středa 25. května 2022

Temné tajemství

Věnováno Arisu snad se ti bude líbit. 


Sedí na hřbitově a pláče. Je v depresi a opět myslí na smrt. Už zase si představuje, že navěky spí mezi nimi. Chce ukončit tu bolest a utrpení života. Už neví jak dál. Vše se jen sere. Celý její život je peklo. Mnoho lidí ji ublížilo a zlomilo. Navíc ji mnoho lidí zemřelo. Lidi, které milovala, jen většina o tom ani nevěděla. Hlavně její dva nejlepší kamarádi. Je ztracená sama v sobě. Ta z temných stínů..

********

Horší je, že nemůže úplně zemřít. Respektive její tělo může zemřít, ale šla by do svého světa a svou bolest by si vzala sebou, takže by si stejně moc nepomohla. Což je vážně smůla. Své hluboké bolesti by se stejně nezbavila. Je totiž upírka. A k tomu je šlechtična. Tak trochu může na slunce, aniž by ji zabilo. Tajemná, chladná, vášnivá, nádherná a hlavně mimo čas i prostor. Na první pohled působí jako člověk, ale není. V lidském světě žije přes tři tisíce let. Zažila toho dost. Ovšem je to její temné tajemství. Pomalu nikdo o tom neví, jen pár lidí, kteří přepli její pravou podstatu. Momentálně žije v Japonsku. Její dlouhé černé vlasy ji spadají do obličeje. Má na sobě černé lolita šaty. Je gothic lolita styl. Ale miluje i visual kei. No je prostě svá. Miluje více věcí a stylů. Je sama sebou. 

*******

Už nějakou dobu tajně sleduje jednu dívku. Je roztomilá a krásná. Moc se jí líbí a přitahuje ji. Má dlouhé blond vlasy a chodí ve visual kei stylu. Je vyšší než ona, ale to není problém. Zjistila její jméno, jmenuje se Ari Nekoya. Nádherné jméno. 

Navíc ji moc voní její krev. Tak hodně chce ochutnat její krev. Chtěla by tu neznámou slečnu, jako svou temnou princeznu. Dát ji polibek smrti a udělat z ní upírku. Chce tu ženu, jako společnici pro temnou chladnou věčnost. Je tak moc osamělá. Potřebuje lásku. Možná konečně našla tu pravou. Jenže je tu malý háček, Ari má partnerku. Ale párkrát ji viděla i s jinými ženami, takže má možná šanci, ale problém je, že se nerada dělí. Třeba ty ženy zabije a prostě si ji vezme. Jenže co když by na to přišla a začala by ji pak nenávidět? To nemůže dopustit, ani náhodou. 

******

Je kouzelná noc, zrovna pozoruje měsíc v úplňku. Rozhodne se najít si někoho k jídlu, má velký hlad. Hlad po čerstvé krvi.

Utře si slzy a jde pryč ze hřbitova. Prochází ulicemi města a hledá si oběť svého hladu. Když prochází temnou uličkou, ucítí vůni její krve a pocit strachu. Má divný pocit, takže jde za vůní krve. 

Když dorazí na místo, uvidí jak se ji snaží nějaký muž znásilnit a má v ruce nůž. Ohrožovat někoho, koho miluje upír čisté šlechtické původní krve, není vůbec dobrý nápad. Sotva to uvidí, během dvou vteřin je u nich a hned začne pít krev z jeho krku, naštěstí má čistou krev, bez alkoholu, drog, trávy a ostatních sraček, takže má štěstí. A k tomu zde zrovna nikdo není, až na dívku, kterou miluje. Ochránila ji, před nebezpečím, ve kterém byla, jen doufá, že se ji teď nebude bát, to by ji zničilo. Po dost dlouhé době se opět zamilovala. 

“K-kdo jsi?” promluví po chvíli zmateně. 

“Teď ne, musíme odtud zmizet, než si nás někdo všimne. Rychle zmizet, cítím pach krve, někoho cizího a blíží se.” odpoví ji a chytne její ruku a táhne ji pryč. 

Když dorazí rychle pryč od onoho mrtvého muže, začne nakonec mluvit.

“Mé jméno je Wang Drácul. A už tě nějakou dobu sleduji. Miluji tě Ari.” řekne stručně, aniž by řekla úplně kdo nebo spíš přesně je. 

“P-počkat ty znáš mé jméno? Ale ty nebudeš člověk, že? Podle toho jak jsi ho zabila.” tímto velmi riskuje.

“Pšss... Tady ne.” zastaví ji hned.

“A kde?” zajímá ji. 

