čtvrtek 17. listopadu 2022

Podzimní radovánky 18+ (YiZhan)

Zdroj obrázku
 

Je kouzelný podzim. Listí se barví do různých barev. Letos je celkem teplý podzim. Slunce svítí, i když nehřeje, prosvítá skrze listy. 

*
V domě hraje hudba a Wang dělá kraviny se svým partnerem Xiao Zhanem. Běhají po pokoji a flákají se přes zadek. 
Netrvá dlouho a objeví se jejich sestra, opět byla fotit podzim. Mezitím také nakoupila nějaké jídlo a pití. Když se převlékne a vše uklidí, jde do obývacího pokoje.
Po chvíli se tam přiřítí její bratři. 
Respektive Wang je její pokrevní bratr, a Xiao nevlastní, ale jelikož je partner jejího bratra, tak se berou jako rodinu. Pocházejí z Číny, ale už nějakou dobu žijí v Česku. Sice to není úplně ideální, ale rozhodně lepší podmínky pro život, než v Číně, více svobody, navíc zde nemají problémy kvůli homosexualitě, mohou zde mít normální vztah, bez strachu z problémů od vlády.
Hned na to se přidá k nim, okamžitě co je její pokrevní bratr u ní ho plácne přes zadek, tak začnou běhat po celém domě, tam a zpět. Pošťuchují se a skotačí. Wang spadne na svou sestru, která ho hned políbí na ústa. Xiao na okamžik někam zmizí, najednou k nim přistanou černá pouta. Hwang se ďábelsky usměje. Dá svému bratrovi kolem zápěstí pouta a vede si ho do pokoje, Xiao je následuje. 


Oba své bratry svlékne z veškerého oblečení a připoutá je k posteli, Wang má kolem zápěstí černá pouta a Xiao červená. 
Připraví si hromadu tesáčků, různé druhy nůžek, a jiné hračky. Wangovi dá černou masku pro otroky na obličej, a Xiaovi černou pásku přes oči a červený roubík do úst. Usměje se sama pro sebe. 
Wangovi navlékne na nohy červené síťované punčochy a Xiaovi černé. 
Vezme si do ruky růžový bičík a začne je plácat přes koule a penis. Líbí se ji, jak se jejich těla napínají bolestí a rozkoší zároveň. Chvíli kolem nich tak chodí, než odloží bičík, chvilku přemýšlí co udělá dál, nakonec se rozhodne pro kolíčky na bradavky, pak si vezme do ruky černé pírko, nejdříve pár vteřin dráždí jejich bradavky, než začne lochtat pírkem koule a žalud. Polije jim žaludy krémem, každou svou rukou si začne hrát s jejich žaludy. Netrvá dlouho a oba dva se po sobě vystříkají. Což je skvělé. Utře si ruce od krému, i koule a penisy, nenávidí ten pocit, na svých rukou, hlavně to potom moc klouže, při hraní. 
Uchopí nůžky a oběma udělá několik malých stříhnutí do žaludu, z jejich úst se ozvou slastné vzdechy. Šibalsky se usměje, začne je švihat důtkami přes hruď i koule a penisy, cítí z nich jak moc touží už po tesáčkách, ale má v plánu je ještě chvíli trápit. Takže jim nejprve propíchne růžovými tesáčky obě bradavky, a několikrát je přes ně švihne, ozve se syknutí bolestí, hned na to slastný sten, kolíčky předtím sundala. Vytáhne postupně jehly z bradavek a začne pít jejich krev. Když přestane téct, rozhodne se tedy, jako hodná paní, jim konečně dopřát po čem celou dobu touží. 
Někdo by si řekl, že první bude její pokrevní bratr, ale toho chce ještě chvíli trápit. Sedne si naproti Xiaovi a začne mu z koulí dělat jehelníček. Nejprve párově zelené, dva páry černých, tři páry růžových, pak jeden pár šedých a modrých. Z boku jednotlivě růžové a zelené, zepředu jednotlivě černé. Je ráda, když ho vidí, jak se v slasti svíjí. Sundá mu pásku z očí i roubík z pusy. 

