čtvrtek 2. června 2022

My - Smrt a vášeň


Lan Zhan a Wei Ying spolu utekli před třemi lety od lidí a společnosti. Jejich láska byla odsouzena, ale je silnější než cokoliv. Než aby jeden druhého opustil tak raději zmizely pryč. Jediný kdo ví kde jsou je Lan Huan jeho starší bratr. Žijí společně v ústraní. Bylo to jediné řešení jinak by Weie nejspíš někdo zabil. To nemohl dopustit. Navíc nebyl to jediný důvod proč ho chtěli zabít. Tvrdili, že se dal špatnou cestou a začal s démonickou kultivací což je pravda avšak ani Wangji neví pravý důvod proč. Nikdy mu to neřekl. Ví to jen dvě určité osoby, které mu tehdy pomohli. Z nich žije už jen jedna.

Uplynul rok od Tažení proti slunci. Ano, zmizely během války proti klanu Wen. Sourozenci Wen Qing a Wen Ning jim tehdy zachránili život. To jen díky nim přežili. Ukrývali je před vlastním klanem a také ostatním klanům, kteří chtěli jejich smrt. Z jejich klanu už žijí jen dva a to Ning a Yuan, které zachránili zase oni. Za smrt Qing se také slušně pomstili. Zemřeli i nevinní lidé, takže to rozpoutalo krutou a krvavou pomstu. Přesně tak. To naštvalo i Lan Wangjiho. Většina klanů se ještě zotavuje. Byly to velmi temné časy plné smrti, bolesti a utrpení. Klan Wen je zničen a kov Yin také. Období relativního míru.

A Wangji s Weiem na útěku. Cheng s Wangjim se stali úhlavní nepřátelé, protože chrání svou lásku Weie. Cheng vyčítá Weiovi smrt jeho starší sestry Jiang Yanli a vyvraždění jeho klanu Jiang z Yunmengu. Později i smrt jejího manžela Jin Zixuana. Rodičů Jin Linga. Jenže Wangji mu stojí v cestě a chrání Weie před kýmkoliv. Ví jaký skutečně je víc než kdokoli jiný.

Nikdo na něj nemůže ani sáhnout a když ano tak si ta osoba rozpoutá peklo na zemi. Naprostá oddanost srdcí. Nemůže ho nechat zabít. To je jeho noční můra, že by mu zemřel. Skutečně ho miluje. Raději by sám umřel.

***
Zrovna je silná bouřka a Wangji s Weiem jsou schovaní ve svém úkrytu.

Mají dvě svá místa kde se ukrývají. Navzájem je střídají.
Teď jsou ve své chatě. Je zde i jedna postel.

Postavili si malou chatu schovanou na místě kam ostatní téměř nechodí, protože se toho místa bojí. Tvrdí, že je prokleté což není daleko od pravdy. Tak nějak.

Leží vedle sebe v posteli bez oblečení a oheň je hřeje. Něžně se líbají na ústa a hladí si navzájem své dlouhé vlasy. Jejich penisy stojí jako svíčky v pozoru.

“Lan Zhan?” ozve se.

“Ano, Wei Ying?” hledí do těch nádherných očí.

“Miluji tě.” znovu ho políbí.

“Taky tě miluji miláčku.” odpoví mu.

Poté se vrhne svou pusou na ten velký penis a strčí si ho tam až po kořen. Jazykem si hraje se špičkou a hýbe hlavou nahoru a dolů. Úžasná slast a euforie. Po chvíli už je Wei poslušně na čtyřech a Wangji vniká do toho sexy těla. Nemusí dlouho čekat, protože už jsou zvyklí. Mají zkušenosti za ty roky. Narazí do jeho citlivého místečka, na které se zaměří. Rychle a tvrdě se hýbe uvnitř něj, tak to miluje. Má divokou povahu, která je nakažlivá. Z Wangjiho se stal pěkný ďáblík. Zkazil ho. Chvílemi ho tahá za dlouhé vlasy během svých divokých nárazů. Tak trochu boj o dominanci. Jsou jako divoké zuřivé šelmy. Po tak dvaceti minutách se vystříká do té krásné prdelky. Když vysune svůj ochablý penis ocitne se ve stejné poloze, ve které teď byl jeho partner. Ucítí pocit co tolik miluje. Ten velký penis ve svém zadečku. Užívá si každý příraz do své prostaty. Dokonalé. Divoký ďábel se udělá několikrát po sobě a olizuje sperma co teče ven z toho božího zadečku. Vášnivý, láskyplný sex. Lehnou si vedle sebe a odpočívají po dalším luxusním sexu.

