pátek 3. června 2022

Model (HyunLix)

Zdroj obrázku

Hwang Hyunjin zrovna sedí v kavárně a pije svou ranní kávu.
***
Dnes budou mít další nácvik se skupinou. Blíží se jejich další vystoupení. Zrovna nedávno vydali své nové album.

Miluje tanec a hudbu, takže je velmi šťastný, že je člen k-pop skupiny Stray Kids, sice je to těžká dřina, ale vážně ho to baví.

Už opět sleduje toho roztomilého mladíka, který je známý model pro různé časopisy a magazíny, občas je vidět i v reklamách. Každou chvíli si ho někdo fotí a on není výjimkou, navíc jeho samotného si fotí zase jeho fanoušci.
Oba dva jsou velmi známí po světě i mimo Koreu. Ví, že se jmenuje Felix Lee, původem je z Austrálie, ale získal občanství zde v Koreji, to už si Hwang o něm zjistil sám, úplně osobní věci v rozhovorech neříká, ochrana soukromí, což je celkem dobře.

Už několik měsíců ho tajně pozoruje z povzdálí. Líbí se mu a přitahuje ho, avšak absolutně není jediný z mužů ani žen. Felix Lee je prostě přitažlivý muž a roztomilý což je vražedná kombinace. Avšak přestože po něm šílí ženy, tak on po nich zas tak ne, takže je buď úplně namyšlený nebo o ženy nemá zas tak velký zájem. Ale kdyby byl na muže, tak se to veřejnost nedozví, jelikož Korea. Takže tak nějak.

***
Najednou zaslechne část hovoru.

“Mým snem je být člen nějaké k-pop skupiny...” což Hwangovi hraje do karet.

“A které skupiny máš třeba rád?” ptá se Felixe asi jeho kamarád.

“Ateez, Onewe, Oneus, ale ani Stray Kids nejsou špatný. Mám rád víc k-pop skupin...” odpoví Felix.

“Stray Kids miluji, hlavně Hwang Hyunjin je k sežrání...” odpoví mu ten muž.

“Jo ten je sexy.” ozve se odpověď Felixe.

Hwang by skoro zapomněl na ten nácvik, podívá se na hodiny a zjistí, že tam má být za 10 minut, takže rychle vstane a rychlým krokem zamíří ke dveřím ven.

Tohle je to co potřeboval slyšet! Snaží se nedívat se směrem kde sedí právě Felix Lee, ale moc mu to nejde, díky tomu v rychlém tempu narazí do nějaké ženy.

Hned se stane středem pozornosti víc než chtěl. Okamžitě se začne omlouvat té ženě. Trapas.

“Však to je Hwang Hyunjin!” ozve se kdesi.

Sakra! Trapas, trapas, trapas... Navíc teď už ho sleduje i Felix Lee. Zrudne v obličeji jako rajče.

No hned na to vyběhne ven, jako střela a doufá, že to nikdo nefotil či nenatáčel. Ale je mu jasné, že to tak pravděpodobně nebude. Přeci jen je dost známý. Utíká do studia.

***
“P-promiň, ale musím jít...” dostane ze sebe Felix Lee a nechá za sebou muže, se kterým měl tajné rande, snaží se najít Hwang Hyunjina.

Jeho sen je pro něj velmi důležitý, takže se chce chytit jakékoliv příležitosti, pro jeho dosažení a mezitím přemýšlí jak si ho sakra nemohl všimnout, když byl pár metrů od něj! Jenže neví kam běžel. Stihl se mu někde ztratit v davu. Asi bude nakonec muset udělat jiný krok, který má připravený.

***
Ani jeden neví, že jsou oba dva natočení na jednom videu, které už je na internetu. Je na něm jak Hwang Hyunjin narazí do ženy a pak utíká ven a po chvíli hned na to jak Felix Lee běží ven za ním.... A pod ním už během chvilky mnoho komentářů jejich fanoušků. Takže se tato zapadlá kavárna stala během chvilky velmi populární. Měli štěstí.

