čtvrtek 12. května 2022

Letní bouře

Příběh věnován Arisu snad se ti bude líbit.


Shitaru a Nanami jsou nejlepší kamarádky už pár let, avšak Shitaru je tajně zamilovaná do své nejlepší kamarádky. Pochází z Japonska, ale nedávno začali žít v České republice, což se jim moc nevyplatilo, ale už si zde nějak zvykli. Možná sem odešli, protože se zde lépe dívá na lgbt komunitu. Obě dvě do ní patří. Jsou téměř čisté lesby, ale pořád bisexuální, přestože muži je nijak extra nepřitahují. Avšak přitažlivost je mezi nima velká. Párkrát spolu i spali. Vášnivé noci i dny. Tak to je. A proč nejsou pár? To nejspíše ani oni sami neví. Možná nechtějí přátelství ničit láskou. Třeba je to pouhý strach, o to že by je to rozdělilo a to vážně nechtějí. Mají velmi silné pouto. Rozumí si, mají stejné názory, zájmy a koníčky. Jsou od sebe o osm let. Shitaru je osmnáct let a je vyšší, Nanami dvacet šest. Žijí spolu v bytě v Ostravě, což už vůbec není žádná sláva. Přemýšlí, že se odstěhují jinam, ale netuší kam. Přeci jen i v Japonsku jsou různá města se špatnými čtvrtěmi. Navíc Česká republika je o dost menší než zrovna Japonsko. Měli už několik partnerek, ale i pár mužů v Japonsku i tady v České republice. Jenže jim to nikdy moc dlouho nevydrželo, nerozuměli jim nijak extra. Přeci jen je hodně znát, že pocházejí z úplně jiné země a mají naprosto jiné povahy a především zvyky. Prostě naprosto jiná kultura. Jejich rodiče ví o jejich sexuální orientaci a nakonec to dokázali přijmout, k tomu se o ně báli, takže se nedávno také přestěhovali do České republiky, aby věděli že jsou v pořádku. Ovšem získání občanství bylo těžké pro ně všechny, ale po nějaké době se jim to povedlo. Přeci jen jsou poměrně dost mladé. 


Jsou už dospělé, ale poměrně mladé dívky. Jsou velké fanynky bl dramatu The Untamed, dělají párový cosplay nejen na Wei Wuxiana a Lan Wangjiho. Je to jedna z jejich vášní. Milují anime, j-rock, k-pop, asijské styly oblékání, ale to je logické. Zde zapadli do otaku komunity. Hned se stali středem pozornosti, o kterou až tak nestáli. 

***
Je noc a venku je bouřka a přívalový déšť. Blesky lemují oblohu. 

“Už zase sleduješ blesky?” ozve se za ní hlas její nejlepší kamarádky a ucítí objetí. 

“Ano. Je to magická krása přírody.” odpoví ji. 

“Chybí ti domov?” ptá se najednou.

“Jo, ale teď mám domov tady s tebou.” otočí se na ni.

“Miluji tě Nanami už dlouho.” konečně ji přizná své pravé city. 

“Já tebe taky Shitaru, ale bála jsem se si to sama sobě přiznat. Bála jsem se, že bych tě kvůli tomu mohla ztratit a to nechci...” políbí její ústa a obejme ji. 

“To chápu. Dost lidí ti ublížilo.” pokusí se o úsměv. 

“To nám oběma.” pevně ji stiskne k sobě. 

Jdou z balkónu do svého pokoje, kde se začnou okamžitě vášnivě líbat a svlékat z oblečení, které létá všude po pokoji. Nanami hladí její růžové dlouhé vlasy. Mezitím si jazykem hraje s její bradavkou a rukou si hraje s jejím druhým ňadrem. Sténání slastí. Netrvá dlouho a už leží pod ní. Hned jí začne olizovat klitoris a dlaněmi mačká její ňadra. Jsou velmi vzrušené. Pohybují se v euforii a slasti. Po nějaké době se hned po sobě obě udělají. Mají úplně mokré kundičky. Černovláska ji pak připoutá pouty ruce k posteli a zasedne její ústa svou vlhkou kundičkou, vezme ze šuplíku u postele dvě zelené jehly, nejprve propíchne pravou bradavku a hned na to tu druhou. Prostě miluje propichování bradavek nebo koulí a žaludu. Bez toho to není ono. Miluje bdsm hrátky, bez toho ji sex nudí s kýmkoliv. Vytáhne jednu jehlu a začne sát krev, která z ní teče, po chvíli začne sát krev i z té druhé. Krev je život a naprostá slast. Sex a krev, naprostá euforie. Olízne si rty. Má chuť ještě na krev, takže už bolavé bradavky propíchne znovu, ale tentokrát modrými jehlami. Usměje se sama pro sebe, jelikož růžovovláska to teď nemohla vidět. Chvíli nechá svou lásku 'trpět', než je vyndá ven a opět saje krev a jazykem olizuje postavené bradavky své partnerky. Když se znovu udělá do její pusy, sleze z jejího obličeje a sundá pouta. Začnou se vášnivě líbat.

