pátek 17. června 2022

Upíří princ (YiZhan)

Zdroj obrázku  (ten obrázek jsem upravil)

Existuje mnoho bytostí a Wang Yibo je upíří princ z královské krve. Avšak o existenci Wang Yiba neví žádný člověk, jen jeho partner Xiao Zhan. Wang žije v opuštěném zámku a má mnoho magických schopností, Xiao ho našel úplnou náhodou, když nemohl spát a procházel se po lese. Po nějaké době se do sebe zamilovali a onen člověk za ním začal po nocích chodit. Dokonce mu pořídil krásnou černou rakev na spaní. 


“Lásko, tak moc tě miluji. Jsi ten nejlepší muž, kterého jsem kdy potkal.” promluví onen člověk.

“A ty nejlepší člověk, kterého jsem kdy poznal.” a políbí ho na ústa. 


Hned na to ho kousne do krku a napije se jeho teplé krve. No k tomu, že je jeho partner, je také jeho snídaní, svačinkou, obědem a večeří. Nějakou dobu si myslel, že mu sežere jeho arogantní chování a on bude poslouchat jeho, jenže nakonec Xiao přišel na to, že to tak rozhodně nebude. Ale může si říct 'Ale zkusil jsem to.' přestože se mu to vůbec nelíbí, je zvyklí že ho každý okolo něj poslouchá a dělá co on chce, jenže zkoušet něco takového na upířího prince není dobrý nápad, už se stihl párkrát proletět několik metrů po zámku, když dostal dělo mezi oči. 
Postupně to už moc nezkouší, nemá rozhodně v plánu mít další kurz létání zdarma. To si může odpustit. Avšak jelikož je to právě on, tak se ještě určitě proletí vícekrát, i když si začíná dávat pozor. Ale jak dlouho mu to vydrží? Toť dobrá otázka... Je velmi arogantní člověk, ale Wang ho opravdu hluboce miluje, o tom žádná... I když je to nadměrně arogantní člověk.
Jelikož je upíří princ, tak si s někým takovým poradí a dokáže ho nějak zkrotit. Přesně tak, občas bývá těžké se udržet a nezabít ho, za jeho chování, ale kdyby to udělal, bude se navěky proklínat. Přeci jen ho vážně miluje.
Ale je pravda, že za tu věčnost potkal mnohem horší případy, než je jeho partner, on je ještě celkem v pohodě, oproti jiným co kdy poznal.

***
Za pár dní bude úplněk. To je hlad po krvi největší.

Yibo se svým partnerem leží v trávě a pozorují hvězdy. Objímají se a po chvíli se začnou vášnivě líbat a svlékat z oblečení. Líbají navzájem svá nahá těla, až se Yibo dostane k jeho tvrdému penisu, který uchopí do své pusy, pojme ho celý a začne hýbat hlavou. Netrvá dlouho a ozve se Zhanovo vyjeknutí, když mu prokousne žalud do krve. Krapet automatický tik.
Lehce se na něj usměje svým krvavým úsměvem a pokračuje dál v kuřbě. Z úst Zhana se ozývají slastné steny. S přidušeným výkřikem mu vyvrcholí do pusy. Pak se mu posadí do postaveného klína a chvilku dráždí zadečkem jeho tvrdý penis, než si na něj nasedne až po kořen. Po necelé minutě začne řádit na Yibovi. Dotýká se jeho chladné bledé kůže, jazykem si hraje s bradavkami na té bledé sexy hrudi. Občas ho kousne do krku a napije se té lahodné krve.

“Ach... Mmnmn..” ozývá se z úst upířího prince.

“Líbí jo?” škádlí ho.

“Uhmh.. A-anoo..” ozve se.

“To je dobře lásko.” a zrychlí své tempo, než se jeho otvor zaplní velkou dávkou té bílé smetánky.

Oba dva vyjeknou v euforii ve stejnou dobu.

Yibo je připraven na další kolo, takže se Zhan opře o kmen stromu a vystrčí na něj svůj zadek, ve kterém ucítí znovu tu velkou chloubu svého partnera.
Upíři se totiž neunaví, tak jako lidé.
Začne tvrdě přirážet do citlivého místečka svého muže.

“T-ty se vážně nikdy neunavíš, že?” vyleze z něj, přes vzdychání v euforii.

“Ne, to opravdu ne.” zasměje se.

Po tak hodině vášnivého sexu se zhruba desetkrát po sobě udělá do toho sexy zadečku.

Vidí, že jeho muž už má dost, takže se jen položí vedle něj.
Ovšem ten je ještě stále nadržený, jelikož se nemohou vídat každou noc, tak využívají každý moment, kdy mohou být spolu. Což vede k tomu, že se na něj vrhne ještě jednou. Vsune dovnitř toho svalnatého těla svůj penis, okamžitě ho začíná šukat, i když je vytížený. Leží pod ním, občas jeden druhému udělá cucflek na krk. Už nemá moc co stříkat, už má téměř prázdné koule. Vystříká poslední sperma.

“To bylo opět úžasné.” promluví najednou Xiao.

“Ano, to bylo a především s tebou. Moc tě miluji.” odpoví mu.

“Jsi můj úžasný upír no.” usměje se.

Po vášnivým sexu jdou do nedalekého jezera se umýt. Milují koupání se ve vodě v přírodě nazí. Ano chodí se nazí koupat do jezera nedaleko zámku. Hvězdy se odráží ve vodní hladině.

“Toto místo naprosto miluji. Je tu takový klid...” zaculí se Xiao.

“Tak to souhlasím.” políbí jeho sladké rty.

