neděle 3. dubna 2022

Svoboda (YiZhan)


Wang Yibo sedí ve své posteli a myslí na svého nejlepšího kamaráda. Hledí z okna a je mu celkem smutno. Po něm.

Jenže ten je na natáčení seriálu The Wolf. Nakonec se rozhodne zkusit jít za ním na natáčení. Nevydrží to. Musí ho vidět. Jde se obléct. Vezme si červenou košili, černé sako a kalhoty. Vypadá sexy, ale to on vždy. Také se nalíčí to dělá často, když jde ven mezi lidi. Je populární, talentovaný, chytrý, hodný.

Má osobního řidiče, takže mu zavolá. Za půl hodiny tam bude.

Mezitím se ještě doupraví. Chce vypadat luxusně a dokonale. Je na něm čím dál víc poznat, že ho balí. Ale nejde to zastavit. Je to silnější než on. Vážně...

Je do něj hluboce zamilovaný. Už několik let. Zhruba pět. Sice měl už pár tajných partnerů, ale nemiloval je úplně až na tři, ke kterým měl silné city, ale nebyli tak silné jako k Zhanovi.


***
Je mu dvacet tři a jeho nejlepšímu kamarádovi dvacet devět. Xiao Zhan tak se jmenuje. Berou se jako bratři, jsou si velmi blízcí. Jenže Yibo k němu cítí mnohem víc než jen k nejlepšímu kamarádovi. Poznali se když Yibovi bylo patnáct let a Zhanovi dvacet jedna což je osm let. Dlouhá doba. Potkali se na jedné talentové soutěži v tanci. Hned si padli do oka.

***
Nedávno v jejich zemi byla povolená homosexualita a LGBT, takže mohou volně milovat a může to vědět veřejnost. Už se nemusí skrývat. V Číně je teď větší svoboda. Mohou říct své názory veřejně aniž by riskovali život. Vláda diktátora skončila. To je štěstí. Úpadek komunismu. Občané Číny o tomto snili alespoň většina. Celou dobu byli vychováváni diktátory a měli vymyté mozky. Výchova strachu. Vláda klidně nařídila aby na vlastní občany jeli tanky a vojáci se zbraněmi. Na férovku je mohli zastřelit za různé věci. Dát psychopaty k moci. Respektive sami si dali moc. Ale tomu je snad konec. Někteří jásají a někteří nesouhlasí.

***
Řidič odveze Wanga na místo natáčení. Doufá, že ho tam pustí či ho alespoň na chvíli uvidí. Má zrovna štěstí, protože právě prochází kousek od něj. Nemusí se nikoho ptát.

“Zdar Yibo co tu děláš?” je překvapený.

“Prostě jsem tě musel vidět. Nešlo to vydržet.” přizná se.

Je v obličeji rudý jako rajče a jazykem si olízne spodní ret. Nervozita. Tak moc ho chce políbit na ty jeho sladká ústa. Jsou tak sladcí a rozkošní. Hlavně jak se před sebou stydí. Je to zvláštní, jsou nejlepší přátelé tolik let, ale stydí se ve své blízkosti. Vskutku roztomilý pohled na ty dva. Xiao si zkousne spodní ret. Musí sám uznat, že ho přitahuje. Poměrně dlouho už.

“Co nešlo vydržet?” lehce si rýpne.

Přestože něco tuší.

“Potřeboval jsem tě vidět Xiao.” odpoví rudý až za ušima.

“Taky mi bylo bez tebe smutno.” pronese.

“Miluji tě Xiao Zhane už pár let. Nechci nikoho jiného než tebe. Už jsem měl několik partnerů, ale k žádnému jsem necítil to co k tobě. Když jsi se objevil v mém životě tak jako by se objevilo světlo v temnotě. Ty jsi moje světlo a díky tobě jsem začal cítit skutečné štěstí. Už to v sobě nedokáži držet dál. Už jsem ti to musel říct...” výbuch potlačovaných citů.

Je mu absolutně jedno, že jsou kolem nich lidé. Nevnímá je. Navíc už zde není zákaz LGBT, takže může beze strachu mluvit na veřejnosti. Nevšímá si toho, že ho někdo natáčí. Neřeší jestli ho kvůli tomu veřejnost odsoudí. Ještě si na to nezvykli. Ale měli by začít si zvykat na volnost. Utlačování má už po krk. Celý život musel skrývat svou pravou tvář a nebavilo ho to. Ano, je gay no a co? Člověk se tak narodí, nevybere si to.

