sobota 9. července 2022

Ďábelská dvojčata 9 Směr Island (DOKONČENO)


***O pět let později***

Aktuálně všichni žijí na zámku na Islandu, Rive zde už žil, než do něj přivedl svou královnu a ostatní. Král upírů ho zjískal a nikdo neví jak.
Respektive se mu podařilo najít bohatství a dědictví jejich druhu. Spíše našel pár lidí, kteří jsou jeho sluhové a mají na starost lidské věci, které upíři nevyřídí. A tak dále.
***
Rive leží na posteli a Viktorika mu zapichuje zelené jehly do koulí, pak modré, růžové, černé a bílé. Celkem má v koulích okolo čtyřiceti jehel. Do žaludu mu zapíchne dvě modré, dvě zelené a jednu růžovou.
Vášnivě se políbí, poté postupně vytáhnou jehly z jeho žaludu a potom ji začne tvrdě šukat. Oba dva vzdychají slastí v euforii. Mezi polibky se občas kousnou do rtů. Rukama drží její velká prsa a tvrdě ji šuká. Užívají si každý dotek svých nahých těl. Netrvá dlouho a několikrát se udělá do její vlhké kundičky. Pak padne vedle ní.

***
Je nádherná noc a Wang s Xiaem se spolu koupou v ledové vodě mezi kusy ledu, jen jim nemůže být zima. To mají poměrně výhodu oproti lidem. Ale to v mnoha věcech.

“To je nádherné nebe, miluji pohledy na hvězdy. Jsou to magické a kouzelné pohledy.” ozve se Wang a políbí svého partnera na ústa.

“To sice ano, ale pohledy na tebe jsou lepší.” odpoví mu Xiao.

“To bych ani neřekl.” a políbí ho.

A tak sedí nazí ve vodě, opírají se o kus ledu na břehu, pozorují tu krásu nad sebou, když ucítí vůni lidské krve, podívají si navzájem do očí a hned beze slova ví. Rychle si obléknou oblečení a jdou za vůní čerstvé lidské krve. Je to nějaký muž, během chvíle jsou u něj, Wang se zakousne přímo do krční tepny a Xiao si vezme levé zápěstí, s chutí začnou pít tu lahodnou rudou tekutinu , dávající energii a sílu.
Za vše se platí a toto je daň za věčný život. Někdo se tak už narodí a někdo dar temnot dostane, buď dobrovolně nebo nedobrovolně, ale každý platí stejnou daň - k životu potřebují krev, nejraději mají lidskou, ta jim chutná nejvíce a dává nejvíc energie. Tak to prostě je. Každá bytost se něčím živí, ovšem každý má jinou potravu. Upíři nemohou za to, že byli stvořeni, na potřebu zrovna lidské krve k přežití, díky tomu byli po staletí loveni a vražděni.

Po chvíli onen muž padne mrtvý k zemi. Jenže se ozve něčí křik, otočí se, je to nějaká žena, podle chuti krve, nějaká jeho příbuzná, Wang byl dost pohotový, takže se na ni okamžitě vrhl, Xiao se k němu jen přidal. Nakonec její mrtvé tělo skončí vedle toho jeho.
Poté odejdou zpět domů. Doma si dají společnou koupel ve vaně.

Voda ve vaně už je, takže si svléknou oblečení a vlezou do vany. Xiao se opírá o kraj a Wang o jeho svalnatou hruď. Užívají si každou chvíli, kterou jsou spolu. Xiao mu dává polibky do jeho černých vlasů. Rukou si začne hrát se špičkou penisu svého partnera. Z jeho úst se ozve slastné zasténání. Jsou až moc nadržení a vzrušení, že vylezou z vany, Wang ho povalí na podlahu a hned mu vsune svůj tvrdý penis do zadku až po kořen, hned začne hýbat svými sexy boky a tvrdě narážet do jeho citlivého místečka. Z úst obou mužů se začne ozývat slastné sténání a vzdychání. Mezitím se vášnivě líbají a Wang ho občas kousne do rtu a napije se té lahodné rudé tekutiny. Avšak netrvá dlouho a několikrát po sobě se udělá, poté si nasedne zadkem na postavený penis svého partnera a začne na něm jezdit. Pocity naprosté euforie a blaženosti. Během toho mu dělá cucfleky na krk. Po několika minutách se vystříká i on. Pak vlezou zpět do vany.

***
Viktorika a Rive se jdou projít do temné noci, plné hvězd. Drží se za ruce a jsou šťastní. Občas se políbí.

“Miluji tě Viktoriko.” pronese.

“Já tebe taky Rive.” odpoví mu.

“Brzy půjdeme na pár století spát.” dodá.

“To ano. Kdo ví v jakém století se probudíme.” usměje se na něj.

“Tak nějak.” souhlasí s ní.

Prochází lesem, kde narazí na skupinu lidí, hlad je moc velký, takže všechny zabijí. Po nějaké době se vrátí domu.
Všichni upíři se začnou připravovat na svůj spánek. Našli si bezpečné místo, které si už připravili. Mají tam své rakve na spánek.

***O čtrnáct dní později***

Všichni upíři se seberou a odchází na své místo, ulehnou do svých rakví a usnou. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.