sobota 28. května 2022

Vánoční rituál

(Vánoční speciál 2021)

Jeff Woods nenávidí Vánoce a tak přemýšlí co udělá tentokrát. Každé Vánoce vyvede nějakou šílenost.

Teď už mu je sedmnáct a jeho mladšímu bratrovi Liu Woods patnáct. Mají spolu velmi dobrý vztah.

Jeff je víc šílený než jeho bratr, avšak oba dva jsou cvoci. Respektive podle jejich okolí, jen oni to tak nevidí. Lidi je nemají rádi a oni zase je. Tak nějak prostě nezapadají. Ale to neřeší, je jim to celkem jedno.

Ovšem nikdo neví o Jeffově vánočním rituálu. Každé vánoce zavraždí nějakou celou rodinu, přímo na blbý štědrý den. Díky tomu si ovšem dokáže vánoce plně užít. Jen své rodiče si nechává až mu bude osmnáct. Temná euforie. Ale jelikož je už jeho bratrovi patnáct, rozhodne se ho zasvětit do vánočního rituálu.

Oba dva bratři nenávidí své rodiče, vlastně to díky svým rodičům nesnáší vánoce a ostatní pitomé svátky až na halloween, ten jediný naprosto milují. Vše v jejich rodině je falešné tedy až na upřímnou nenávist. Proto začali nenávidět vánoce a rodinné svátky. Jejich rodiče se o ně pomalu nestarají, nezajímají, každou chvíli na ně řvou kvůli každé kravině a rádi je bijí.


A Jeff každou šťastnou rodinu vyvraždí. Pokaždé je vykuchá svým nožem. Miluje sledování stříkání krve všude kolem, vnitřnosti, vypíchnuté oči, uřezané jazyky a tak podobně, každého zabíjí jiným způsobem. Ovšem čistě jen nožem.

***
Štědrý den se blíží a Jeff se rozhoduje mezi třemi rodinami, která to bude tentokrát. Přemýšlí, že všechny tři, když tentokrát vezme bratra sebou.

“Nad čím přemýšlíš Jeffe?” ozve se najednou Liu.

“Nad tím, že mám pro tebe překvapení na štědrý den.” usměje se s výrazem psychopata.

“Vždyť je také nenávidíš jako já bratře.” odpoví mu.

“Právě proto.” začne se smát. “Neboj se, užijeme si to konečně společně.” má ďábelský úsměv.

“Nechápu. Vůbec nevím co tím chceš říct, Jeffe.” řekne zmateně Liu.

“Neboj se, už brzy pochopíš.” jde z něj cítit cosi zlověstného, že se ho Liu začíná bát, má obavy.

Takto svého staršího bratra nezná. Jeff ovšem v lidech často vyvolává hrůzu. Začalo to kdysi dávno, když ho zmlátila banda kluků a Jeff si je tenkrát našel a skoro je zabil. Vždy ho chránil a miloval, ať to stojí cokoliv. Vzhlíží k němu už roky. Tak to bývá poměrně často, že mladší sourozenec vzhlíží k tomu staršímu. Je to přirozené.

“Právě, že bojím...” pronese a odejde z jeho pokoje.

Sotva odejde, dostane nápad. Ví, že je doma bělidlo, takže jde pro něj. Sejde dílů po schodech a poté do sklepa, kde po tmě najde bělidlo. Jenže uslyší hlas své matky, okolo dveří do sklepa. Takže se rychle rozhodne udělat to přímo na místě. Po hmatu otevře a když zaslechne kroky, lekne se takže mu část šplíchne na obličej, tak okamžitě vylije teď už schválně víc na svůj obličej. Je to neskutečná bolest, ale zvráceným způsobem se mu to líbí. Vlastně ani on sám neví co ho to zrovna napadlo. Padne k zemi. Chce si chytit svůj obličej do dlaní, ale to už ho chytne čísi ruka, která ho zastaví v pohybu. Absolutně nic teď nevidí. Pak najednou ztratí naprosto vědomí.

***O čtyři dny později***

Jeff se konečně probudí z kómatu a zjistí, že stále nevidí. Nahmatá na své hlavě obvazy. Díky pípání různých přístrojů, zjistí že je v nemocnici. Sotva uslyší dveře, začne dělat že stále spí než zjistí kdo právě vešel do nemocničního pokoje. Podle hlasů pozná svého bratra a svou kamarádku Jane. Alespoň někomu na něm záleží, řekne si v duchu. Zajímá ho jestli zde jsou i jeho rodiče nebo je jim naprosto ukradený neboli u prdele a to doslova. Dá se říci, že to měl být test komu na něm skutečně záleží a komu ne. Jen trochu brutální.

