sobota 22. srpna 2020

Tvé doteky 7 - Tři pohromy dohromady



.... Po týdnu....

Už jsme se Sasukem spolu týden. A zítra nás čeká škola , to je otrava. A hlavně Sasukemu nedá pokoj ta holka s rudými vlasy Karin. To je otrava. Lepí se na něj jako tehdy Sakura s Ino. Ale Sasukeho to jen otravuje a ne a ne Karin setřást. To bude ještě sranda jestli Karin zjistí , že Sasuke je ve vztahu se mnou.
" Dobré ráno lásko" a políbil mě s úsměvem Sasuke. Já si jen zývl " Um dobré ráno" odpověděl jsem. Po tom co jsme se převlékli jsme šli opět na snídani.
" Dobré ráno chlapci " usmál se na nás Deidara v kuchyni. " Dobré ráno Deidaro , Itachi " vypadlo ze mě. " Zítra už máte školu co " pronesl Itachi. " Um.. Jo " odpověděl Sasuke a zamračil se. K snídani byli koblihy. Itachi a Deidara usrkávali své ranní kafe. " Tak si běžete třeba ven ať si užijete poslední den volna" ozval se Deidara. " Venku je už chladno , ale možná jo" pronesl Sasuke. Když jsme dojedli odešli jsme zas do pokoje. " Ještě musíme dodělat domácí úkol" řekl Sasuke. " Jo ten projekt že" a zamračil jsem se. " Um jo ten projekt" a tak jsme se dali do práce. Během dne jsme dodělávali projekt do školy. A potom se dívali na filmy s Itachim a Deidarou a pak jsme jim pomáhali s úklidem domu což byla otrava , ale už nejsme malý děti a Itachi nemůže dělat vše sám a Deidara není naše služka a navíc tu s námi žije pár dní, takže by to bylo blbý jim nepomáhat vůbec. Byli jsme k večeru fakt utahaný , takže jsme si připravili věci do školy do batohů a šli na chvíli do vany.
Vlezli jsme si do vany a Sasuke mě začal hladit po mém nahém těle. Zavrněl jsem slastí. Jeho doteky jsou prostě příjemné. Miluji jeho doteky. Moje tělo se třáslo vzrušením. Pak jsem ucítil Sasukeho polibky na mých zádech. Polibky jeho úžasnými sladkými rty . Začínal jsem být nažhavený a dostával jsem chuť Sasukeho hned ošukat. Něžně , vášnivě a hlavně tvrdě. Prostě mu vyšukat mozek z hlavy a duši z těla. Nakonec jsem to nevydržel a vylezl jsem z vany a popadl Sasukeho do náručí a hodil ho do peřin. Můj penis už stál jako svíčka a tvrdý jak kámen. Okamžitě jsem se po něm vrhnul celý nadržený a rozpálený vzrušením. Neumím si pomoci , ale on mě nehorázně vzrušuje , přitahuje... Je tak sladký a sexy a nikdy ho nemám dost. Začal jsem ho vášnivě líbat po jeho nádherném sexy těle. Začal vzdychat a to mě ještě víc nažhavilo. Začal mi nastavovat ten svůj sexy zadeček tak jsem mu tam vložil jeden prst , druhý.. A pak mu tam pomalu vrazil svůj penis až zavrčel rozkoší... " Poo..řááádn..ěě...Naru...tooo" vdychl slastí a tak jsem začal rychle a tvrdě přirážet až na doraz a Sasuke jen nádherně vzdychal při mých pohybech... Během toho co jsem se v něm pohyboval jsem jednou rukou chytil jeho penis a při mých pohybech jsem začal masírovat jeho penis. Oba jsme se udělali ve stejnou chvíli. Potom jsme se šli opět opláchnout do studené vody vypustili vodu z vany a šli spát. Jen co jsme si lehli do postele tak jsme v objetí upadli okamžitě do říše snů.

Ráno nás kupodivu vzbudil do školy Deidara. S tím, že Itachi už musel do práce. A on tam má dorazit později tak jak obvykle chodí. " Na stole máte snídani a svačinu. Už musím do práce. Itachi už musel odjet , takže se tentokrát do školy musíte dostat sami. Omlouvá se vám vzkazuje přes mě. Takže se mějte dobře i když koho by škola bavila co?" pronesl Deidara. " Jo koho by škola bavila především když tě otravuji na každém kroku samý davy ženskejch o který absolutně nemáš nezájem" dodal Sasuke s otráveným výrazem. " No tak jim řekni pravdu navíc už jste si to po těch letech s Narutem vyříkali ne ? Nebo nejste snad spolu Sasuke?" snažil se ho Deidara povzbudit " Taky jsem si to zažil na základce pak i střední" přiznal Deidara. " Jo jsme spolu to jo jen je to složitější" povzdychl si Sasuke. " No nic už vážně musím valit do práce hoši " povzdychl si Deidara a s tím taky odešel z domu. A tak jsme se najedli vzali si svačiny a batohy na záda. A oba se otráveně vydali do školy. Do školy jsme tentokrát jeli výjimečně autobusem. Oba jsme mlčeli. Ale musím přiznat , že mi chyběla Hinata jediná kamarádka z dětství. A Sasuke se doteď baví snad jen semnou. Aspoň myslím. Aspoň co vím tak ze školy snad s nikým.