“A teď si je pěkně všechny vyndej, pro svou paní, otroku.” rozkáže mu, když odpoutá jeho ruce od postele.

“Ano, má paní.” odpoví ji, začne postupně vytahovat jehly ze svých koulí. 

Po zhruba dvou minutách jsou všechny jehly vyndané z jeho koulí. 
Teď je konečně na řadě její pokrevní bráška. Ďábelsky se usměje. Sundá si své černé síťované punčochy a sundá svému bráškovi z obličeje masku pro otroky, pak mu pusu zasedne svou kundičkou, kterou hned poslušně začne lízat. 
Mezitím mu do varlat začne zabodávat různé jehly. První jsou šedivé, do jeho nejoblíbenějších míst, jeho tělo se v rozkoši napne, vydere se vzdech z jeho úst. Toto ho nechá pár vteřin rozdýchat, než pokračuje dál. Vrazí mu do varlat čtyři páry růžových, čtyři páry zelených, tři páry černých jehel, z boku dva páry modrých a dva páry šedých. Hezky plynule, hned po sobě. Tělo jejího brášky se třese v euforii a slasti, až se z toho udělal. Sotva mu uvolní ruce, povalí ji pod sebe a začne ji šukat, pěkně tvrdě jak to oba milují. Netrvá dlouho a udělá se. 
Pak jim dá prostor, pro ně dva.
Ráda je totiž pozoruje, když spolu šukají. Má totiž i jinou úchylku, než je bdsm, a to je úchylka na gaye. Ano, přesně tak. Jde si sednout do černého křesla, tím jim dá znamení, že mají začít. Už si na to zvykli. 
Xiao se vrhne na svého partnera, penis mu stále stojí, takže žádný problém. S chutí vrazí svůj tvrdý penis do zadku svému miláčkovi, po pár vteřinách se v něm začne rychle hýbat, jako zvíře. Oba dva sténají v euforii a slasti. Wang leží pod ním, avšak po několika minutách se poprvé vystříká, ale zatím nemá prázdné koule, takže dál tvrdě naráží do jeho citlivého místečka, dokud nejsou jeho koule úplně prázdné. Potom si nasedne svým zadečkem na tvrdý penis svého miláčka a začne se na něm hýbat, dokud necítí že se do něj vystříkal. 

“Co tak jít do vířivky?” nadhodí Hwang. 

“To je super nápad sestřičko.” souhlasí okamžitě Wang. 

“Proč ne.” přidá se Xiao. 

“Fajn, jdu připravit ručníky a čisté oblečení.” Hwang vstane z křesla a odejde z pokoje. 

***O půl hodiny později***

Už všichni tři sedí ve vířivce, a relaxují při příjemné hudbě. 
Jí chlebíčky a pijí čaj, co připravila jejich sestra. 

“Nechcete se vy dva vzít? Když teď žijeme v Česku, i když je to jen registrované partnerství.” ozve se najednou Hwang. 

Oba dva se na sebe podívají.

“No mělo to být překvapení, ale jsme zasnoubení. Xiao mě nedávno požádal o ruku. Bylo to nečekané a krásné, v parku, barvách podzimu, slunce prosvítalo skrze barevné listy stromů, přinesl mi kytici a pak to na mě vybalil.” odpoví ji Wang. 

“Vážně? Tak to je skvělé. Jsem za vás dva moc ráda. Přeji vám to.” usměje se na ně.

“Ale bohužel naše rodiče nepustí z Číny.” pronese Xiao. 

“Jak jinak taky.” pronese Hwang. “A kdy máte 'svatbu'?” dodá. 

“Za tři dny.” usmějí se. 

“To je krásné.” odpoví Hwang. 

7 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.