pátek 1. dubna 2022

Tajemný soused 1 Nové sousedství


Felix Lee sedí u stolu a hraje hry na počítači.

Je to sedmnáctiletý mladík s polodlouhými blond vlasy. Je jiný než ostatní kluci. Už jen tím, že ho přitahují muži místo žen. Ano už před nějakou dobou si přiznal, že je gay.

Je rapper a miluje k-pop. Narodil se v Sydney, Austrálii, avšak teď žije v Jižní Koreji. Státní příslušnost má Korejsko-australskou. Má starší sestru Rachel a mladší sestru jménem Olivia.

Brzy se bude stěhovat do Seongnae-dong, Soul, Jižní Koreji. Respektive už zde žije, ale bude se stěhovat na jiné místo tady.

Jeho sen je mít nebo být v nějaké k-pop skupině. Rád chodí v černé, růžové, bílé barvě. Také se líčí, často růžové stíny a tak podobně, taky nosí různé náušnice. Je sladký.


***
Hwang Hyun Jin rád jezdí na své motorce.

Zrovna teď se na ní opět projíždí po venku. Miluje pocit toho adrenalinu. Je to vzrušující. Alespoň pro něj tedy ano.

Jede po cestě za svým kamarádem Hanem. Vídají se poměrně často. Jsou velmi dobří přátelé. Jejich vztah je pomalu jako bratrský, jako rodina.

***O měsíc později***

Felix si zrovna vybaluje věci ve svém novém bydlišti. Je to klidnější část než ve které byl předtím.

On má pokoj sám pro sebe a jeho sestry mají společný pokoj, ten větší.

***O týden později***

Když jde zrovna Hwang z obchodu, všimne si mladíka s blond vlasy, oblečeného do bílého trika, černých kalhotách a růžové košili. V uších má náušnice a je nalíčený. Má růžové stíny kolem očí a černou tužku, červené rty. Když ho uvidí tak jeho srdce jako by se najednou zbláznilo v hrudi. Na první pohled ho okouzlí. Nikdy by neřekl, že se mu bude líbit nějaký muž. Ovšem tentokrát si nemůže pomoci, je prostě sladký. Nikdy předtím si ho tu nevšiml. Nedokáže z něj spustit oči.

“Kam to vejráš?” vyruší ho Seo Chang Bin.

Otočí se na něj.

“N-nikam.” a zrudne v obličeji.

“Tady se někdo stydí.” začne se smát.

“Sklapni Seo!” hodí na něj vražedný pohled.

***
Ani neví o tom, že si ho onen mladík taktéž všiml.

Vskutku se mu líbí. Je přesně jeho typ. Ucítí při tom pohledu jak se mu staví penis v kalhotách do pozoru. Prohlíží si toho sexy kluka. Po chvíli vidí jak ten boží blonďáček odchází s tím druhým klukem pryč. Je ujetý nejvíce na blonďáky. K tomu tento je oblečený do černé barvy až na bílé tričko. Dost ho vzrušuje. Bohužel ho nestihl oslovit než zmizel pryč.

Když dojde ke svému novému domovu, všimne si onoho mladíka od obchodu. Teď už je sám. Stojí před domem přes ulici. Nemyslel si, že na něj ještě někdy v životě narazí a už vůbec ne, že přes ulici u svého domova. Teď má šanci jej oslovit. Jde tedy za ním.

“Ahoj. Já jsem Felix Lee a ty?” pokusí se navázat konverzaci.

“Je ty jsi ten od obchodu. Já jsem Hwang Hyun Jin, ale ve zkratce se mi říká jen Hyun. Těší mě Felixi.” usměje se na něj kouzelným úsměvem.

Toto Felix úplně nečekal. Avšak matně si všiml, že po něm kouká, jenže si říkal, že je to blbost. Ovšem nebyla a není. Milé překvapení. Toto ho vážně potěšilo.

“Ty tu bydlíš někde?” dodá Hyun.

“Ano hned tady naproti přes ulici. Před týdnem jsem se sem přestěhoval.” odpoví mu Felix.

“Říkal jsem si, že jsem tě tu doteď nevídal. Znám tu kde koho, ale tebe ještě ne.” znovu se na něj sladce usměje. “Co kdybychom zítra někam spolu šli? Rád poznám mého nového souseda. Co ty na to?” navrhne.

“To bych byl moc rád. Zatím tu nikoho ještě neznám. Dáš mi číslo?” souhlasí hned.

“Dobře.” tak mu ho dá.

“Kolik je ti let? Mě sedmnáct.” zajímá ho.

“Mě je osmnáct. Hele já už musím jít. Tak tedy zítra. Ještě si napíšeme nebo zavoláme.” oznámí Hyun.

“ Ok. Taky musím jít. Jinak jsem tě rád poznal.” pronese Felix.

Tak se rozloučí a každý jde k sobě domů. Mají najednou zvláštní pocity.

***
Felix sedí za stolem a snaží se kreslit onoho tajemného souseda podle paměti avšak moc mu to nejde. Nemůže ho dostat z hlavy. Musí na něj myslet aniž by chtěl. Ten neznámý muž je naprosto jeho typ.

Zatím neměl moc štěstí na to mít něco víc s mužem až na pár líbaček a několik kuřeb. Ale už byl zamilovaný do dvou mužů jenže ho odmítli jelikož byli pouze na ženy. Což ho zlomilo. Ale chápal, že ne každý je stejný jako on a to gay.

Má nejlepšího kamaráda Lee Min Ho, který je z Daegot-myeon, Kimpcho. A velmi dobrého kamaráda Yang Jeong In z Sujeong-dong, Pusan. Avšak s těmi se vídá jen když má nějaké prázdniny či volno.

Přemýšlí nad minulostí, která nebyla nejlepší.

Nakonec vzdá pokusy o to ho nakreslit. Je až moc nádherný na to aby dokázal zachytit onu krásu. Jednou ho chce za model pro jeho osobní kresbu. Kresba a malba ho velmi baví, věnuje se tomu okolo pěti let.

Vstane a jde k oknu. Hledí do černé noci a pozoruje hvězdy, když se zahledí na dům naproti. Po chvíli si všimne svého nového tajemného souseda jak se právě převléká. Záclony v okně jsou lehce odhrnuté, takže vidí část jeho těla. Nemůže od něj odtrhnout oči. Připadá si jako úchyl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.