***
“Kde sakra vězíš Hyune?!” vyprskne Han.

“Tady.” začne se smát Changbin a ukáže mu ono video.

Netrvá dlouho a celá skupina se začne smát a jemu hned dojde čemu se smějí. Ale neví, že ho Felix Lee běžel hned na to hledat.

“P-počkat to je ten známý model!” řekne najednou Han.

To už Hyuna zaujme a hned se jde podívat také.

“Myslíš Felixe Lee?!” řekne vážným hlasem.

“Jo běžel hned za tebou Hyune.” odvětí na to Bang Chan.

“Cože?!!!” zarazí se.

“Jdeme trénovat panstvo.” zavelí I.N.

A tak se seberou a začnou trénovat. Naštěstí už to mají hotové, jen ještě doupravují maličkosti.

***O šest hodin později***

Hyunjin leží ve vaně a přemýšlí o tom co se stalo dnes.

Už nějakou dobu ví, že se tajně zamiloval do Felixe. Sice jen na první pohled, bez toho aby spolu kdy promluvili jediné slovo, připadá si teď divně, když o tom teď přemýšlí. Je opravdu možné se do někoho zamilovat, bez jediného slova? Bez toho aby se znali? A jestli ano, je to potom skutečná láska?

Zrovna tento mladý muž je o rok mladší než on. Jemu je 22 let a Felixovi 21.

Musí ho brzy oslovit. Dokopat se k tomu ho konečně oslovit a seznámit se s ním osobně a pak uvidí, zdali je ta láska skutečná.

Snaží se najít to video, ale nejde mu to. Po tak 15 minutách se mu podaří ono video skutečně najít a kluci měli pravdu, opravdu běžel za ním ven.

Po nějaké chvíli najde i video, kde Felix Lee tančí podle něj, i video vytvořil podobně. Ano, na píseň Play with fire. Musí sám uznat, že se ten mladý model vážně nezdá a umí celkem fakt dobře tančit. Teď ho zaujal ještě o dost víc...

***
Felix Lee myslí na onoho mladíka z kavárny. Naživo vypadá ještě víc sexy. Naštěstí si ho stihl vyfotit. Jen ho mrzí, že nestihl Hwang Hyunjina oslovit. Ale doufá, že najde a uvidí jeho taneční video a zaujme ho. Miluje tanec od dětství a velmi ho baví. Jeho koníček není jen modeling.

Leží v posteli a vytáhne si mobil z kapsy. Otevře si jeho fotku, kterou stihl vyfotit. Poté si rukou zajede do trenek a začne si ho nad jeho fotkou honit. Už předtím se mu z něj postavil. Hraje si prsty se svým žaludem. Představuje si jak asi vypadá nahý. Netrvá dlouho a udělá se do trenek a své ruky.
Rozhodne se jít do vany a dát si koupel při svíčkách. A relaxační hudbě. Dojde do koupelny s čistým oblečením. Svlékne se ze špinavého oblečení a hodí ho do pračky, poté vleze do vany, do které už teče teplá voda. Lehne si do ní a začne relaxovat.

Velmi se mu líbí už dlouho. Ale naživo se mu líbí ještě víc. Musí ho znovu vidět. Nedá mu to. Teď už nechce jen do k-pop skupiny, ale chce získat i srdce právě Hwang Hyunjina. Dal si další cíl.

***O měsíc později***

Hwang sedí na lavičce a poslouchá písničky do sluchátek. A přemýšlí nad novým textem písně, do toho myslí na Felixe, chce ho znovu vidět a oslovit ho. Jenže po tom trapasu do té kavárny už nešel, i kvůli šíleným fanouškům, kteří ho často otravují. Sice je rád, že má tolik fanoušků, ale sláva poutá pozornost, takže nemá téměř žádné soukromí.
Je ve svých myšlenkách, ze kterých ho vytrhne dotek na rameni. Podívá se před sebe a tam stojí kdo jiný než Felix Lee. Nechápe, která právě bije, ale okamžitě zrudne v obličeji jako rajče. Vyndá si sluchátka z uší.

