středa 1. června 2022

Noční romance (Ciel x Sebastian)


(Z mého pohledu, aneb mé jméno jest Ciel Phantomhive.)

***
Budu vám vyprávět o oné noci, která změnila můj život. Představím se vám - jsem hrabě Ciel Phantomhive.

Snažím se spát, ale nemohu. Stále musím myslet na něj. Na Sebastiana. Straší mi v mojí hlavě už několik dní. A v srdci? To nejspíše ani nevím přesně. 

Je mi sedmnáct. Kontrakt jsem uzavřel ve dvanácti, ale téměř od začátku smlouvy jsem k němu začínal cítit něco, co jsem do té doby neznal. Nevěděl, co to znamená láska, někoho milovat. Ale díky tomuto démonovi jsem to zjistil. Zvláštní, že? Poznat pocit lásky díky démonovi. Sám to nechápu. Jsem sice hrabě, ale i tak miluji mého komorníka. Říká se, že citům neporučíš a je to pravda. Nakonec se mi povedlo smířit se s tím, že jsem gay. 
Do okna mi svítí chladná záře měsíce. Měl by být úplněk. Měl bych mu konečně říct mé city k němu. Už to nejde vydržet. Jenže nechci, aby to bral případně jen jako část smlouvy. Chci to upřímně. Ale kdyby řekl ne či tak něco, nesl bych to dost špatně. On je má první láska. Vskutku ano. Bojím se mu přiznat. Už jsem byl dávno převlečený do pyžama, ale i tak jsem se rozhodl. 

Vstal jsem z postele a zamířil k pokoji mého komorníka. V tuto dobu mi je naprosto jedno, že si otevírám dveře sám a jdu za ním v pyžamu. Tak nějak jsem zaklepal na dveře, přestože já nemusím. Během ani ne vteřiny Sebastian otevřel. Byl jen ve spodním prádle. Při všech svatejch je tak sexy a nádherný. Ale teď když ho vidím téměř nahého myslím, že se rozteču.

“Oh, m-můj pane?” zakoktal až to znělo roztomile.

Musel jsem být rudý až za ušima. A k tomu jsem zjistil, že mému penisu se ten pohled líbí až moc. O to víc jsem zrudl.

”Pojď se se mnou projít, Sebastiane. Nemohu usnout,” řekl jsem rozhodnutě.

”A-ano můj pane,” po tom jeho koktání mám ještě větší chuť mu vrazit můj penis do toho nádherného sexy zadečku.

”Obleč se. Já tu počkám. Potom mě oblékneš u mě,” musím teď znít jako největší úchyl na světě, ale nemohu si prostě pomoci.

”Ano, mladý pane.” jeho tváře zrudli, jako jahůdky.

Rychle se oblékl a hned na to si mě vzal do své náruče. V té je mi vždy příjemně. Sice vím, že je mi už sedmnáct, ale dávám mu rozkazy, u kterých se mě může dotýkat. Nevím přesně kdy jsem zjistil, že jsem se do něj tak moc zamiloval. Možná už ve dvanácti, když jsem s ním uzavřel smlouvu, jen jsem si to tehdy ještě neuvědomoval. Přeci jen byl jsem relativně malý. Před mým pokojem mě položil na zem a otevřel mi dveře, které za námi zavřel.

”Jaké oblečení chcete, mladý pane?” ptal se.

”Moji černou košili, černé kalhoty, rukavičky, klobouk a můj šedý kabát.” odpověděl jsem.

Když mě oblékl na noční procházku jako by vycítil, že tentokrát chci i vycházkovou hůl. A tak jsme vyrazili do noci. Páska přes oko je základ, protože nikdo nesmí vědět, že jsem uzavřel smlouvu s démonem. Napadlo mě kam půjdeme. Na jeden opuštěný hřbitov nedaleko od sídla. Chci mu říct mé city k němu.

”Kam chcete jít, můj mladý pane?” zajímal se.

”Uvidíš, Sebastiane,” pronesl jsem tajemně.

”Dobře.” jeho krvavě rudé oči se zvláštně zaleskly.

”Jsem pro tebe jen tvůj pán? Vnímáš mě jen jako svého pána? A upřímně, Sebastiane,” prolomil jsem hrobové ticho.

Podíval se na mě svýma rudými oči. Rudé jako krev, ale jsou to oči, které miluji a jejich majitele ještě víc. Chci to vědět dřív, než mu řeknu mé city. Už jsme skoro u místa, které mě napadlo. Tento hřbitov mám dost rád. Je tu klid a nádherné staré hroby a sochy. Občas sem zmizím, když chci být sám.

”Kdybych řekl, že vás miluji, bylo by to moc neslušné? Můj pane?” tyto slova mi vyrazily dech.

