úterý 7. června 2022

Sourozenecké pouto


“Tebe si najdu kdekoliv bratře.” promluví WuShen.

“A já tebe, starší sestro.” odpoví YuShi.

 “Miluji tě bratříčku můj a navždy budu.” políbí ho na ústa. 

“Já tebe taky sestřičko moje a navždy budu.” polibek ji opětuje. 

***

Silná pravá láska dvou sourozenců. Milují se tak jako nemilují nikoho. Nejsou lidské bytosti. Jsou ze šlechtické čisté upíří krve. Upíří démoni. Žijí ve svém světě, v Paláci z kostí. Jsou zde fontány plné čerstvé krve, krvavě rudá obloha, ale občas bývá černá a to když je noc. Jsou zde i hřbitovy pro "mrtvé" svého druhu, smrt má mnoho podob. 

WuShen je královna upírů. Platí zde své zákony, které vymysleli jejich rodiče, ale po jejich smrti je WuShen upravila podle sebe, jako "nová" královna na to má plné právo. 

Kdysi chodili po planetě lidí, ale tam je lidé postupem času vyhubili a tak se ocitli zpět ve své říši nemrtvých.


Nenávidí lidskou rasu, jelikož nemají žádnou čest, hrdost, úctu, jsou falešný, prolhaní, arogantní a nejnižší stupeň bytostí celkově. Původní čistá krev nenávidí takový druh bytostí, jelikož původní upíři jsou čisté, hrdé, čestné bytosti a také nenávidí nižší třídy vlastního druhu, jelikož tyto věci nesplňují. 

V této kategorii jsou upíři, kteří byli původně lidskými bytostmi a také záleží na tom, která kategorie upíra daného člověka proměnila v upíra, čistá původní královská krev přenese svou původní královskou krev, původní krev přenese svou původní krev, proměněný člověk původní krví přenese část krve z upíra, který ho změnil a krev své původní lidské a tak dále. Podle toho se třídí dané kategorie a ti, kteří byli proměněný upírem, který byl proměněný upírem, který byl původně člověk přenese minimum upíří krve a ti jsou povahově stále lidskými bytostmi a tímto způsobem to pokračuje dál níž a níž, těla mají sice nesmrtelná a upíří, ale jejich duše zůstávají lidské, takže také nemají žádnou čest, hrdost, úctu a dělají svému vlastnímu druhu akorát ostudu. 
A díky tomu se WuShen rozhodla pro zákon ohledně proměn. Každou proměnu musí osobně schválit a dala rozkaz všechny nižší třídy vlastního druhu zničit, až na pár výjimek, které ona sama povolila, ale tímto zákonem si lehce znepřátelila pár jedinců z vlastního druhu, ale nikdo se neodváží jít proti vlastní královně. Za prvé, je ze všech upírů nejsilnější, za druhé snad každý, ví že není dobrý nápad ji nasrat, je psycho a mnoho různých bytostí z ní má poměrně dost strach, za třetí byla by to zrada, kterou ona netoleruje a za ni by byla smrt, ale jen v lepším případě, v tom horším by jsi zažil skutečné peklo a teror. No rozhodně ji chcete mít na své straně a ne aby byla proti vám. Je lepší ji mít jako spojence, ne jako nepřítele.

***
Je nádherná noc a měsíc v úplňku. 

WuShen a YuShi mají pokoj společně. Mají tam veškeré vybavení, které potřebují, postel na hrátky a rakve na spaní. 

Milují bdsm.
Zrovna leží v posteli. YuShi leží nahý pod svou nahou sestrou, která si hraje s jeho koulema rukou. Netrvá dlouho a už má v koulích černé jehly, se kterými ji začne šukat jako sám ďábel. Několikrát se udělá po sobě. Poté si opět lehne pod ní a očekává další nával slasti od své sestřičky. 

WuShen ho připoutá k posteli černými pouty. 

“Ukaž mi jak hluboce mě miluješ, sestřičko.” tiše promluví.

“Neboj, ukážu bratříčku.” a hned na to mu vrazí do koulí dvě zelené jehly. 

Nedá mu čas to "rozdýchat" a hned už tam má dvě černé a dvě růžové, pár modrých a bílých z boku. Pak jednu modrou jednotlivě z boku do pravé koule a do levé bílou. Jednotlivě zelenou do pravé koule a do levé černou. Rukou mu pěkně promne koule. Ozve se slastné zavzdychání z úst jejího bratříčka. Šibalsky se usměje a políbí se vášnivě na ústa. Jejich láska je hluboká a pravá. Věčná... Doslova.

Na chvíli mu odpoutá ruce aby ji mohl vyšukat i s těmi jehlami v koulích, YuShi to miluje. Takže ji začíná tvrdě šukat, to zase miluje jeho sestra. Nebo spíš oni oba. Po luxusním sexu mu společně vyndají jehly z koulí a obléknou se do svého černého oblečení. 

Jejich dlouhé černé vlasy jim lehce vlají ve vánku. 

“Co třeba procházka po hřbitově?” navrhne své sestře.

“Že se ptáš.” lehce se zasměje.