“A-ahoj... Potřebuješ něco?” je jediné co ze sebe dokáže dostat zmatený a překvapený Hwang.

“Ahoj Hwang Hyunjine. Vážně tě obdivuji. Konečně se mi povedlo tě někde najít.” usmívá se Felix.

“P-počkat ty jsi mě hledal Felixi?!” teď už nechápe vůbec.

“Ano.” odpoví a šibalsky se usmívá.

Ach, je tak roztomilý, řekne si v duchu Hwang.

“A to proč?” zajímá ho.

Sedne si vedle něj na lavičku.

“Velmi tě obdivuji. Jsi krásný a talentovaný. Navíc mám už mnoho let velký sen a to být v k-pop skupině...” řekne teď trochu nervózně. “A viděl jsem tě v té kavárně, ale to snad víš.” dodá.

“Ano to vím. A ty chceš abych tě dostal do naší k-pop skupiny, že? Jinak náhodou jsem narazil na tvůj dance cover na můj klip a tančíš vážně dobře.” odpoví rudý až za ušima.

Skvělé, můj plán vyšel, říká si v duchu Felix.

“Děkuji moc, to mě velmi těší. A ano rád bych byl ve vaší skupině.” zaculí se.

“Dobrá, můžu to zkusit, ale nic neslibuji.” odvětí mu, i jemu vychází plány.

“To bych ti byl vděčný.” je nervózní.

Felix je roztomilý blonďáček a Hwang sexy černovlásek.

“Víš co, zítra tě představím skupině, takže si dáme zítra sraz tady?” navrhne mu.

“To zní skvěle. Dám ti moje číslo.” souhlasí.

“Dobrá, já tobě taky.” rozhodne se.

Vymění si svá telefonní čísla.

***
Oběma vycházejí plány, aniž by to o sobě věděli. Ironie života nebo osud? No, kdo ví? Mají se jejich cesty jen proplést nebo spojit? To je nejspíše ve hvězdách. Oba dva se hledali až se nakonec našli. Ale kdo je myš a kdo kočka? Dobrá otázka.

***
“Co kdybychom šli ke mě?” navrhne najednou Hyun.

Tak trochu nedokáže své city a emoce pořádně skrýt, přestože se snaží. Teď dostal šanci ho konečně víc poznat a tuto šanci nemá v plánu zahodit ani náhodou, ještě když si ho sám našel.

“To myslíš vážně?” řekne překvapeně Felix.

“Smrtelně vážně. Jinak bych ti to neříkal.” lehce se zasměje.

“To bych opravdu moc rád.” souhlasí.

A tak vyrazí k Hyunovi domu.

“A mohu tě oslovovat Hyun?” zeptá se ho.

“Jo, proč ne.” šibalsky se usměje.

***O půl hodiny později***

Dorazí k Hyunovi domu. Vyzují se z bot a odloží oblečení.

“Dáš si něco k pití?” táže se.

“Stačí voda.” hlesne.

Jde do lednice pro flašku koly, kterou vezme do obývacího pokoje s dvěma hrnky.

“Chovej se tu jako doma.” ozve se.

Sednou si na černý gauč v obývacím pokoji. Hyun nalije kolu do hrnků a jeden posune k Felixovi.
Po chvíli hrobového ticha se Hwang neudrží a přitáhne si Felixe blíž k sobě do vášnivého polibku. Felix je lehce překvapený, ale rozhodně se nemá v plánu bránit. Oba dva jsou překvapeni svými reakcemi. A tak se spolu objímají a vášnivě ochutnávají své rty. Vlhké jazyky se navzájem proplétají.
Očividně to ani jednomu nevadí. Užívají si navzájem své dotyky. Vzájemné očarování a přitažlivost. Opojení touhy a pudy. Mozek a normální uvažování šli právě na túru do Narnie hledat Aslana.
Netrvá dlouho a zjistí, že mají úplně tvrdé rozkroky a penisy jim stojí jako svíčky. V tu chvíli se na sebe podívají. A hned je jim jasné, že to cítí oba dva. Jsou v obličeji úplně rudý a srdce mají až v krku. 