***O měsíc později***

Xiao je zrovna v práci. Má rozhovor s Yu Binem a poté vystoupení, avšak je myšlenkami úplně někde jinde. Myslí na svého partnera. Jak taky jinak, že? Nedokáže se pořádně soustředit a jde to celkem poznat. Ale všichni mlčí a nic k tomu neříkají, nikdo nemá stále ty nejlepší dny. Yu se na něj sladce dívá a olizuje si každou chvíli spodní ret.

Po rozhovoru jde Xiao na záchod, když se chystá odejít, objeví se ve dveřích právě Yu Bin, který ho přitiskne k nejbližším dveřím, chytne jeho ruce a přitiskne své rty k těm jeho. Začne ho líbat, ale on se tomu brání, i když se mu líbí, jako muž, jenže miluje jiného.

“Chci tě už dost dlouho. Miluji tě Xiao. Toužím po tobě.” přizná se po několika letech.

“Ehhmmm... Sice se mi líbíš, ale miluji jiného. Jsem zadaný. Sorry.” stále se snaží dostat se z jeho pevného sevření.

Horší je, že se mu postavil. Yu si toho hned všiml, takže mu začne sundavat kalhoty i trenky a uchopí ten postavený tvrdý penis do svých úst. Xiao musí uznat, že Yu umí kouřit perfektně, ale na muže, kterého miluje vážně nemá. Má v hlavě, že za toto ho Wang zabije, přeci jen není člověk a bohužel umí číst myšlenky, takže se to dozví a nemusí říct ani slovo. Nakonec ho odstrčí nohou od sebe a rychle si upraví kalhoty i trenky.

“Co to kurva jako děláš?!” vyprskne naštvaně na ně oba.

“Ale já tě miluji!” řekne se zoufalstvím v hlase.

“Jsi fakt pěkný chlap, ale nemiluji tě. Jak říkám, už někoho mám. Toto už nikdy nedělej.” pronese chladně.

Poté odejde pryč a ven z budovy rychlostí blesku.

-po vystoupení-

Jde konečně za mužem, bez kterého si nedokáže představit život. Doufá, že nebude mít problém, po tom co se stalo tento den, ale ví že bude. Má strach? Možná jo...

***
Dorazí do opuštěného zámku, kde na něj už čeká. Jen co se uvidí, políbí se na ústa.

“Pojďme se projít...” navrhne upíří princ.

“To zní dobře.” souhlasí.

Vezmou se za ruce a jdou kolem lesa a louky. Vítr si hraje s jejich krátkými vlasy. Je překrásná noc. Užívají si jeden druhého.
Spřízněné duše. A to doslova. Je to láska navěky?

***
Yibovi je přes tři tisíce let a Zhanovi třicet šest.

Yibo má dvě starší sestry, jen ta nejstarší byla dávno vyhozena z královského rodu, a jeho druhá sestra si ho poměrně nedávno našla.

Zhan je veřejně známá osobnost, po celém světě. Je herec a umělec. A hlavně zná pravdu ohledně existence upírů.

***
Procházejí cestou do lesa, kde je opuštěný hřbitov, takové jejich místo, tedy spíše Wanga. To je pochopitelné.

Wang ho položí na studený náhrobní kámen a svlékne z něj veškeré oblečení. Napije se té rudé krve a vsune dovnitř něj svůj penis, hned se na něho vrhne, jako zvíře. Chladná vášeň. Zuřivě si ho bere a šuká ho, pomalu jako sám ďábel.
Tak moc miluje pohled do těch krvavě rudých očí. Pohladí jeho krátké černé vlasy a přitáhne si ho do vášnivého polibku. Sténání v euforii a rozkoši. Vezme do ruky jehly, který našel v zámku a propíchne mu obě bradavky, ozve se syknutí bolestí, ale bolest smíchaná s pocity slasti. Pro něj je to zvláštní pocit. Nakonec zjistil, že to až tak moc nebolí, spíš je to nepříjemný tlak. Když si je chce vytáhnout, tak mu Wang přitiskne ruce ke studenému kameni a zakroutí hlavou.
To je maličký trest za ten dnešní den, jelikož už to viděl v jeho mysli, ovšem většina reakcí byla dobrá, což ho také zachránilo.
Během žhavého sexu se zakousne do jeho krční tepny a začne pít tu vynikající rudou tekutinu, než je téměř mrtvý, poté si prokousne tepnu na zápěstí a začne kapat svou vzácnou krev do těch sladkých úst.

***O týden později***

'Mrtvé' tělo Xiao Zhana se našlo v příkopu u silnice. Jakmile se našlo, byla informována jeho rodina o smrti jejich příbuzného. V tu dobu se začíná zařizovat pohřeb.

***
Je to nutná oběť pro věčný život a lásku skutečně navěky. Pro lidský svět musí zemřít, aby mohl začít ten nový. Jiná možnost není...

***O tři měsíce později***

Oba dva žijí spolu v onom opuštěném zámku, ve kterém se poznali. Bydlí tady i s Wangovou sestrou Qin.
Začíná jejich teď už skutečná cesta věčnosti. Až teď platí, láska navěky.

***
Našli se mrtvá těla mužů, jediný kdo ví, jak zemřeli a proč je Xiao Zhan. Jsou to muži, kteří se snažili sbalit muže upířího prince, když byl ještě Xiao člověk a Wang se rozhodně nedělí s nikým.

***
“Ano, zabil jsem je. Patříš jen mě a nikomu jinému. Já ti to říkal...” usměje se a políbí teď už chladné rty. 
 

4 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.