”Bylo by to neslušné, ale chtěl jsem ti to říct už dost dlouho, ale bál jsem se. Miluji tě, Sebastiane. Moc si několik let přeji být s tebou. Už to nejde dusit uvnitř mě,” odpověděl jsem a hlas se mi chvěl.

Už jsme byli na místě. Řekli jsme si to zrovna pod starou sochou anděla. Zajímavé znamení.

”Chci být po vašem boku navždy, můj pane,” dodal.

Ano, ale to nepůjde. Jednou si vezme mou duši. Ale i tak bychom byli spolu svým způsobem.

”To já po tvém též, ale jednou si vezmeš mou duši, ale svým způsobem tak budeme spolu i tak.” pronesl jsem lehce smutně.

Rychlostí blesku mě objal a políbil na ústa. Já se přidal. Tyto rty jsem chtěl vždy ochutnat. Začal mě svlékat z oblečení a já se snažil zbavit zbytečné látky Sebastiana. Když jsme byli úspěšně bez zbytečných kusů látek, začal líbat mou nahou hruď a chvílemi si hrál jazykem s mými bradavkami. Z mých úst se ozval sten vzrušení. Mému penisu se to též líbí. Jen co si toho všiml, vzal ho do úst a jazykem olizoval špičku. Mezitím rovnou dva prsty zajel dovnitř mého těla. Mé citlivé místečko našel poměrně rychle. Hlasitě jsem vykřikl rozkoší.

”P-pojď už do m-mě, Sebastiane! Uhmn…” zněl jsem nedočkavě.

”Jste si jistý pane? Nechci vám ublížit,” řekl starostlivě.

”Oh, uhnm... Ách, ano!” zamumlal jsem.

Vyndal prsty a u svého otvoru jsem ucítil něco většího a tvrdého, jak to do mě proniká. Chvíli čekal, když penis měl uvnitř mého těla až po kořen.

”Ach..Nhmn… Už…” ozval jsem se.

Jen co jsem to dořekl, chtivě si mě vzal. Jeho velká chlouba se rychle pohybovala a narážela do mé prostaty. Ach, moc se mi to líbí. To jak mě dravě šuká a bere si mě, jako zvíře. Při přírazech mačkal moje koule. Jsem jako smyslů zbavený. Z mého i jeho hrdla se ozývaly všelijaké zvuky slasti a rozkoše. Byl jsem tak moc vzrušený, že jsem to dlouho nevydržel a vybouchl mu do dlaně a hned na to on do mě. Po pár vteřinách vysunul úd z mého otvoru a poté jeho jazyk olizoval sperma vytékající z mého zadku. To mě vzrušilo, takže jsem rudookého černovláska prudce otočil, tak abych do něj mohl vstoupit.

”Ughn… Mů-žeš rov-nou... Nh… Nemusíš m-mě připravovat.” zavzdychal.

Nenechal jsem se pobízet a rovnou na první příraz vnikl do toho úžasného sexy zadečku až nadoraz. Takový hlasitý a líbezný sten se rozléhal po hřbitově. Kolem nás sochy svatých, andělů a občas nějaký kříž a my si to tu rozdáváme na náhrobku s kamennými růžemi, o které se zrovna opírá. Svit úplňku nás ozařuje svým chladným nádechem.

Začal jsem se v té úzké a teplé dírce pohybovat rychleji a rychleji. Jednou za čas jsem ho zatahal za černé vlasy a trhl jeho hlavou lehce dozadu. Je to úžasný pocit. O tomto jsem snil několik let. Nevěřil jsem tomu, že se to někdy stane realitou, ale stalo. Zběsile jsem šukal ten úzký vlhký otvor. Jeho chlouba už opět stála, jako svíčka. Chytl jsem ji do ruky a v rytmu pohybů mu ho honil. Až jsme se naráz udělali. On mě do ruky a já do toho překrásného tělíčka.

”Budete potřebovat koupel, můj pane,” pronesl, když mě oblékal.

”Když budeme spolu sami oslovuj mě jen Cie,” řekl jsem.

”Dobře, mů… Cieli,” asi mu to bude chvíli trvat, než si zvykne.

”A koupel potřebujeme oba,” dodal jsem a usmál se na něj.

”To je pravda,” taktéž se usmíval.

”Takže se budeme koupat společně a budeš spát se mnou v posteli. Nikoho jiného než jsi ty nechci ani nemiluji.” prohodil jsem po cestě do sídla.