Chytne ji za ruku a použije teleportační kouzlo a přenese je do svého sídla. Ari vůbec nechápe co se to právě stalo. 

“To je ta dívka, o které stále tak básníš, sestro?” ozve se hlas jejího bratra. 

“Ano, to je ona.” souhlasí. 

“Ari, toto je můj mladší bratr WaXi Drácul.” představí je.

“Ehhh, zdravím.” řekne nesměle a zmateně Ari. 

“Nemusíš se nás bát, jelikož si tě má sestra vybrala za společnici na věčnost, tak si tě nedám k jídlu.” začne se smát. 

“C-cože?!” vypadne z ní. 

Sourozenci se začnou smát společně. 

“Ona neví co jsi, že sestro?” zvážní. 

“Ne, zatím ne.” odpoví mu. Pak se otočí k Ari. “Když ti řeknu pravdu Ari, budu tě muset zabít nebo z tebe udělat jednu z nás. To jsou naše zákony.” řekne ji vážným tónem hlasu. 

“Eeee... Co prosím?!” absolutně nechápe, která bije. 

“Temné tajemství.” odpoví ji Wang.

“Aha.” vypadne z ní. 

“Stále chceš vědět pravdu, Ari?” zajímá ji. 

“Ano chci.” rozhodne se po pár minutách. 

“Dobře tedy. Jsme upíři, šlechtická krev, původní krev.” jen co to řekne, zakousne se do jejího krku a začne pít její krev. 

Když je Ari skoro mrtvá, dá ji napít své krve. Netrvá dlouho a začne se měnit v upíra. Po tak hodině je proměna hotová a má velký hlad po krvi, jako každý novorozený upír. Takže ji Wang vezme na lov. K lovu se připojí i WaXi a jeho partner YuKine. Ano oba dva sourozenci jsou homosexuální. Během tak pěti hodin zabijí několik lidí. 

Ari si najednou vzpomene, že ji už několikrát viděla ve stínech. Především na hřbitovech, které miluje. Až teď si uvědomila, jak moc osamělá vlastně je. Avšak má možnost ukončit svou samotu. Může přestat být osamělá. Uvědomí si, že musela zasáhnout nějaká vyšší moc. 

***O tři měsíce později***

Ari si začíná uvědomovat, že se zamilovala do oné upíří šlechtičny. 

Ze začátku z ní měla strach, ale postupně se strach změnil v lásku a obdiv. Protože ona šlechtična má také chování na své postavení, je to osoba, u které vás cosi nutí ji následovat. A můžete se tomu bránit, jak chcete, ale stejně to tak nakonec dopadne. 

***

Leží spolu nahé v posteli a vášnivě se líbají. Jejich nahá těla se navzájem dotýkají. Jsou vzrušené až za hrob. Wang si hraje jazykem s jejími bradavkami a rukama mačká její ňadra. Slastné vzdechy. Postupně se dostává z ňader až do jejího rozkroku. Vlhkým jazykem krouží kolem jejího klitorisu. Netrvá dlouho a udělá se ji do úst. Kundička Ari chutná velmi dobře. Poté Ari kousne do obou ňader svými tesáky a napije se její krve. I když je teď upíří, přesto je stále chutná. Miluje chuť krve, ženy kterou miluje. Po chvíli už leží pod Ari, která ji kouše do bradavek. V tu chvíli se proletí po pokoji a rozplácne se o zeď, jelikož Wang toto nenávidí. 

“P-promiň...” hlesne a sbírá se ze země. 

“Pojď sem.” přikáže ji a ona poslechne. 

Jen co se vrátí za ní do postele, už má dvě zelené jehly ve svých bradavkách a modrou jehlu v klitorisu za trest. Jsou věci, které si nemůžete dovolit k této šlechtičeně, jelikož toho pak budete litovat. To je holý fakt. 

“Miluji tě Wang. Nedávno jsem si to uvědomila.” přizná se tiše. 

“Já tebe taky, jinak by jsi dopadla úplně jinak. Věř mi.” řekne ji a políbí její ústa. 

“Já vím...” odpoví tiše. 

Poté jazykem začne lízat její klitoris. Jehly má stále na místech, kam byli umístěny. Po chvilce se udělá do její pusy. 

Nahé se jdou koupat do jezera, ve kterém se odráží měsíc v úplňku. Nádherný pohled. Tam po sobě začnou cákat vodu. Po pár minutách se k nim přidá i WaXi a YuKine. Přeci jen jsou občas jako malé děti, ale dá se říci, že tím nikomu neubližují, a hlad se nepočítá. Jsou šťastní a spolu na cestě věčnosti...

4 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.