neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -6 Vystoupení BTS


***O pět dní později***

Wang a Xiao sedí vedle sebe na židlích ve velkém sále a u nich i zbytek členů Uniq.

Začíná vystoupení BTS. Na vystoupení jsou oblečeni do růžové barvy, ale jinak přišli v černé barvě. Jsou sladcí. Mají k tomu i talent. Hraje hudba a oni tančí svou choreografii, vypadá to skvěle. Je to jen taneční vystoupení bez zpěvu.

Užívají si ten pohled na jejich těla v rytmu hudby. Jsou vážně sexy. Moc se jim líbí jejich práce.

***
Xiao dávno ví, že Namjoon je zamilovaný do jeho partnera. Párkrát mu ho zkoušel přebrat, ale marně, navíc udělal žárlivé scény. Ti dva se nenávidí navzájem. A to kvůli lásce, ke stejnému muži. Avšak Xiao a  Seung-youn, se také dvakrát nemusí, jelikož Yibo je jeho ex a teď ho několik let má právě Xiao a k tomu jsou spolu vážně šťastní. Oba dva žárlí na Zhana, že má muže, kterého milují a ano Seung-youn se párkrát pokusil zjískat svého bývalého partnera zpět, ovšem bez úspěchu. Zhan na ty dva vždy vrhá vražedné pohledy jen co je vidí. Ale není divu, když je jeho partner a k tomu jsou fakt šťastní a ti dva se mu na něj lepí. Jsou jako divoké šelmy, které válčí o svou kořist. To bývá úplně normální.


***
Po tak dvou hodinách jejich vystoupení končí. Namjoon po nějaké době jde na wc, kde uvidí Yiba.

“Ahoj. Tak jste nakonec dorazili.” pronese a má ďábelský úsměv.

“No jo přišli jsme.” odpoví mu.

Hned na to jde k němu blíž a okamžitě ho začne divoce líbat na ústa, jenže ten ho od sebe odstrčí.

“Co to sakra děláš?” prskne na něj.

Zjeví se Zhan, který mu dá pěstí mezi oči. Tentokrát se neudrží. K tomu zde v Číně takto riskují.

“On je můj!” řekne chladně s pohledem vraha.

“Jo já vím, ale já ho taky miluji. Můžeš se občas podělit.” odpoví šibalsky jako by mu jedna rána pěstí nestačila.

Seung-youn se také objeví a sáhne Yibovi na zadek, který má tolik rád. V tu chvíli mu přistane pěst v obličeji. Zhan se přestává ovládat, jako by zapomněl jak se má chovat ve společnosti. Neslušné chování.

“Já ovšem patřím jen Xiaovi a nikomu jinému, takže žádné dělení nepřipadá v úvahu pánové. Miluji ho a jsem s ním šťastný. Takže toho laskavě nechte, nebo příště ta pěst bude nás obou.” pronese také chladně jako led.

Poté vezme svého milovaného partnera za ruku a táhne si ho pryč.

***
Naštěstí to snad nikdo neviděl jinak by to byl celkem problém. Přeci jen jsou všichni z nich dost známé osobnosti, takže by z toho byl slušný poprask a navíc by rýpali do toho proč to udělal a to by nebylo dobré ani pro jednoho z nich, protože v těchto zemích se na homosexualitu dívá dost špatně a je prakticky zakázána ovšem v Jižní Koreii se situace LGBT trochu zlepšuje, ale žádná sláva to není. Což je smutné, ale vláda je vláda a kultura je kultura tak jako lidi jsou lidi, že? To se nejspíše nezmění. Ve společnosti v tomto postavení se vyžaduje slušné vychování a toto vskutku slušné nebylo.

Wang si ho odtáhne bokem a políbí ho na ústa, neodolá. Toto na veřejnosti normálně nedělají. Dnes je to zrovna výjimkou.

Je jen tak někdo nerozdělí. Prostě spřízněné duše. Jasně, že se občas pohádají, ale to je ve vztazích normální, především když ten vztah trvá několik let či delší dobu. A oni dva jsou onen případ. Což je pozoruhodné v této době. Ale je to krásné.

***
Po chvíli je jdou přivítat ostatní ze skupiny. Delší dobu se neviděli a chtějí využít situace, že mohou být se svými přáteli. Se zbytkem skupiny problém nemají. Ti totiž nebalí ani jednoho z nich. Je tu mnoho fotografů a tak podobně. Takže není moc klidu.

***Druhý den***

Wang a Xiao se probudí okolo oběda, byli se svými přáteli z BTS poměrně dlouho do noci po vystoupení a rozhovorech, dnes budou mít společné focení pro časopis. I s členy skupiny Uniq.

“Dobré ráno lásko.” pronese rozespale Xiao.

“Tobě taky miláčku můj.” odpoví mu a věnuje mu sladký polibek na jeho úžasná ústa.

Začnou se vášnivě líbat a hned jsou probuzení. Spí nazí, takže se nemusí svlékat. Wang se vlhkými polibky plíží do jeho rozkroku přes hruď a bříško. S chutí vezme do pusy ten mohutný tvrdý penis a jazykem si začne hrát se žaludem než ho pojme celý až po kořen. Chvilku mu ho opečovává svou pusou než ho převalí hezky pod sebe a vpluje dovnitř toho nádherného svalnatého těla. Užívají si tu společnou slast a rozkoš. Navzájem se dotýkají svými nahými těly a pokojem se opět ozývají zvuky vášně. Po tak deseti minutách se do něj vystříká. V tu chvíli už je Xiao na čtyřech a cítí v sobě tvrdý penis svého partnera, který se udělá zhruba po patnácti minutách. Lehnou si vedle sebe, musí se vydýchat, popadnout dech. Hledí si navzájem do očí a usmívají se na sebe.

Jdou se umýt od potu a spermatu, musí dnes vypadat skvěle, tedy jako by někdy nevypadali úžasně, co? Oni vypadají luxusně pořád.

Je to pravděpodobně jejich ranní rituál. Vždy se probudí nadržený jako veverky. Taky to podle toho vypadá, že jo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.