tělo se otočilo.
Pocítilo ostré drápy na zádech. Drápy pomalu jako břitvy. Rudá tekutina začala vytékat z ran a jazyk Paní olizoval hluboké rány. Po nich budou krásné jizvy. Po chvíli vzala do ruky důtky a začala jimi bičovat ty sexy půlky.

"Kdo je tvá Paní?" ozval se chladný hlas.

"Vy, má Královno." a ta se jen škodolibě usmála.

"A budeš znovu lhát, otrokyně?" začala se smát svým psycho smíchem.

Tělo se začalo klepat strachem. Věděla, že naštvala ďábla. Ale, nevěděla, jak moc.

"N-ne má Paní." hlas se třásl strachem, tak jak to milovala.

"To se ještě uvidí. Budu si hrát. Dostaneš pořádný trest. Toto je ještě málo. Po tomto, bych řekla, že si to příště rozmyslíš. Až s tebou budu hotová." a smích zněl teď víc ďábelským.

Schytala, tak čtyřicet ran bičem. Tělo měla celé rudé a chvílemi i modřiny. Její půlky jsou rudo fialové. Po kůži stéká krev a Paní tu vůni nevydržela a zakousla se do jedné půlky. Když pocítila, že to tělíčko ztrácí život, tak přestala. Moc ji milovala, přeci jen nechtěla aby zemřela. Nakonec se Královna rozhodla dát ji dar temnot. Měla to v plánu dávno a teď bude správná chvíle na to udělat z ní upírku. Ještě i kvůli tomu, aby ji mohla mučit víc, ale aby u toho nezemřela. Důtky odložila na stůl.

"Otoč se na záda, otrokyně." zněl další rozkaz.

A tak se i stalo. Nejprve zmizela černá páska z očí.

Victoria rozřízla tepnu a sklonila se nad její obličej
"Pij. Vezmi si ji." a její černorudá krev kapala na ty úžasná ústa.

Arewanna polykala tu tekutinu, přestože nechápala, proč to Paní dělá. Nevěděla, jak moc ji miluje. Myslela si, že je jen sexuální oběť. Ale teď začínala pochybovat nad tím, že je jen hračka pro potěšení své Paní.

"Stop! Už stačí!" ozval se ďábelský smích a ten šílený, ale zároveň dokonalý a sladký úsměv, naprosto milovala.

Nádherná upírka s černými dlouhými vlasy a mrtvolně bílou kůží se sklonila k těm sladkým rtům, které políbila.

"Miluji tě, Arewanno. Víc, než můj věčný život. Takto mi, alespoň nezemřeš. Od teď si s tebou budu moc hrát brutálněji, aniž by ti to víc ublížilo." pošeptala do ouška.

Měla chuť ji uspokojit, ale to by nebyla správná domina.
Milovaná žena upadla do spánku, takže ji vzala do náruče a odnesla do jejich komnaty. Ano, mají společnou komnatu. Položila ji do společné rakve. Mají manželskou rakev. Zrovna začínalo hřmít. Je krásná temná noc a začíná bouřka. Krásné červené blesky, chvílemi modré nebo růžové. Vybrala si, že to ona bude její nevěsta.

Vzpomínala na to jak se poprvé setkali. Bylo to na jednom starém opuštěném hřbitově. Ráda chodí na hřbitovy a na tomto tu překrásnou ženu viděla poprvé. Byla celá oblečená v černé barvě. Měla dlouhé blond vlasy. Zaujala ji svou temnotou i když byla pouhý člověk. Ale cítila temnotu té duše. Chodila tam, pozorovat onu krásku, než se ukázala a oslovila. Trvalo to pozorování zhruba tři měsíce, než si byla jistá, že se může ukázat. Zprvu si myslela, že sní, než si uvědomila, že je skutečná upírka. Bez protestů se nechala odvést do paláce. Což bylo milé překvapení. Ano, Victoria je na ženy. Muži ji nepřitahují. Dalo by se říci, že se zamilovala už při sledování. Okouzlena. Těšila se až se probudí, jako upírka. Poté si ji může týrat, jak bude chtít a neublíží své lásce.

***
Po pěti dnech se probudila, už jako dokonalá upírka. Měla tesáky, rudé oči, bílou kůži, jako mramor. Jen co spatřila tu kouzelnou chladnou mrtvolnou dokonalost, okamžitě měla chuť si začít vskutku hrát.
Sotva otevřela oči
"Miluji vás, má Královno." pronesla chladným hlasem.

"Já tebe taky." odpověděla.

Políbila, už mrtvolné rty. V komnatě má též, nějaké pomůcky. Páska přes oči, provaz, důtky, vajíčko, přísavky, jehly...
Vajíčko začalo vibrovat na citlivém místečku.

"Chci slyšet tvé sténání, vzdychání. Všechny tvé projevy." chtíč zářil z těch rudých očí.

Jazykem si pohrávala s klitorisem. Rukou mačkala ňadro. To sténání bylo naprosto vzrušující. Tuto noc neměla náladu být úplně brutální, ale prožít společnou rozkoš. Nádherná netopýří křídla se pohybovaly nahoru a dolu. Arewanna visela hlavou dolů. Překrásný pohled. Jak se kroutila vzrušením, zbavená zraku. Přísavky vibrovali na bradavkách. "Achgr.." zvuky vzrušení. Vzala si rudé důtky. Políbila ústa a hned na to přišla rána důtek přes sexy zadeček. "Uhmgrrr" další rány. Hned na to jazýček na klitorisu a jehla co jím projela. Vzala do ruky umělý penis, který vytáhla z šuplíku a nasadila si ho. Další rány důtkami. Umělým penisem přejela kolem vstupu, než do něj vešla. Pohyby jsou rychlé a tvrdé. Nárazy do vajíčka zvyšovali vzrušení. Během toho drápy ryla do mrtvolné kůže až do masa.
"Auchgrrmh.." obě prožili mnoho orgasmů po sobě...

3 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.