Dorazili jsme do školy a když jsme došli do třídy tak se hned na Sasukeho začala lepit ta otravná kráva s rudými vlasy , Karin. Hned ho začala vítat s úsměvem a objímat ho v tu chvíli jsem zavrčel vzteky a Sasuke ji od sebe pořád odstrkoval " Bože můj nech mě konečně být Karin ! Kdy už do prdele pochopíš , že o tebe vážně nemám zájem ?! " vyprskl vztekle Sasuke. Ale tohle byl teprve začátek. Karin se zamračila " Ale já o tebe jo ! Nikomu tě nedám ! " vyhrkla Karin. " A kdo jako kurva řekl , že patřím tobě ?" vrčel Sasuke. Ale to si zatím ani jeden nevšiml nových dvou spolužaček. Až potom co se ozvali dva až moc známé hlasy " Sasukééé " v tu chvíli jsme se všichni tři otočili. A pár metrů od nás už se na Sasukeho řítila Sakura s Ino ze základní školy. Tři pohromy dohromady. " Ach , bože Sakura a Ino !" zděsil se hned Sasuke. A házel na ně vražedný pohled svými černými temnými oči. Ale to už se na něj sápali jako supi. " Bože ženský otravný ! Běžte už do prdele ! Nemám zájem ani o jednu !" a to už vážně začínal zuřit. " A kdo je ta kráva s rudými vlasy ?" začala vyzvídat Sakura když si uráčila všimnout třetí ženský nalepené na Sasukem. " Kdo je u tebe kráva?" vyjela vztekle Karin. A Ino se začala smát. V tu chvíli vrazila Karin facku Sakuře. A Ino se začala smát ještě víc. Ale smích ji přešel když dostala pěstí mezi oči od Sakury. Z bitky o Sasukeho je vytrhlo zvonění na hodinu.

Do třídy přišla učitelka. Která si zavolala Sakuru a Ino k tabuli. "Tak ode dneška máte dvě nové spolužačky Sakuru Haruno a Ino Yamanaku. Takže se k nim chovejte slušně. A teď se představte třídě. " pronesla třídní učitelka. " Tak já jsem Sakura Haruno a je mi šestnáct let. A od základní školy zbožnuji Sasukehooo..." no to se tedy předvedla hned na uvítání všichni se hned otočili na Sasukeho až na Karin , která házela vražedné pohledy na Sakuru. " Já jsem Ino Yamanaka. Je mi patnáct let , ale brzy mi bude šestnáct. A Sasuke bude můj Sakuro !" při poslední větě zavrčela jak vzteklý pes na Sakuru. Celá třída se dívala na Sasukeho s vražednými pohledy . No především chlapy , protože každá ženská chtěla jen Sasukeho Uchihu ! Každá ženská a já... " Dobře teď si běžte sednout do lavice. Přikázala jim . A tak si šli sednout. Škola dnes utíkala docela rychle. O přestávce před poslední hodinou ty tři slepice opět otravovali Sadukeho. " Do prdele s vámi ! Já už někoho mám ! Já už někomu patřím , ale vám rozhodně ne ! Vy nány jedny blbý !" to už byl rudý vzteky a já zrudl kvůli něčemu jinému. " Jo ? A kdo je ta dívka ?" vyzvídala hned Sakura . A Karin s Ino se hned museli přidat. Jak jinak taky , že? Ale to už Sasuke nevydržel a okamžitě mě začal vášnivě a chtivě líbat a já nemohl odolat a přidal se. Najednou se ve třídě ozývalo jen hrobové ticho.... Všichni najednou zmlkli. Po chvíli se otočil k těm třem " Jsem jen Naruta a nikoho jiného ! To jen jemu celé ty roky patřilo moje srdce ! Jo jsme spolu ! Jsem zadaný dámy ! Takže mi už konečně dejte pokoj !" vyprskl Sasuke na celou třídu...
Na poslední hodině jsme odevzdali náš projekt....

A konečně jsme dorazili domu po dost náročném dni ve škole....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.