sobota 18. července 2020

Ve vzduchu je cítit zlo- druhý díl


Jelikož na toto místo moc nikdo nechodil tak i když to bylo pod sídlištěm nikdo o tomto krve prolití nevěděl. Všude krve jako z vola. Začínalo svítat. Kosti a kusy těl zhruba tří set lidí se válely v okolí. Vlci vyli z lesů. Skály začínali zalévat první chladné paprsky ranního slunce. Vítr si hrál s vlasy těch mraky mrtvol. Pomalu, ale jistě začínal být cítit pach krve,moči,sraček...hniloby počátku zatuchání mrtvých těl. Bílé světlo zalilo tuto pohromu.

Pohromu? Nevím. Lidé jsou prohnilý národ sám o sobě. Ale přeci jen tří lidí z onoho vlaku škoda byla. Tří z tří stovek. Byli to jediní přátelé oné dívky co spáchala onu sebevraždu. Našli ji. Zmizela před třemi lety z toho města kde s nimi žila. Jen po smrti svých rodičů co zemřeli při pádu letadla do černého moře začala vídat mrtvé. Jako by v ní jejich smrt otevřela dvířka o kterých sama nevěděla. Po jejich pohřbu začala trpět strachem z lidí a úzkostí. A občas si nějaký démon půjčil její tělo přes které dělal na lidském světě magické rituáli. Přivolával satana na tento lidský svět skrze satanistické rituáli.

Jednou její tělo bylo na ukryté kameře jak malovala po zdi pentagram krví své oběti. Několikrát po tom ji někde znovu zachytili kamery. Jak zabíjela své oběti odpornými způsoby. Mučením na starých středověkých mučících zbraních. Ano na těch na kterých se ve středověku mučili čarodějnice. Aby se ti nevinní lidé kdysi přiznali ke spojení s dáblem a dábelským praktikám s čarodějnictvím. Jednou si pro ni přišla zásahová jednotka a skončila u soudu. Jasně že ti démoni rychlostí blesku opustili její tělo. Nechali ji v tom vymáchat.

Tak ještě než úplně zmizela byla dva roky ve psychiatrické cele. Jelikož z těch vražd a rituálů měla čistokrevnou amnesii tak ji prohlásili za šílenou a psychopatickou vražedkyni všech dob. Byl to velký veřejný soud. Na veřejnosti ji přezdívali Krvavou Lady. No respektive moc dlouho ten nátlak nevydržela. Nejdříve se pokusila oběsit na prostěradle bez výsledku. Potom pokus o podřezání tepen sklem ze žárovky v cele. Též bez úspěchu...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.