čtvrtek 23. června 2022

Konec 1. Soutěže


Vyhrál příběh od Raja Luthriela: https://raja-luthriela.blogspot.com/?m=1 jelikož Jackie Decker: https://jackiedecker.hys.cz/ neposlala žádný příběh do druhého kola, takže druhé kolo je tímto zrušeno, už nebudu dál čekat. Ale je to škoda, ovšem už dávno mělo být druhé kolo, jenže mám jen jeden příběh, takže ať si výherkyně napíše co chce na diplom. 

***
Kdysi jsme na tohle místo spolu chtěli jet na dovolenou, pamatuješ? Moře, surfování, noční bary a nekonečné procházky po pláži. Takhle jsme si to plánovali, ne? Celý rok jsme se těšili. Představovali si, jaké to tu asi bude. Měl to být náš první společný zájezd. Už jsme si i koupili letenky. Malovali jsme si to až moc růžově. A osud prostě rozhodl vykonat.

Jedna jediná chyba. Spěchat se někdy nevyplácí. Přebíhal jsi silnici na červenou. Šel jsi pozdě do práce. Chtěl jsi to risknout. A ten kamion to neubrzdil. Prostě jsi mě tu nechal samotnou. Proč to tak muselo dopadnout? Proč? To jsi nemohl ještě pár vteřin počkat?

Nakonec jsem jela se svou kamarádkou. S tou, co už druhým rokem studuje umění, víš? Vůbec jsem na něco takového neměla náladu. To moje okolí mě přesvědčovalo, že by byla věčná škoda ten let nechat propadnout. Asi to ale bylo to nejhorší rozhodnutí, jaké jsem kdy mohla vykonat.

A tak tu jen sama bloumám po okolí. Z ničeho nemám radost. Už když pouze slyším šumění mořských vln, dělá se mi špatně. Lidem se vyhýbám. Dlouho do noci vysedávám u okna svého hotelového pokoje a utápím se ve vnitřních monolozích. Anebo snad dokážeš slyšet moje myšlenky? Je tvůj duch někde poblíž, či už je dávno někde daleko za hranicemi našeho světa? A čekají nás ještě společné reinkarnace?

4 komentáře:

  1. Tak to vypadá, že jsem opět vyhrála kontumačně. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znamená, že člověk vyhraje jenom proto, že někdo druhý, co se měl zúčastnit se nezúčastní. Taková výhra bez boje. Většinou se ten výraz používá ve sportu.

      Vymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.