čtvrtek 16. července 2020

Hodiny- Čas bez času šestý díl


Stále přemýšlela co bude dělat. Hřbitovy ji už nudily stejně jako vše. Na čtení knížky náladu neměla. Na čumění na film též náladu neměla. To dělala pomalu pořád. Pustila si Sigur Rós- Ekki Múkk její nejoblíbenější písničku od nich. Milovala sever. Přála si zmizet nejlépe na Island za polární září či do Švédska za svou nejoblíbenější kapelou.


Jo pro ni nemožné sny už jen přes to, že je nemožné dostat Islandské občanství, protože tam dávají občanství jen lidem co se tam narodili či tam mají příbuzné respektive k Islandskému občanství musíte mít něco společného s Islandem což ona nemá a ve Švédsku by jen chcípla hlady někde na ulici kdyby se jí vůbec povedlo se tam dostat.

A na Skotsko,Irsko a Karpaty může též rovnou zapomenout. Pro ni opět nemožné. S jejím invalidním důchodem asi těžko. To by o něj přišla. A neuživila by se. Zapálila další cigaretu a povzdychla si. Parky ji už též unavovali. No spíš nechodila vůbec mezi lidi. Její stav se čím dál více zhoršoval. Sociální fobie čím dál těžší. Nebyla přes rok schopna vyjít mezi lidi. Měla čím dál větší strach z lidí. A na vše byla celý život sama. Byla všude kam vlezla černou ovcí v davu tupých bílích.

Svart hjärtdöd.

Vzdychla si. Ano milovala švédštinu. Občas si povzdechla švédsky. Švédština ji uklidňuje a dodává nepopsatelné emoce. ..Hjärtat är död. Ano je to tak. Svart hjärta...Ulevovala si. Někam do prosturu. Někam kde jinak bývá ticho jako v hrobě. Když neposlouchá zrovna hudbu či nesleduje anime či filmy tak je uzavřena deep v sobě. Prostě deep Lady. Ve věčných depresích. No nálady se ji střídají jako ponožky.

Nastavila si novou tapetu na počítači a začala hledat jeho fotky. Prohledala celý počítač až ho našla. Vybrala jednu z nich. Došla si pro papír a tužku a šla ho kreslit. Ano už opět usedla k jeho malbě a kresbě. Blbé vzpomínky. Ubíjelo ji to. Ach, proč mne musí vždy zachránit? Chci být s ním. Navždy..

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.