“Chceš to?” ozve se Hwang.

Felix dělá na očko, že chvíli přemýšlí než odpoví.

“Ano, chci to.” usměje se na něj.

V tu chvíli mu Hwang začne svlékat černé kalhoty a růžové trenky. Poté uchopí jeho chloubu do své pusy a dvěma prsty ho začne připravovat na svůj vpád. Ozývají se slastné vzdychy z jeho sladkých úst. Felix mu sundá černé kalhoty a rudé trenky, poté bílou košili. Po několika minutách kuřby mu vsune svou chloubu do mokrého otvoru. Chvíli čeká než si zvykne na jeho velikost a pak začne hýbat svými sexy boky a narážet do jeho citlivého místa, na které se zaměří. Leží pod ním. Mezitím se vášnivě líbají. Opojení naprosté slasti a euforie. Jsou jako smyslů zbavení. Vnímají jen jeden toho druhého. Užívají si každý vzájemný dotyk jejich nahých těl. Nádherné slastné kouzelné pocity. Chvílemi se lehce kousnou do krku, ucha či rtů. Felix si jazykem hraje s jeho bradavkami na té sexy svalnaté hrudi. Po tak dvaceti minutách se udělá dvakrát po sobě a jeho penis je stále tvrdý. Ale rozhodne se, že chce aby ho Felix vykouřil, takže vypluje ven z té nádherné prdelky a lehne si vedle něj, on to pochopí a hned se ujme jeho stále tvrdé chlouby svými ústy. Už má nějaké zkušenosti, takže to umí až moc dobře. Po zhruba deseti minutách se mu pusa zaplní spermatem, které poslušně spolkne. Během chvilky už je Hyun opřený o okraj gauče a cítí jeho tvrdý penis uvnitř sebe. Vplul do něj až po kořen na jeden příraz. Avšak i on chvíli počká než se uvnitř něj začne hýbat. Nesnesitelný chtíč. Nakonec to nevydrží moc dlouho a začne ho tvrdě šukat. Občas mu dá polibek na krk či do vlasů. Po několika minutách se udělá.
Poté oba dva padnou vedle sebe na černý gauč a vydýchávají své orgasmy.

“Tak to bylo úžasné.” promluví najednou Felix.

“To tedy bylo. Toto byl můj nejlepší sex v životě. Rozhodně o mnoho lepší než s ženskou.” souhlasí s ním Hwang.

“To byl tvůj první sex s mužem?” zajímá hned Felixe.

Hwang okamžitě zrudne v obličeji jako rajče.

“Ehmm.. No ano byl...” přizná se nakonec.

“Přede mnou se za to stydět nemusíš Hyune. Já už mám nějaké zkušenosti. I se ženami pár, ale nebaví mě to s nimi, nic mi to neříká a nevzrušují mě. Už dávno jsem zjistil, že jsem čistě na muže. Ano, jsem čistě gay.” pronese blonďáček s úsměvem na tváři.

“Uhm, tak dobře.” odpoví mu. “Já zatím nevím přesně co jsem. Ale se ženami mě to nijak extra nebaví a moc mě nevzrušují. A navíc s mužem mám teď úplně první zkušenost a to právě s tebou.” dodá.

“A jak se ti to líbilo tedy s mužem?” zajímá se dál.

“Až tak moc vzrušený jsem snad nikdy nebyl. Bylo to nepopsatelné. Rozhodně mě to s mužem opravdu vzrušuje, ne jako se ženou, bez emocí a citu. Nevím jak to mám správně popsat.” přemýšlí nad tím.

“V pohodě. Vím přesně co chceš říct, mám to totiž stejně.” usměje se svým kouzelným, sladkým úsměvem.

