neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -7 Duše umělců


Denis Đặng a jeho partner Nguyễn Trần Trung Quân zrovna nakupují nové oblečení a doplňky, poté během dne budou natáčet své nové video, už mají představu na děj. Nosí podobné věci a něco málo mají úplně stejné. Ale to je celkem normální nebo ne, když se oba dva milují? Nejsou jediní, co toto dělají.

“Co kdybychom šli na oběd do restaurace?” navrhne Denis.

Většinou jí doma to co si uvaří, ale občas chodí do restaurace.

“To zní jako dobrý nápad, proč ne.” souhlasí s ním. “Pak můžeme do kina třeba.” dodá.

“Klidně, jestli chceš.” usměje se na něj svým sladkým úsměvem.

Tak, když si nakoupí co chtěli, jdou tedy na oběd. Dorazí do jedné, která je nedaleko. Sednou si ke stolu a začnou si vybírat jídlo a pití. Po několika minutách se objeví číšník a oni si objednají. Po zhruba půl hodině jim číšník přinese jídlo, pití už dávno mají, ale objednají si další. Krásně to voní.
“Těším se na další natáčení s tebou.” ozve se opět Denis. “Jinak dobrou chuť.” dodává.

“Já taky, natáčení s tebou mě moc baví, ale to s tebou mě baví pomalu vše.” přizná se. “Jinak to já tobě samozřejmě taky.” usmívá se.

Začnou s chutí jíst velmi dobré jídla co si objednali. Jsou potichu. Jelikož jsou zde poměrně dost známí, tak neutečou foťákům a mobilům ostatních lidí kolem nich. Dokonce je přijde otravovat mladý pár, že s nimi chtějí alespoň jednu fotku. Jejich fanoušci je nenechají ani v klidu naobědvat.

“To se nemůžeme ani v klidu najíst?!” prskne podrážděně Nguyễn, protože ho to už vážně začíná vytáčet do běla, ale koho by ne?

Pár se zarazí až po několika minutách jim to konečně dojde.

“Omlouváme se, ale ne. Máme své plány.” usměje se na ně Denis svým kouzelným úsměvem.

“A vy jste opravdu pár?” zajímá ženu.

“Jo jsme a vadí?” ozve se opět Nguyễn.

“Právě, že vůbec nevadí, miluji gaye, jsou sladcí a můj kamarád je taky gay.” odpoví jim ona žena.

***
Což je lehce překvapí, ale mile. Moc se toto nestává, ale občas se objeví jejich fanynky, které tvrdí, že jsou spolu jako pár a ne jen jako kamarádi a přejí si aby to tak skutečně bylo. Buď je zastavují ženy nebo jiní gayové a bisexuálové.

Není se ovšem čemu divit, když natáčí společně gay (bl) videa. Jsou prostě umělecké duše a jde to vážně poznat i podle vzhledu. Ale mimo Vietnam nejsou nejvíc známí, třeba například v ČR či na Slovenku je téměř nikdo nezná což je vskutku škoda a velká, protože za prvé jsou úplně boží a sexy, za druhé mají opravdu velký talent. Jejich tvorba má hloubku a cit, srdce a duši, vášeň...

***
“Takových jsme potkali mnoho.” usměje se Denis a tentokrát už i Nguyễn je víc příjemný než před chvílí, taky se usměje.

"Pár" poté odejde a partneři dojí svůj oběd, který už byl skoro studený, hned na to vypijí zbytek svého pití.

***
Když jde kolem jejich stolu jiný číšník, řeknou že budou platit, během několika minut zaplatí a odejdou z restaurace.

Nakonec se rozhodnou jít rovnou domů na kino přestali mít nějak náladu. Chvílemi je unavující být slavnou osobností. Fanoušci jsou sice fajn, ale někdy vážně dokáží otrávit a zkazit náladu, fakt že jo. Na nějaké soukromí mohou rovnou zapomenout. A anti-fanoušci jsou zase peklo a mohou být i nebezpeční, bohužel je to tak. Doma začnou s natáčením, respektive zatím jen na zkoušku, zítra budou natáčet přímo v ateliéru a kulisách naplno. Vskutku je to baví, dělají to rádi. Naplňuje je to. Je dobře, že je toto jejich koníček a nejen to, dostávají za svou tvorbu peníze.

***O několik hodin později***

Po pár hodinách už mají dost. Cvičili a trénovali půl dne své scény. Nguyễn složil další svou píseň. A zítra se k ní bude právě vytvářet videoklip.

“Já mám dost, objednáme si večeři? Vůbec se mi nechce nic vařit.” přizná se Nguyễn.

Sedí vedle sebe na gauči a odpočívají.

“Tak to jsme dva, taky se nechce dělat vůbec nic miláčku, takže souhlasím s tvým nápadem, měl jsem v hlavě úplně to samé.” odpoví mu a políbí jeho rty.

“Dobře. Tak nám tedy objednám nějakou večeři.” polibek mu opětuje a natáhne ruku pro svůj mobil.

***O půl hodiny později***

Zazvoní zvonek u dveří, Denis jde otevřít dveře a v nich stojí mladý muž s jejich objednávkou, poděkuje a zaplatí mu, poté jde do obývacího pokoje kde položí jídlo na stůl. S chutí se do něj pustí.

***
Až dojí tak si pustí televizi u které brzy usnou v objetí. Jak roztomilý, sladký pohled na ně.

Naštěstí před tím zhasli všechna světla, takže je může rušit maximálně ta televize.

Avšak po nějaké době se vzbudí a odchází do ložnice, společné pohodlné postele. Tam se opět schoulí do objetí a spí dál až do rána. Probudí se hned po sobě, ale cítí stále únavu jenže nemůžou spát dál, musí si dát kafe, snídani a sprchu, připravit se na natáčení dalšího videoklipu. Takže se přinutí vstát z postele i když s námahou. Cítí se jako zombie.

***O týden později***

Videoklip s novou písní už vyšel ven mezi lidi. Fanoušci je milují...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.