čtvrtek 16. července 2020

Hodiny-Čas bez času osmý díl


Smutek,úzkost,bolest. Největší zlo. Její život byl obrovská horská dráha. Chvílemi se cítit jako Bůh a potom jako bláto na zemi. Ale kdo nezná nepochopí. Čím větší boží stav tím větší čeká spád dolů do těžkých depresí či stavy šílenství. Období chaosu miliony nápadů a myšlenek a období těžkých depresí neschopnosti čehokoli.


Střídání nálad a cyklů. Avšak o tom ta nemoc taky je. Jde o závažnou duševní nemoc která většinou končí sebevraždou, protože ty stavy jsou k čirému zešílení. Prostě ty stavy nejdou vydržet. Kolikrát ta osoba má co dělat se sebou aby se nezabila.

A ne všechny stavy jdou ovládnout. Hlavně stavy těžké agrese. Tyto stavy ovládnout nejdou. Či stavy těžkých depresí. Prostě je stav např. těžké deprese a ze sekundy na sekundu těžká agrese a hned na to stav Boha jak mu říkám nejen já, ale více lidí. Ne jednou se snažila zabít. Navíc ji k tomu zemřelo dostatečně lidí. Stále se snažila odejít za nimi. Bez úspěchu. A to ji štvalo nejvíce. Nudnej život. Život je jen věčný boj o život no u někoho boj o smrt.

Venku byla už docela zima. Rozhodla se jít na svůj oblíbený hřbitov. Milovala tu temnou melancholii v závětří pachu smrti. Smrt ji fascinovala i když ji vzala ty nejbližší a ji si vzít nechtěla. Milovala ten pach smrti. Vlastně byla smrtí posedlá a vším co bylo blízko smrti. Milovala ten adrealin. Ráda riskovala. Třeba se ráda procházela po vlakových kolejích. Od narození ji fascinovali vlaky byla jimi též posedlá. A milovala vlakové koleje.

Měli takovou úžasnou nepopsatelnou energii. Jednou v těžké depresi na ně zrovna narazila. Byl to úsek hned před množstvím tunelů. Byla tma černá jako propast. Když je přecházela tak se tak v polovině mraků kolejí otočila. Z temnoty noci z tunelu zahlédla dvě žlutavá světla která se rychle blížili směren k ní.

Chvíli tam zaraženě stála a hleděla do blížících se světel. Vlak se blížil...

-Pokračování příště


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.