pátek 16. října 2020

Nemohu tě mít ~ úvod

 


(Tento příběh věnuji oné ženě z příběhu. Je to takový vzpomínkový příběh z minulosti. No i když ne úplně jen minulost, protože jsme stále kamarádky. Už se známe 11 let. A dalo by se říci, že příběh života stále neskončil. Alespoň ne ten náš...)


Příběh o dvou nejlepších kamarádkách ze základní školy. Victoria je jiná, než ostatní. Má magické schopnosti díky kterým je považována za blázna. Ano, slyšíte správně. A není to nějaký blud, ale realita. Už od narození vidí různé věci co ostatní ne či vidí budoucnost a tak různě. Victorii je třináct let, když na nové škole potká o dva roky mladší Darkielu. Jenže netrvá dlouho a stanou se z nich nejlepší kamarádky. Zjistí, že Darkiela je stejná jako ona. Že taktéž má své schopnosti. Obě jsou napojené na jiné světy. Ale co čert nechce? Victoria se zamiluje do Darkiely. Ale jsou vůbec lidé? Kdo ví?

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.