čtvrtek 27. února 2020

Hodiny- Čas bez času pátý díl


Po dvou dnech se vzbudila v té vaně. Ach..bylo ji zase zle. Nebylo to poprvé od jeho smrti. Proč mne zase zachránil? Ku*va! Říkala si v duchu. Ano jako pokaždé ji nakonec zachránil. Tentokrát mu to dalo zabrat více než normálně..Zapálila si cigaretu. Na nervy. V té už dávno ledové vodě.
Klepala se stresem i zimou. Dokouřila cigaretu..A šla se utřít a obléci do připraveného oblečení. Byla stále ještě mimo. Vzala krabku se zbylími cigaretami a šla do kuchyně. Šla si udělat čaj s medem a něco k jídlu. Klepala se. Tak jsem se opět jen prospala. Povzdychla si.

Podívala se na hodiny. Bylo půl druhé odpoledne. Než se dovařila voda zapla si počítač. Kolikátého vůbec je? Co je za den? Měla hrozný hlad tak se pustila do jídla. Bramboráky. Ty milovala. Pak si zalila čaj. A dala do něj pět lžiček medu. Sedla si zpět k počítači. Už se zapl. Podívala se nejprve na datum.
Byl čtvrtek 11.9.2015. Takže nakonec prospala asi týden. Ale čas pro ni neexistoval. Ani prostor už nevnímala. Zapálila další cigaretu. Pustila si Keluar a začala psát své pocity na papír.

Havraní písnička nese se údolím
vrány usedají na můj
imaginární hrob
Na kostelní zvon zazvoním
neodcházej a stůj
vrátit se do těch dob
-A slza stekla na hvězdnou oblohu
Vzpomínky...na časy štěstí. Dopila čaj a přemýšlela co bude dělat. Nudnej život....blbej život...
Neměla na nic náladu...jako vždy...

-Pokračování příště

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.