sobota 18. července 2020

Ve vzduchu je cítit zlo- třetí díl


Snažila se zabít už zde v rámci nemožných možností. Několikrát se pokusila o útěk. Bez vísledku. Obvinili ji a odsoudili. Její jediní přátelé Mark,John a Elissa tušili, že tu něco nehrálo. Jak ji znali byla to hodná milá holka jen občas agresivní, ale až tak že by někoho zabila? Blbost. Svou agresi uměla ovládat. Sice občas někoho napadla, ale to ji ostatní schválně vyprovokovali. Pár lidí poslala na áro když ji záměrně provokovali. Když ji někdo přepl tak měla velikou sílu. Na to, že byla žena ztřískala a zmlátila dost mužů. Rádi ji provokovali. Tak ji přepli a ona je zmlátila tak, že se nemohli hýbat jak je bolelo celé tělo.

Její kamarád Mark se ji začal bát. Bavilo ho ji testovat a schválně to pokoušel. Ano ani její kamarád nevěřil, že jako žena má takovou sílu. Takže je jasné, že jako chlap si ji musel otestovat. No za nedlouho ho to přešlo. Protože ho pokaždé ztřískala ona. Tak že se v bolestech válel před ni. A to nikdy nepoužila nic jako tyče,klacky,ani nic jiného než své ruce. Každého zpacifikovala holými rukami. John se o to nepokoušel. Byl více žena a gay. A Elissa do něj byla zamilovaná, ale nikdo to nevěděl. Potají se řezala a též se jednou pokusila o sebevraždu.

Takže ano byla to tedy povedená partička. Banda psychopatů se sebevražednými tiky. Tik tak.

No to vše už je stejně jedno jejich těla hnijí v okolí či v tom vlaku. Nakonec se všem dostalo ono přání smrti. Všem čtyřem. Annwer skočila pod něj neštastna ze smrti své lásky a ze stálého nátlaku ohledně těch vražd. Po tom co ji pomohli utéct zmizela ze země úplně. Zmizela do Rakouska. Povedlo se jí utéct pryč a získat nějaké eura. Rakousko je sice díra světa a já osobně bych zrovna do Rakouska asi už nepáchla, ale Annwer ovšem ano no je pravda, že je tam nádherná příroda a krajina avšak toto neštěstí a pro někoho štěstí se stalo v Německu země vedle Rakouska.

Tiché prázdné místo kde hnijí jejich zapáchající mrtvá těla už tak měsíc. Seschlá krev pomalu už černá po skalách. Okna roztříštěna všude samé střepy a kusy šrotu vlaku. Mouchy přibývali a těla prolezlá brouky a červy. Shnilé maso. No maso to už sežrali červy,brouci a vlci a veškerá havět' z okolních lesů a propastí,skal. A bůh ví co vše se v lesích skrývá. Les...vážně je tak bezpečný?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.