čtvrtek 16. července 2020

Hodiny-Čas bez času sedmý díl


Gud döden kommer för mig ..Jag är död. ..Min själ fördömd för evigt ... Jag är fördömd ...

I prdel je procházka růžovou zahradou...toto je horší než to být jen v prdeli. Těžké deprese střídající se s agresí a Bohem. Minimálně. Noční nespavost a období převráceného režimu.


Oblékla si své nejoblíbenější černé tričko s Katatoniou navlékla černé kalhoty černé návleky na ruce tlustý černý pletený svetr co ji upletla její babička černé nové lesklé boty co ji nedávno koupila její máma a svůj černý okovaný dlouhý gotický zimní kabát bez kterého nedá ani ránu. Je na něm závislá. Je pro ní jako pro ostatní droga.

Tentokrát kresbu své zesnulé lásky nedokončila. Z ničeho nic se rozhodla jít ven. Opět se zase cítila jednou jako Bůh. Naprostá euforie. Cítila se zase jako by létala. Tolik nápadů. Nestíhala opět své myšlenky. Jedna myšlenka přes druhou. Zrychlené pohyby jako na pervitinu aniž by brala drogy. Drogy nenáviděla. Moc dobře věděla co umí.

Bylo ji už dvacet-tři let. A už od "narození" věděla jak je život nelítostný a krutý. A jací jsou lidé. Lidská srdce jsou z kamene. Lidé jsou zlí,prolhaní,falešní,krutí,necitelní kor k lidem jako je ona. Od svých dvanácti let se snaží zprovodit z tohoto prohnilého odporného světa. Avšak vždy bez úspěchu.

Cupio Dissolvi

Přes den se cítit jako rozbitá okenní tabule a ráno jako Bůh

Stoupla si k zrcadlu a nalíčila si oči černou tužkou a rty černou rtěnkou. Blížila se čtvrtá hodina. Vzala si do rakvové kabelky fotoaparát,klíče,pití,dvě čokolády. Kolem krku ovázala černo-rudou šálu. Rozčesala vlasy a vyrazila ven.

- Pokračování příště

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.