“Víš proč to vůbec udělal?” zajímá se Jane.

“Nevím, ale on má ke všemu nějaký důvod.” zamyslí se Liu.

“Jo to máš pravdu Liu. A vaše rodiče fakt nechápu, vlastně kdy se o vás vůbec zajímali? Nikdy jsem vaše rodiče neměla ráda, jsou totiž úplně stejní jako ti moji. Občas přemýšlím, že je zabiji a dostanu svobodu. A co vy? Taky je chcete zabít za to jak se k vám chovají?” mluví opět Jane.

“Ano, alespoň já nad tím mnohokrát uvažoval.” přizná se.

A tak se v Jeffově šílené mysli zrodí jiný plán. Takový vánoční dárek pro ně všechny tři.

“A co když chtěl Jeff aby si ho rodiče začali všímat?” napadne Jane.

“Ani bych se tomu nedivil.” souhlasí s ní.

***O tři dny později***

Jeff už je doma. Domluvil se svým bratrem a Jane, že půjdou zabít jednu rodinu a pak zabíjí ty své.

Avšak Jeff si ještě chce upravit svůj teď čistě bílý obličej a bílé oči. Jde do kuchyně a vezme si velký kuchyňský nůž na maso, odejde do koupelny, kde si nožem vytvoří do tváří úsměv. Krev mu stéká na jeho bílou mikinu s kapucí, která ji barví do rudé.

Liu přijde k němu a uchopí nůž, také si udělá úsměv nožem a Jane u sebe doma taktéž až na to, že má také úplně bílý obličej jako Jeff, jen má temně černé oči. Udělala to hned po tom co se dozvěděla o Jeffovi. Ona ho opravdu moc dobře chápe.

***O dvě hodiny později***

Už jsou v domě, který Jeff vybral, jenže všude je spoustu krve a najdou zde mrtvá těla.

“Měla by tu být ještě nějaká holka.” podotkne Jeff.

“Ta je tady Jeffe.” ozve se z vedlejší místnosti.

Jdou tam a uvidí holku s nožem v ruce, celou od krve s psycho výrazem. Také má tak bílý obličej jako Jeff a Jane k tomu vyříznutý krvavý úsměv jako oni.

“Ano, vím o tobě už pár let. Vím o tom co několik let děláš. Jeff the Killer. Chci se k tobě přidat už dlouho. A doufala jsem, že si tentokrát vybereš můj dům a nedávno jsem vás slyšela kam se chystáte, takže jsem to tu připravila.” začne se šíleně smát. “Jinak já jsem Nina the Killer.” představí se jim dívka.

“Nu dobrá, takže jdeme do domu Jane.” usoudí Jeff a všichni ho následují.

***
Jeff vypíchl její matce oči a uřízl jazyk, poté ji rozpáře břicho a začne pomalu vytrhávat její vnitřnosti z těla. Liu chvíli jen pozoruje než ji začne uřezávat prsty na ruce. Všude stříká krev. Jane si vybrala svého otce, kterému nejprve vyřízne jazyk, pak Jane vydloubne pravé oko a Nina to druhé. Jane si vzala pravou stranu, na které uřezává prsty na rukou a nohou, Nina má levou stranu kde nožem řeže do tváře půlku úsměvu a Jane dodělá tu druhou. Hned na to jim podříznou hrdla. Jeff a Liu vyřežou úsměv i její matce. Všude je mnoho krve. Dům nakonec zapálí.

***
A konečně přišla řada na rodiče Jeffa a Liu. Jejich rodiče už nejspíše spí, v domě je tma. Jo fakt se o své syny nezajímají. Sice i zde voní cukroví a je zde vánoční ozdobení, ale pravá vánoční nálada tu fakt není cítit.

Najdou je nakonec u televize v obývacím pokoji. Jane chytne hlavu jejich matky a Nina otce. Překvapí je zezadu. Potom Jeff si stoupne před svou matku a Liu před otce. Mávnutím nože jim uříznou jazyky. Nestihli nic říct. Mají nádherný pohled čisté hrůzy v očích. Ty jim ovšem schválně nechají aby viděli úplně vše. Liu to nevydrží a bodne otce několikrát do břicha a hrudi, krev mu vystříkne do obličeje. Jeff vrazí nůž do krční tepny své matky, ale předtím ji hodně pomalu vykuchával zaživa. Všude kolem nich je spousta krve a vnitřností. Další dům hoří.

“Odteď jsme skutečná rodina. A toto je ode dneška náš společný Vánoční rituál.” zavelí Jeff the Killer.

Naprosto dokonalý Štědrý den.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.