“Vrrr... Ty moje ďáblice.” a lehce zkousne její spodní ret.

“Pojď do vany, lásko.” pronese a jde do koupelny. “A přines čisté oblečení a ručníky, já připravím koupel.” dodá ještě ve dveřích.

Sedí v teplé vodě ve vaně, navzájem hladí svá nahá těla. 
Jejich nahá těla chvílemi osvětlují záblesky z blesků. 

“Tak moc tě miluji. Jsem tak šťastná, že ty mě taky.” políbí její dlouhé černé vlasy. 

“Také jsem moc šťastná, především že tě mám. A taky, že jsem měla tu čest tě poznat.” dá ji polibek na ruku. 

“Zítra je ten otaku sraz, že?” pronese dívka s růžovými vlasy.

“Ano. Vezmu si tě tam pěkně na obojku, jako můj majetek. Od teď kdo mi na tebe sáhne, zažije peklo.” ďábelský smích.

Tak nějak, ví že je Nanami tak trochu víc psycho, ale chrání ty co jsou pro ni drazí. No rozhodně ji nikdo nechce mít za nepřítele, je lepší když je na vaší straně nebo jste ji úplně šumák, než být její nepřítel. Za tu dobu, zjistila že asi nebude úplně člověk, sice neví co je přesně zač, ale raději do toho nerýpe. Má z ní občas až husí kůži, ale snaží se to skrývat. I když nějak cítí, že o tom stejně ví, ať se to snaží skrýt sebe víc. 

Po rychlé koupeli jdou spát. Leží vedle sebe, nakonec bez oblečení, jak jinak taky, že? Spí nahé, v objetí.

***Druhý den***

Probudí se a jdou si po ranním polibku udělat kávu a dát si snídani.

Ale nejprve se obléknou do onoho čistého oblečení. Což jsou černo růžová pohodlná trička a k tomu černé šortky. 

“Nemůžu se dočkat na sraz.” prohlásí okamžitě Shitaru. 

“To je mi jasné, zlato.” sladký polibek a štípne ji do sexy zadku. 

“Ty snad ne?” zajímá ji.

“Ale jo, celkem jo.” odpoví ji a rovnou si zapálí cigaretu a ona ji následuje. 

Tak upíjí teplou kávu a k tomu kouří cigarety. Vyfukují kouř ze svých plic a natahují další. No v noci úplně moc nespali, jelikož se vzbudili a měli další kolo vášnivého žhavého sexu. Když dokouří cigarety, zapálí si další. K tomu Nanami udělá ještě kávu. Je pravda, že když se Nanami špatně vyspí, tak nikdo nechce být v její blízkosti, ale Shitaru si už dávno zvykla na její nálady, má mnoho psychických nemocí, ale i přes to ji velmi miluje. 

***O čtyři hodiny později***

Právě dorazili na otaku sraz, kde mají schůzku se svými třemi kamarádkama. Dvě z nich jsou sestry. Říkají si Sayu, Mei a Shi. Sestry mají blond vlasy, což jsou Sayu a Mei a Shi má hnědé vlasy. Avšak je to pro ně takové zvláštní, když oni dvě jsou jako jediné skutečně z Japonska a ostatní okolo nich si na to jen 'hrají' dá se říci.

“Konečně jste přišli.“ přivítá je Shi.

“Jo, nakonec jsme tady.” řekne trochu nevrle Nanami.

“Špatně se vyspala. Jinak máme pro vás novinu. Včera večer jsme se dali spolu dohromady.” září štěstím Shitaru.

“Tak konečně, už bylo vážně na čase. Vy prostě patříte k sobě, to říkám pořád, takže skvělá zpráva.” usměje se Sayu. 

“To gratuluji holky moje zlaté.“ přejí jim to.

“Děkujeme. Jste opravdu kamarádky.” dodá Nanami. 

Dokonce se tu objevila po dlouhé době i další část jejich party. Nariko, Itaru, Blackie Chan. Nakonec se rozhodnou odejít ze srazu a jít do čajovny na vodní dýmku a čaj. 


2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.