“Tomu i věřím.” také se na něj usměje.

***
O tomto snili... Občas se sny plní... Výjimečně... Jsou šťastní...

***
Nečekaně se ozve zvonek u dveří.

“Kdo to je?” ptá se zvědavý Felix.

“To nevím.” přizná.

Rychle se začnou oblékat do oblečení, které nemohou najít. Ale nakonec se jim povede najít alespoň nějaké kusy oblečení. Jsou ulepení od potu a spermatu. Vskutku vážně nenápadné, co?
Jde otevřít dveře a v nich stojí Han.

“Ahoj. Co tu děláš?” pronese zmateně Hyun.

“Volal jsem ti tak stokrát.” zasměje se Han. “Tak co mohu dovnitř?” má podezřívavý výraz.

“J-jo jasně.” pustí ho dovnitř.

Zuje si boty a jde do obývacího pokoje, kde uvidí polonahého Felixe Lee. A pak si všimne, že i Hwang je také polonahý. Dívá se z jednoho na toho druhého.

“Tak proto mi nezvedáš mobil.” lehce se zasměje Han.

Felix i Hwang okamžitě zrudnou jako rajčata. Nervózně se podrbou na hlavě.

“Felix Lee se chce přidat k naší skupině, dnes si mě našel, když jsem byl venku.” promluví nakonec Hwang.

“To jako vážně?!” ozve se Han.

“Ano, vážně Hane.” řekne mu Hwang.

Oba dva se podívají na Felixe.

“Jinak toto je Han, Felixi.” dodá.

“Ano já vím, kdo to je. Nějakou dobu se o vás zajímám.” usměje se Felix na ně.

“A já mu řekl, že vám ho zítra představím.” dodá.

“No tak, když je to takto, proč ho neseznámit už dnes?” navrhne Han.

“Tak proč ne. Pozvu zbytek sem.” souhlasí tedy.

Felix je rád za to jak se tento den začal vyvíjet. Prozatím to jde jako po másle. Ještě lépe než věřil, že to půjde.

***O tři hodiny později***

Už jsou všichni u Hwanga doma a skvěle se baví. Felix Lee jim sedl a hned si ho oblíbili.
Ale Hyun jako by ho chtěl jen pro sebe a chvílemi se chová žárlivě. Avšak snaží se působit normálně. Je do něj hold dlouho zamilovaný. Teď, když s ním mluví a šukal s ním, je si stoprocentně jistý svými city k němu. Je do něj blázen vskutku až po uši. 

“Nežárli Hyune...” směje se Han a Hwang zrudne jako rajče ve tvářích.

“Já nežárlím!” snaží se to uhrát. 

***O několik měsíců později***

Hwang Hyunjin a Felix Lee teď žijí spolu a jsou partneři.

Leží vedle sebe na černém gauči a líbají se na ústa. Jejich nahá těla se o sebe otírají, příjemně hřejí.

“Moc tě miluji Hyune. Jsem vděčný za to, že tě mám, a že jsi jen můj princ.” políbí ho a hladí po jeho černých vlasech.

“To i já, že mám tebe. Jsi jen můj model. Nikomu tě nedám, lásko moje.” řekne a uchopí penis svého partnera do své pusy.

Ozve se slastný sten z jeho sladkých úst. Během kuřby jeho chlouby, ho chvílemi lehce kousne do žaludu. Hyun rád provokuje a škádlí.

“Ty rošťáku.” a přirazí své boky k němu, tím pádem má jeho tvrdý penis až v krku.

Chytne jeho hlavu a začne řídit pohyby svého partnera. Po několika minutách se mu vystříká do pusy a on to vše spolkne, jako poslušná děvka. Během chvilky už vsouvá svou chloubu do jeho zadku, po chvíli začne hýbat svými boky a šukat ho. Vzdechy a steny se linou místností. Když se udělá, padne vedle něj na gauč a vydýchávají své orgasmy v objetí a po chvíli usnou. 

4 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.