sobota 22. srpna 2020

Tvé doteky úvod

Obr.1
Obr.4

Poznámka : Tento příběh se bude odehrávat v reálném světě. Z části v prostředí základní školy, z části v prostředí střední školy a v prostředí potom. Bude psaný z pohledu Naruta a možná z pohledu Sasukeho, ale to ještě uvidím. A bude o páru jak jinak než Sasuke a Naruto.
Úvod: Sasuke a Naruto se znají už od dětství. Chodili spolu na základní i střední školu. Sasukeho a Itachiho rodiče zemřeli když Sasukemu bylo deset let. Takže se o něj potom staral jeho starší bratr Itachi. Sasuke byl ovšem oblíbený idol všech dívek i když on sám o žádnou nejevil zájem a spíše ho to otravovalo. Sasukeho už na základní škole uháněla dívka s růžovými vlasy Sakura a dívka s blond vlasy Ino. A na střední škole se přidala dívka s rudými vlasy Karin. Naruto nebyl nijak zvlášť oblíbený měl ovšem od dětství aspoň jednu velmi dobrou kamarádku Hinatu a postupem času se s ním začal bavit i Sasuke. No vlastně po smrti svých rodičů se nečekaně začne bavit s Narutem. Sasuke se raději začal bavit s Narutem než s davy otravných dívek a možná i doufal, že když se začne bavit s chlapcem, kterého všichni nenávidí bude mít klid od davů lidí co ho jen otravují. Jenže Naruto potom zůstane skoro sám, protože nebude trvat dlouho a i Narutovi nečekaně zemřou rodiče. A jak se vše bude vyvíjet?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.