neděle 6. listopadu 2022

V moci démona (HuaLian)

Zdroj obrázku
 
(Z roku 2021)

Hua Cheng je nejvyšší démon a Xie Lian je korunní princ království Xian Le. Hua je dva tisíce let starý a Xie tisíc osm set let. Nesmrtelné bytosti. Věčnost je dlouhá doba, ale to pouhý člověk nemůže vědět jaké to je. Především věčnost o samotě je peklo. Přesně tak. Kdysi bývali lidmi, ale to je už dávno... Oba dva se narodili v Xian Le.

Hua je do něj vskutku dlouho zamilovaný. Sleduje ho a pozoruje. Nakonec se rozhodne jít za ním do lidského světa. Chce se stát součástí jeho života. Reálně a oficiálně jenže on je božská bytost. Menší problém...

Avšak, ví že je v lidském světě navíc ví kde ho najde. Takže jde na to místo. Vydává se za tuláka, který potřebuje nocleh. Říká si zde San Lang.

Xie si vytvořil vlastní svatyni. Je svatý, ale mezi lidmi nemá vlastní svatyni ani chrám k jeho jménu což ho mrzelo, takže se rozhodl si vytvořit svou. Ale lidé o něm téměř neví. Ovšem nevzdává se.

***O rok později***

Hua a Xie leží vedle sebe v posteli. Sladké polibky.

“Jsem v moci démona...” řekne mu tiše do ouška.

“Jsi jen můj. Nikomu tě nedám.” políbí jeho boží ústa, doslova.

“A ty jen můj démonek. Taky tě nikomu nedám. Moc tě miluji.” odpoví mu.

“Já tebe taky.” znovu se políbí.

Velmi silná láska...

Jejich nahá těla se navzájem dotýkají. Hua se po jeho hrudi dostane až k rozkroku. Pojme celý ten mohutný penis do svých úst až po kořen. Zlehka hýbe hlavou nahoru a dolu. Jazykem olizuje žalud. Pokojem se ozývají tiché steny a vzdechy. Prsty si hraje uvnitř jeho těla aby ho připravil na svůj vpád. Netrvá dlouho a má plnou pusu spermatu, které mu stéká po bradě. Poslušně vše spolkne. Poté vpluje svým penisem dovnitř a pomalu hýbe svými boky. Naráží do jeho prostaty, takže se vzdychání zvýší do hlasitosti. Nádherná melodie ty jejich vzdechy slastí. Postupně své přírazy zrychluje. Je jako sám ďábel což není tak úplně daleko od pravdy, když je nejvyšší démon. Miluje ho celého. Je naprosto v jeho moci. V moci démona. Občas zatáhne za jeho dlouhé vlasy, takže mu trhne hlavou dozadu nebo svými nehty škrábe do jeho zad až do krve, kterou olizuje svým vlhkým jazykem. Miluje chuť jeho krve. Je dominantní a on je jeho subinka. Může si s ním dělat co chce. Naprostá oddanost. Což je ve vztahu důležité. Po zhruba půl hodině se dvakrát po sobě udělá dovnitř toho božího těla. Po chvíli je ovšem povalen pod něj a už cítí ten tvrdý penis jak vplouvá do něj. Užívají si každý svůj vzájemný dotek. Láska, vášeň, euforie... Xie rychle a tvrdě přiráží hned od začátku. Tak jak to démonek miluje nejvíce. Něžné polibky mu dává na krk a ústa.

“Vážně tě velmi miluji Hua Chengu...” usměje se na něj svým kouzelným úsměvem.

“Jsem raději, když mi říkáš San Langu...” úsměv mu oplatí.

Jen co to dořekne se udělá. Potom si lehnou vedle sebe a chvíli odpočívají než se jdou umýt k jezírku u domku. Měsíc osvětluje nádheru noci. Letní obloha je plná hvězd. Překrásný pohled. Romantické, kouzelné. Tam v objetí stojí a hledí na tu krásu než se navzájem opláchnou. Ano vytvořili si menší jezírko na zahrádce u svého domu. Když jsou umytí od potu a spermatu, jdou se utřít dovnitř domu a spát. Spí v objetí.

***
Xie už ví kdo je skutečně onen tulák. Než přišel na to kdo to ve skutečnosti je, stihl se do něj silně zamilovat. Musí uznat, že se o něj ten démon velmi dobře stará celou dobu což ho překvapilo. Ve vztahu jsou už rok. Žijí spolu v domku u lesa. Svatyni nechali jako svatyni. Dochází se o ni starat. Už mají o něco víc peněz. Měli možnost jít žít nedaleko od svatyně. Život mezi lidmi není snadný když nejste lidé. Tak to prostě je. Jen Xie už dvakrát žil mezi lidmi, když byl vyhozen z Nebes. Teď byl vyhozen potřetí. Kvůli jejich silné lásce. Nepochopená láska. Ale vážně hluboká a hlavně skutečná. Síla lásky.

***O dva roky a půl později***

Hua a Xie už jsou spolu tři roky a půl. San Lang (Krvavý déšť) sehnal pěkné dva prstýnky. Je rozhodnutý. Udělá to. Dorazí domů. Už je uvařený oběd a sluneční paprsky svítí do oken. Je už zimní období. Vejde do místnosti. Jídlo krásně voní. V domě je krásné teplo.

“Vítej doma San Langu.” sladce se na něj usměje.

San Lang má výhodu, protože mu nebije srdce. Je přeci jen démon, takže mu zima nevadí. Chodí v zimě na nákupy sám, nechce aby byl nemocný přestože je to bůh. Ale i když ví, že je také nesmrtelný, bojí se o něj. Je to zvláštní, že? Avšak Xie je více podobný člověku.

“S tebou jsem doma všude má lásko.” políbí ho.

Uklidí nákup a jdou se najíst ke stolu. Po jídle umyjí nádobí.

Pak se projdou po venku. Na jejich oblíbeném místě si Hua Cheng najednou klekne. Má ruku za zády a podá mu krásný prstýnek.

“Vezmeš si mě za muže Xie Liane?” požádá ho o ruku.

“Ano! Ano vezmu. Mile rád. Miluji tě, miláčku.” souhlasí.

8 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.