Když jsme dorazili tak ten ďábelský démon šel připravit koupel. Pravděpodobně do druhé větší vany. Ano, mé sídlo není úplně malé a je celkem vybavené. Mám rodinnou firmu, jen už jsem zbyl jen já z rodu Phantomhive. Bohužel, nebo bohů dík? To nemohu odpovědět. Ale kdyby tehdy sídlo nevyhořelo, tak bych nejspíše nikdy neuzavřel smlouvu s démonem. Nepoznal bych Sebastiana. A možná nikdy nepoznal lásku. Je dost možné, že kdyby žili nutili by mi vztahy se ženami, což by příjemné nebylo, jelikož jsem čistě na muže. A v této době se to stejně moc neuznává. Ale jak v čem. Možná až bude jiná doba, tak homosexualita bude aspoň nějak tolerována. Vždyť mi se tak narodili a nemůžeme za to. Tak jako lidé, co se narodí s psychickým postižením či dokonce fyzickým za to nemohou.

Z myšlenek mě vytrhl polibek na tvář a objetí od mého temného démonického prince.

V náručí mě odnesl do prostorné koupelny, kde je připravena teplá voda, ručníky i čisté pyžamo.

Jak jinak, než sotva jsme byli u sebe a bez zbytečného oblečení začali jsme se okamžitě líbat a hladit navzájem svá nahá těla. Při horoucím pekle má tak dokonalé tělo. Vždy viděl jen on mě, když mě koupal nebo oblékal. Ale já jeho do této noci ne.

Hadicí od sprchy nad vanou mi začal dráždit nejprve můj penis až potom můj vstup. Bylo to vážně příjemné. Jen vzrušený jsem dost, jen z pohledu na něj a jeho jazyku v mých ústech. Občas mě lehce kousl do krku. Sladce, ale vášnivě si mě bral. Nečekaně jsem u mého otvoru pocítil něco jiného než hadici. Netuším, co to vzal, ale jeho úd to rozhodně nebyl. A raději ani nechci vědět co to je. Ale příjemně to lechtalo. Tentokrát můj krk stiskl silněji, až jsem vypískl bolestí. Bolest se spojila se slastí, když konečně do mého zadku vplul ten mohutný sval. A že se má můj milovaný Sebastian vskutku čím chlubit. Nečekal na nic a rychle si mě bral jako divoká šelma právě puštěna z klece. Svými nehty mě škrábal do zad, a když mi lehce tekla krev jazykem ji olízal. Jeho velké koule mě plácali do půlek. Po celé koupelně se ozývaly naše hlasité steny a zvuky rozkoše a vášně. Byli jsme dost hlasitý, takže bych se nedivil kdyby nás slyšeli moji sluhové. Mrdal mě tvrdě, ale zároveň láskyplně. Další várka spermatu se ocitla uvnitř mě. Jen tentokrát to neolízal. Všiml si únavy, která na mě lezla a tak si vzal můj tvrdý větší sval do úst a začal mi ho kouřit. A rukou mačkal moje plné koule. Netrvalo dlouho a slušná dávka spermatu mu zaplnila pusu. Vše spolykal do poslední kapičky a olízl se. Po druhém vášnivém sexu za tuto noc jsem vážně unavený. Avšak krásně uspokojený. Nálož byla slušná až mu zbytek rozkošně stékal po bradě. Nedalo mi to a políbil jsem ho natož jsem olízl zbytek spermatu z jeho brady.

”Miluji tě můj temný roztomilý, Cieli. Nikdy tě neopustím. A opravdu tě miluji, neříkám to jen to kvůli naší smlouvě,” to, co řekl mě hřálo u srdce.

”Já tebe víc, Sebastiane. Nikdy tě nechci ztratit. Tvou ztrátu bych nepřežil. Můj temný sexy démone. Nikomu tě nedám.” odpověděl jsem.

Musel vypustit vodu z vany, jelikož byla dávno studená. Ale oba dva jsme unavení a vyčerpání. K tomu perfektně uspokojení. Rozhodli jsme se, že se jen osprchujeme od potu a společného spermatu. Oblékl mne, poté sebe.

Rychle opláchl vanu a v náručí mě odnesl do pokoje.

”Budeme spát u sebe bez oblečení. Prosím,” poprosil jsem.

”Mile rád.„ usmál se.

Takže jsme se svlékli do naha a lehli si vedle sebe do postele. Objal mě zezadu a políbil do vlasů.

”Budeme spolu?” zeptal jsem se tiše.

”Navždy.” pošeptal mi do ouška.

Museli jsme prošukat pomalu celou noc, když venku začíná svítat. Oba jsme se odebrali do říše snů. V objetí, u sebe.

2 komentáře:

  1. Na SebaCiel čtu FF poprvé a musím říct, že v tvém podání mě to baví.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc, tak to mě těší, já jich napsal mnohem víc, ale mám je na jiném blogu, sem jsem dal jen tuto, jelikož jsou napsány fakt hrozně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.