úterý 23. srpna 2022

Kapky krve 5 - Jako mramorová socha


Když se pořádně napije teplé krve, je ji hned lépe.

Nikdy, předtím by neřekla, že se stane skutečným upírem a bude žít díky lidské krvi. Ale stalo se tak. Představí si, ty mraky lidí, kteří si na ně pouze hrají, a ona měla to štěstí, stát se pravou upírkou, nemusí si na ní hrát, jen ona si na upírku nikdy nehrála, věřila v jejich existenci, ale neměla potřebu ze sebe dělat, něco co nebyla. 

*
"Chceš ještě krev?" zajímá Lunu.

"Ne, chci tebe." kdyby mohla, tak ji zčervenají tváře. 

Zapálí si cigaretu a Luna jde za ní do postele. 

"Vážně chceš mě?" nedá ji to.

"Ano." odpoví.

"Vím, že mě moc neznáš, i když já znám tebe. Buď mou partnerkou, buď jen má." řekne vážným tónem hlasu. 

*
Eleanor nějak vycítí, že nemá ani moc na výběr. Navíc, alespoň podle pár článků, ví že, když upír promění nějakého člověka, má na něj daný upír, plné právo. K tomu si ji ještě vybrala přímo královna upírů, takže už tuplem nemá moc na výběr, nebo snad má? To je celkem dobrá otázka, že? Což bude relativně velká čest. 

*
"Máš na výběr, jelikož tě miluji, ale ano, beru si co chci, proto jsem tě také proměnila." odpoví na její myšlenky. "A ano, toto právo, skutečně máme. A na mě si můj druh nedovolí, jelikož ví, jak by zhruba dopadli. Bylo by to bráno, jako zrada, jako že jdou proti vlastní královně. Jsem obávaná, pro mnoho bytostí, avšak jsou i bytosti, co jsou vyšší, než já. Nejsem úplně nejmocnější bytost ze všech, existují mocnější bytosti, než jsem já. Ovšem z upírů jsem nejmocnější já, můj král a můj mladší bráška. Ale to poznáš, až časem, jak to vše chodí." dodá. 

"Ehmnn." vypadne z Eleanor náhle. "Chvílemi jsem měla pocit, že mě někdo sleduje, ale nikdy jsem nikoho neviděla." pronese nakonec. 

"Byla jsem neviditelná. Nechtěla jsem se prostě ukázat." pokrčí rameny. 

*
Pak si ji přitáhne blíž k sobě do vášnivého polibku. Začnou se vášnivě líbat a postupně svlékat z oblečení.

Luna okamžitě zabrousí do jejího rozkroku a začne si jazykem hrát s jejím klitorisem, z úst Eleanor se ozve slastný sten. Zkoumá její krásné nahé tělo. K jazyku přidá i dva prsty, které strčí dovnitř té vonící vagíny. Hýbe svými prsty uvnitř a jazykem krouží okolo klitorisu. Nádherný pocit uspokojení potřeby. Potřebovala cítit to půvabné tělo Eleanor. Když se udělá, tak jazykem začne kroužit okolo jedné z bradavek, občas ji kousne do bradavky, mezitím prsty stále pohybuje vevnitř vagíny. 

*
Kapky krve Luna s chutí pije. Lahodná krev její lásky, i po proměně v upíra, dává naprostou euforii, z chuti. Což ještě více, ukazuje, na to, že je Eleanor, skutečně zvláštní žena, není to obvyklé, a ne úplně normální, jelikož takový pocit, má být čistě u lidské krve, a už vůbec ne, u stejného druhu, co se týče upírů. Avšak cítí, že se proměnila úplně, že proměněna proběhla, naprosto správně, jak měla. Je z toho, lehce zmatená.
Teď má zrovna krvavě rudé oči, a Eleanor upíří stříbrné. 

Hladká kůže, bílá jako mramor. Je, jako mramorová socha, chladná krása. Překrásná, jako růže, a křehká, jako porcelán. Porcelánová panenka. 

*
Poté ji otočí na záda, a jde si nasadit umělý penis. Když přijde zpět k posteli, spoutá Eleanor ruce černými pouty k rámu postele, takže teď jako by klečí, usměje se sama pro sebe, do úst vsune černý roubík. Prozatím je spokojená. Vleze zpátky do postele, a vrazí do jejího sexy zadku umělý penis, hned se začne hýbat, a tvrdě šukat svou lásku. Z úst obou žen, se ozývají slastné steny a vzdychání. Drží se za prsa své milované, mezitím se věnuje šukání, toho sexy zadečku, chvílemi ji zatáhne za vlasy, nebo svými dlouhými nehty skříně její záda do krve, kterou poté olizuje. 

"Šukej mě." pronese najednou královna.

Vysune z jejího zadku umělý penis, rozpoutá ji ruce, takže je momentálně volná v pohybu. Vyndá ji z pusy i roubík. Eleanor je krapet vyděšená. Především má strach, že se královně nebude líbit, šukání od ní. Všechno je pro ni úplně nové, ale jak se lépe učit, než za pochodu? 

"Ano, má paní." špitne potichu. 

"Hodná holka, tak se mi to líbí." pochválí ji nečekaně.

Jde z Luny strach, přeci jen Eleanor byla ještě před pár dny člověk. A není rozhodně sebevrah. 

Začne v dlaních mnout ty velká prsa, mezitím začne vášnivě líbat svou královnu. Jakmile uslyší steny své královny, je si jistá, že se jí to líbí. Tak vsune tři své prsty dovnitř vagíny své paní. 
V přepočtu je ráda, že se může dotýkat Luny. 
Vášnivé polibky a euforie. Netrvá dlouho a Luna se udělá, několikrát po sobě. 

"Nepřestávej... Aghh..." poručí, a tak Eleanor přejde ke svému jazyku, kterým začne olizovat klitoris své paní.

Mezitím si prsty hraje s jejími bradavkami, které jsou pěkně postavené, a tvrdé. Užívá si to, ony obě. Dotyky svých nahých těl, chladnou, brutální vášeň, avšak plnou emocí a citů. Během toho, co si Eleanor hraje s jejím nahým tělem, tak Luna ji opět vsune prsty do vagíny. Vzdychají rozkoší. Po další nějaké době, se obě dvě udělají zároveň, ve stejnou dobu. 

"Mám hlad." pronese najednou královna. 

Začne se oblékat, otočí se na Eleanor.

"Ty pojď semnou. Musíš jíst, jsi novorozená." pobídne ji.

Novorozenci, jsou nebezpeční, neovladatelný, než se vše naučí. Bude ji muset hlídat.

*
Miluje někomu způsobovat bolest, v podobě naprosté slasti. Bolest a euforii. Krev se sexem, k sobě prostě patří. To je povaha upíří královny. Je to její vášeň. Ovšem může to dělat, jen ona někomu, ale kdyby někdo zkusil, něco takového udělat jí, bylo by po něm. Je ten typ, koukat, ale nesahat, jinak je po tobě. 

Tak trochu, i když má ženské pohlaví, je povahou spíše muž, jenže díky svému postavení, si nemůže úplně dovolit, vypadat, jako muž, ovšem stejně se tak občas obléká. Ale rozhodně se za to nestydí, její dvojče se zase cítí více, jako žena. Oba dva jsou bisexuální, ale spíše na stejné pohlaví. U upírů, chodí vše naprosto jinak, dokonce, ne jen jako mezi lidmi. Druh upírů, je prostě svůj, mezi různými bytostmi, takže tak. Ale o tom možná jindy. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.