Rozevřou svá velká černá křídla a vyletí ven do nádherné temné noci. Na obloze je měsíc v úplňku v barvě lahodné krve. Letí oblohou jako andělé smrti, což není tak moc daleko od pravdy nebo snad je?
Na náměstí sletí k fontáně plné krve a začnou ji s chutí pít. U fontány stojí ještě několik dalších upírů, sotva si všimnou své královny a jejího mladšího bratra, ukloní se před nimi. Královna pokyne rukou a poddaní se narovnají. 
Až se královna a bratr napijí dostatečně krve, vyrazí dál na hřbitov, který není daleko. Je to takové jejich místo, kam velmi rádi chodí. 


Během chvilky už se prochází mezi velkými černými náhrobky. Nasávají tu dokonalou temnou energii a vrány s netopýry jim létají nad hlavou. 
Po chvíli procházení mezi hroby si lehnou do trávy a už jsou zase bez oblečení. WuShen se ovšem pověsí na větev stromu a její bratr ji začne šukat ve vzduchu. Jejich černá křídla se pohybují okolo nahých těl dvou zamilovaných sourozenců. 
Černé dlouhé vlasy létají okolo nich ve větru. Překrásné pocity slasti. 
Začíná pršet, což není dobré, s mokrými křídly se hůř létá. Ale naštěstí jsou z čisté a původní krve, takže umí ochranné kouzlo i na svá křídla, takže pokračují ve vášnivém sexu. 
Ale nakonec se rozhodnou, vrátit se zpět do svého sídla. Nechce se jim spát na hřbitově, alespoň ne v dešti. Jinak občas spí na hřbitovech. Spaní na hřbitově je kouzelné a romantické, alespoň pro ně ano. 
Po tak dvaceti minutách už jsou ve svém sídle a pokoji. Převléknou se do pohodlného domácího oblečení a ulehnou do svých černých rakví.

***

Královnu probudí její bratr, když si jazykem začne hrát s jejím klitorisem. Prsty si hraje s jejími bradavkami.
Často jeden druhého vzbudí, jelikož je nadržený. Toto není zdaleka poprvé. Avšak jim to nevadí, ale nesmí je vzbudit nikdo jiný.
WuShen pohladí svého brášku po dlouhých černých vlasech a on ji.
Začne ji dělat cucflek na krk.

“Krásnou noc, bráško.” promluví.

“Tobě taky, sestřičko.” políbí ji na ústa. 

Poté ji vezme do své náruče a odnese na postel, kde je více místa.

Hned se začnou navzájem svlékat z oblečení. Líže jazykem její kundičku. Ozývá se slastné vzdychání. Miluje to. Po chvíli se udělá svému bráškovi do pusy a na obličej. Penis mu stojí jako svíčka, vsune ho dovnitř její vzrušené kundičky a začne ji tvrdě šukat. Miluje, když jeho sestra vzdychá při jeho přírazech. Když se do ní udělá, tak mu hned na to vsune do koulí dvě fialové jehly, které jsou dostatečně dlouhé, že projedou obě koule dohromady, takže mu dá dvě naproti sobě z boku. Ozve se nádherné zasténání z jeho úst. Líbilo se mu to tak moc, že se z toho udělal znovu.

*
Ovšem on se kuřby nedočká, jelikož ji to přijde nechutné. Sex s mužem ano, ale kuřba moc často nebývá. Přeci jen je téměř čistá lesba a on je téměř čistý gay, ale stále jsou bisexuální. S opačným pohlavím mají cokoliv výjimečně, ovšem u nich dvou to neplatí, přestože jsou opačné pohlaví, ale jsou sourozenci, takže je to přirozené a normální u jejich druhu. Stejná krev je nejlepší u původních upírů to tak prostě je. 
To je holý fakt.

***
“Dnes je ten bál, že? Nemůžu se dočkat na Evana.” pronese YuShi.

“Měl by jsi mu konečně říct, že ho miluješ bráško.” poznamená.

“Já vím a ty zase Lilianě.” vrátí ji to.

“Tak jim to dnes oba dva řekneme?” zamyslí se WuShen.

“To by jsme měli.” souhlasí její bratr.

***O půlnoci***

Začíná bál při melodické hudbě na citeru a housle erhu. Sourozenci milují spojení těchto dvou hudebních nástrojů.

Královna tančí se svou vyvolenou Lilianou a její mladší bratr se svým vyvoleným Evanem.


***
Jsou to upíři na úrovni, což mají štěstí, že se zamilovali do někoho kdo by nedělal ostudu královské rodině. Už se jim sourozenci vyznali a začíná jejich vztah s nimi. Zjistili, že jsou do nich také zamilovaní, ale neměli právo se vyznat někomu z královské krve. 

Nové partnerské vztahy ovšem nenaruší lásku těchto dvou sourozenců. Jejich láska je ta nejsilnější, nejhlubší, nejupřímnější, skutečná a pravá láska. Sourozenecké pouto. A to, že teď mají partnerské vztahy neznamená, že spolu přestanou spát a šukat, a oni to až moc dobře ví. 


8 komentářů:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.