***
Vodu na koupání a vaření zjískávají z deště a potoka. V chatě je prostor na koupání. Vlastně rozdělené prostory dle potřeby. Každá místnost má svoje využití. Dalo jim dost práce toto postavit a s něčím pomáhal Ning, který se zase skrývá s Yuanem. Jsou nenáviděni. Vyvrhelové společnosti. Ano také Wangji. Ani jeden nemá rodiče. Smutné.

***
Cangse Sanren je matka Wei Yinga, ale nikdo neví, že je stále naživu. Jenže musela utéct. Respektive tehdy byla téměř mrtvá jenže ji našla Lan Yi, která ji zachránila život. Baoshan Sanren je jejich nejlepší kamarádkou a mistrová Wei Wuxiana. Jistou dobu se o něj starala, když byla jeho učitelkou na prosbu Cangse. Nakonec jako sirotek skončil u klanu Jiang z Yunmengu. Ujali se ho.

***O tři měsíce později***

Sází lotusy na zahrádce ve svém druhém úkrytu.

Nečekaně se objeví Xichen vůdce klanu Lan. Občas je navštěvuje. Má je rád a Weiovi věří. Jeden je jeho mladší bratr a druhý věrný, blízký přítel. Pozdraví se. Radost.

“Zewu Jun.” ozve se Wei.

“Mladý mistře Wei mám pro tebe dobrou zprávu.” promluví. “Respektive pro vás oba.” dodá.

“A jakou bratře?” táže se Lan Zhan.

“Povedlo se mi po těch letech najít tvou pravou matku Weii. A vaše jména jsou očištěna. Našla se po těch letech pravda. Můžete se vrátit do Oblačného zákoutí do Gusu.” usmívá se.

“Cože?! Moje máma není mrtvá?” nechápe vůbec Wei.

“Ano mladý mistře. Cangse Sanren je naživu. Také jsem si dlouho myslel, že nežije, ale objevily se nějaké věci, které ukazovaly, že je možná živá. Podařilo se mi ji najít. Je schovaná v Oblačném zákoutí. Takže vrátíte se zpět?” odpovídá Huan.

“Rád bych, ale pravidla klanu Lan mi nikdy nešly.” lehce se zasměje Wei.

“To já vím. To by jsi nebyl ty, ale vyrostl jsi a vyspěl. Možná jsi si toho nevšiml, ale já ano. A čekají na vás Wen Ning a Yuan. Našel jsem je zraněné a tak jsem je vzal do Oblačného zákoutí. Už jsou téměř uzdravení.” široký úsměv.

“Tak tedy dobře.” souhlasí oba dva.

Takže se vrací zpět do Gusu. Už nevěřili tomu, že se vše vyjasní. Vskutku dobré zprávy.

***
Když Lan Zhan sedí u postele Wen Ninga tak najednou začne mluvit.

“Lan Wangji. Něco by jste měl vědět, ale slíbil jsem, že to nikdy nikomu neřeknu. Ale měl by jste znát pravdu...”  spustí.

“Jestli jsi něco slíbil, neměl by jsi slib porušit.” namítá Wangji.

“Mladý mistr Wei vám kdysi dal své zlaté jádro poté co vám ho roztavil Jádrotav. Proto začal s démonickou kultivací, neměl na výběr. Nemůže se vrátit k cestě meče i kdyby chtěl, dlouho ho neudrží, nemá podporu duchovní energie. Nemá zlaté jádro...” pokračuje...

Lan Wangjimu začnou téct slzy z očí...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.