“Poznal jsem to na tobě a teď se to jen potvrdilo. Přeci jen se známe už osm let a to je dlouhá doba. Jen jsem čekal jestli mi to někdy řekneš do očí. Přál jsem si tyto slova slyšet. Ani nevíš jak moc. Své city jsem musel skrývat snad celou věčnost. Nevím proč jsem toto neřekl první, ale tak moc jsem to od tebe chtěl slyšet a splnilo se mi to.” vezme jeho levou ruku a políbí ty dokonalé rty.

Ani jeden z nich nevnímá, že si je ostatní natáčí a fotí. V tuto chvíli existují jen oni dva a nic jiného. Žárlivé pohledy ostatních.

***O šest hodin později***

Wang připravil večeři s dobrým vínem. Ano, umí dobře vařit.

Čeká na svého nového partnera, kterého nadevše miluje. Tušil, že je do něj taky zamilovaný, ale nebyl si stoprocentně jistý. Avšak už delší dobu to mezi nima jiskřilo, že by z toho byl velký požár. Konečně jsou spolu šťastní naplno. Nejen jako nejlepší kamarádi. Spřízněné duše. Ozve se zvonek od dveří a Wang se div nepřizabije jak rychle vystřelil ke dveřím bytu. Otevře mu a hned ve dveřích políbí jeho rty.

“Nemohl jsem se na tebe dočkat miláčku.” usměje se radostí.

“Já na tebe taky ne lásko moje.” úsměv mu oplatí.

Jdou si sednout ke stolu a začnou jíst vynikající jídlo, které udělal.

“Zaslechl jsem, že Song Jiyang a Li Bowen jsou už dlouholetý partneři, ale až teď to mohli říct veřejnosti.” spustí Zhan.

“Vážně? Ta svoboda je super. Nevěřil jsem, že někdy přijde doba kdy se nebudeme muset schovávat.” je potěšen.

“Tomu nevěřil asi nikdo.” zasměje se.

“Taky pravda.” souhlasí Yibo.

Po jídle a troše vína se odeberou do pokoje kde se navzájem povalí na postel. Mladší z nich a zkušený ho začne svlékat ze zbytečné látky. Oplatí mu to, takže zbytečné kusy oblečení létají všude po místnosti. Naprosté vzrušení. Jejich nahá těla se dotýkají a mladší s chutí vezme ten mohutný penis do své pusy jako poslušná čubka. Zkušeně mu ho kouří až po kořen. Pojme celou jeho velikost. Mezitím prsty hýbe uvnitř toho božího těla. Příprava na vpád. Nechce mu v žádném případě ublížit. Bude to nejspíše jeho poprvé alespoň s mužem. Takže je opatrný. Uvnitř je úplně mokrý jako rybník. Čvachtá to vevnitř. Když si je jistý, že už může, připraví si ho do vhodné polohy a vnikne tam celou svou velikostí na jeden příraz. Ozve se slabé zasténání bolestí a rozkoše.

“Jsi v pořádku? Nebolí tě to miláčku?” zajímá se.

“Jsem. Neboj se jen jsem to ještě s mužem nedělal.” přijde si trochu trapně.

“Jak jsem čekal. Budu ještě víc opatrný aby tě nic nebolelo.” a políbí ho na sexy zadeček.

“Děkuji lásko...” odpoví.

Počká necelých deset minut než začne hýbat boky a narážet do jeho citlivého místečka. To pozná podle hlasitého zavytí euforie a slasti. Zaměří se na něj. Nejprve pomalu a opatrně poté se ovšem rozjede jako ďábel sám. Nevypadá tak, ale je pěkný divoch. Je až moc vzrušený, že se udělá po deseti minutách. Svého milovaného předtím uvolnil šikovnou pusou.

“To tedy bylo. Nikdy jsem nic lepšího nezažil má lásko.” pochválí ho.

“To je teprve začátek. Máme dost času. Postupně tě vše naučím.” sladký polibek.

Budoucnost čeká... Začíná...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.