středa 14. prosince 2022

Zasloužím si tě? (HuaLian)

Zdroj obrázku

Proti jejich lásce je mnoho lidí i ostatních bytostí, ale jejich láska je velmi silná. Oběma je přes osm set let. Hua Cheng a Xie Lian spolu žijí v malém domečku. Rozhodli se žít na místě, kde se narodili, takže se vrátili do Xianle. Respektive žijí v chrámu, který si kdysi dávno vytvořil Xie Lian, jelikož v lidském světě nenašel žádný chrám na jeho počest, Hua Cheng mu tehdy začal pomáhat s jeho chrámem, tehdy si hrál na tuláka, jenže netrvalo dlouho a Xie poznal jeho pravou identitu.

Už nějakou dobu jsou manželé. Hua si myslí, že si nezaslouží lásku Xie, ale když zjistil že ho také miluje, byl velice šťastný. Bojí se, že pro něj není dost dobrý. Jenže Xie mu ukazuje, že je pro něj ten nejlepší, jak moc ho miluje. Už jsou spolu přes sto let a manželé jsou okolo devadesáti let. V nesmrtelnosti, je to poměrně krátká doba. Král démonů a korunní princ Xianle, avšak už dlouhou dobu je božská bytost. Bývali lidmi, ale to už je velmi dávno. Pouhý člověk toto ovšem nemůže nikdy pochopit. 

Naštěstí už na cestě věčnosti nejsou sami, mají jeden toho druhého, na ostatním nezáleží. Právě proto, že je to manželství dvou mužů, a k tomu démona a božské bytosti, s jejich láskou pomalu nikdo nesouhlasí. Hua Chenga se pokusilo zabít mnoho lidí a bytostí, protože je vůdce démonů. Jediná možnost, jak ho zabít, je zničit jeho popel, to je jeho jediná slabina, popel Hua Chenga byl modelován do diamantového prstenu, který svěřil svému manželovi. Na otázku, zda je jeho popel dostatečně chráněn, uvedl, že pokud by měl být úkryt jeho popela zničen, už by neměl důvod existovat. Bez něj totiž dál žít nechce, pokud by měl být zničen, tak by mu nevadilo, kdyby také zmizel, jeho život by pak ztratil smysl. Spíše by to ještě uvítal. Velmi ho miluje, chrání ho, on je pro něj nejdůležitější na světě, chrání se navzájem. Jeden bez druhého nechce žít, a kdyby měl jeden o toho druhého přijít, chtěl by také přestat existovat. 

*
Zrovna je zimní období. Právě nosí dříví dovnitř domu a Xie zakládá oheň v krbu, už je poměrně zima. Oheň začíná hořet a hřát.
Navíc jde vařit oběd a teplý čaj. On je jediný kdo dokáže jeho jídlo jíst, není vůbec dobrý kuchař. Ale jeho manžel to jí a s chutí, což nikdy nikdo nedokázal pochopit. Někdy i on sám ne, ale těší ho, že alespoň někomu to chutná. 

“Krásně to voní lásko.” usměje se na něj.

“Alespoň někdo to chce jíst.” začne se smát.

“Já vždy.” políbí ho na ústa.

“Taky už vařím, jen pro tebe miláčku.” odpoví mu a polibek mu vrátí.

“To je dobře, jsi jen můj.” šibalsky se usměje.

“To jsem.” souhlasí. 

“Připravím nám koupel.” oznámí mu.

“Dobře.” dá mu souhlas. 

Tak každý dělá svou věc. Venku právě začíná padat z oblohy sníh. Nebe je šedivé a bílé. 
Vaří rýži a k tomu dělá maso, které Hua koupil ve městě. 
On mezitím ohřívá vodu, na koupel. Jde do koupelny přinést čisté oblečení a osušky. 
Po zhruba dvou hodinách je hotové jídlo, takže jdou jíst do kuchyně. Hua stihl připravit koupel, voda je ještě poměrně vařící, takže se stihnou v klidu najíst.
Sednou si ke stolu. 

“Je to výborné, jako vždy lásko.” pochválí ho. 

“To jsem rád, miláčku.” je potěšen. 

Po jídle jdou do koupelny. Svléknou se ze svého oblečení a vlezou do příjemné teplé vody. Sedí vedle sebe v objetí, jejich nahá těla se dotýkají. 
Užívají si klid a relax, v teplé vodě, dům už je zahřátý od kamen, takže zde není zima. 

Začnou se vášnivě líbat na jejich sladká ústa. Mají postavené penisy a jsou nadržení. Nakonec vylezou ven a lehnou si na koberec, respektive Hua na něj, při vášnivých polibcích mu začne vsouvat svou chloubu do jeho zadečku, pomalu a opatrně až po kořen, chvíli čeká něž začne hýbat svými boky a tvrdě narážet do jeho citlivého místečka. Z jeho úst se ozývají vzdechy slasti. Občas se navzájem lehce kousnou do krku, nebo do rtu při vášnivým líbáním. Chvílemi mu okusuje bradavky. Netrvá dlouho a má velký výstřik do jeho zadečku. Hned na to Hua skončí na čtyřech a Xie mu vrazí svůj tvrdý penis až po kořen do zadku. Začne ho vášnivě a tvrdě šukat, naráží do jeho citlivého místa, z úst obou mužů se ozývají vzdechy rozkoše a slasti. Občas ho kousne do krku, nebo mu na něj dá dravý polibek. Hekání v euforii. Po zhruba patnácti minutách se udělá. Ovšem pak už zase leží pod svým partnerem, který uchopí jeho penis do své pusy a začne si jazykem hrát se špičkou. Začíná se znovu stavět, pak ho uchopí celý do pusy a začne hýbat hlavou nahoru a dolu, do té doby než nemá plnou pusu spermatu, které poslušně spolkne a jazykem si olízne bradu, po které mu stéká zbytek spermatu. Chvíli leží vedle sebe na koberci a rozdýchávají své orgasmy. 

“Miluji tě můj démone.” políbí ho. 

“Ani nevíš jak já tebe.” usměje se na něj. 

“Snad ta voda není studená.” podotkne. 

“Zkusím to.” odpoví a vstane, aby zkusil teplotu vody. 
“Je vlažná, takže jdu udělat další vodu, lásko.” dodá a odejde z koupelny. 

Po tak půl hodině, je voda ohřátá, takže jde zpět do koupelny s vědrem vařící vody, kterou nalije do 'vany', respektive dřevěné nádoby, či jak to nazvat, co vyrobil Hua na koupání. Ano, Hua vymyslel a vyrobil více věcí v jejich domě. 
Přitáhne si ho blíže k sobě do vášnivého polibku. Poté opět vlezou do 'vany', tentokrát aby se vážně šli umýt. Začnou se mýt navzájem. 

“Zajímalo by mě, proč se o tebe Mu Qing stále snaží. Tolik let nedokáže pochopit, že chceš a patříš mě. Nedávno jsem ho potkal v okolí. Celé ty roky se motá kolem tebe, miluje tě, v tom se mu nedivím, je pravda, že je dost těžké držet se od tebe dál, vlastní zkušenost, ale začíná být víc a víc otravný.” promluví najednou Hua. 

“Neboj se, já miluji jen tebe a nikoho jiného.” políbí ho a pohladí po dlouhých vlasech. 

“Občas si říkám 'Zasloužím si tě?'.” pronese zamyšleně. 

“Neměj strach, proč by jsi neměl?” opět políbí jeho ústa. 

4 komentáře:

  1. Taková bezmezná láska se asi vyskytuje jen v napsaných příbězích. V reálném životě je asi velmi těžké na něco takového natrefit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.