neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -5 Navždy?


***O pět dní později***

Gun Napat Na Ranong je konečně zpět doma z nemocnice. Nakonec nešel do psychiatrické léčebny, ale musí chodit k psychiatrovi a léčit se, to byla podmínka pro jeho propuštění z nemocnice. Mark Siwat Jumlongkul se rozhodl u něj doma zůstat a starat se o něj. Bojí se ho nechat samotného, když mu skoro zemřel před očima. Až moc mu na něm záleží.

“Víš Marku já tě miluji, proto jsem tě políbil, tentokrát jsem se nedokázal udržet. Promiň mi to.” přizná se mu.

“Jo mě to poté došlo, že to tak asi bude, jenže všiml jsem si pozdě.” odpoví mu. “Já si potřebuji své city ujasnit sám v sobě. Avšak jsi nádherný a sladký muž, který je mému srdci ze všech nejblíže.” dodá.

Aktuálně v sobě má hrozný zmatek a nechce mu ublížit ještě víc.

“To chápu...” pronese.
***
Xiao se má už psychicky lépe, když už ví, že je Gun v pohodě a probral se. Má ho rád jako kamaráda, během práce se sblížili. Musí uznat, že je Gun sladký a hlavně ty modré vlasy mu vážně sluší. Ale je šťastný se svým partnerem Wangem, se kterým je pár let. Naprosto miluje svého partnera, položil by za něj život, kdyby musel.

“Už vypadáš lépe miláčku, to jsem moc rád.” a políbí ty boží ústa.

“Taky, že už mi je o něco líp.” odpoví mu.

Začnou se vášnivě líbat svými vlhkými ústy. Hned na to oblečení létá všude možně. Xiao ho vezme do své náruče a nese si svou lásku do postele, kde svého partnera položí pod sebe. Nejprve líbá jeho hruď než pomalu vsune svůj penis dovnitř něj až po kořen, chvíli čeká než začne hýbat svými sexy boky. Naráží do jeho citlivého místečka. Pokojem se ozývají zvuky slasti. Nejprve naráží pomaleji a postupně zrychluje své tempo. Chvílemi ho vášnivě políbí na ústa. Miluje, když mu vzdychá do ouška. Líbezná melodie pro jeho uši. Netrvá dlouho a udělá se dovnitř toho nádherného těla. Netrvá dlouho a leží pod Wangem. Vsune si jeho penis do své pusy. Vlhkým jazykem si hraje se špičkou. Svými dvěma prsty si hraje v jeho otvoru. Poté vpluje svým tvrdým penisem dovnitř té sexy prdelky. Po pár vteřinách se začne hýbat a dráždit jeho prostatu. Steny a vzdechy naprosté euforie se ozývají pokojem. Po několika minutách vybuchne velkou dávku spermatu do toho sexy zadku.

“Miluji tě Wangu.” pronese a políbí ty boží rty.

“A já tebe Xiao.” odpoví mu a pohladí jeho vlasy. “BTS mají mít brzy vystoupení u nás v Číně.” oznámí mu. “A jsme pozváni.” dodá.

“To je super.” odpoví mu. “Pojďme se umýt.” dodává.

“To je super nápad.” lehce, ale sladce se zasměje.

“Miluji tvůj úsměv. Jsi sladký.” usměje se na něj.

Tak se tedy odeberou do koupelny, kde si napustí vanu teplou vodou s bublinkami a zapálí svíčky, pustí si relaxační hudbu. Wang mezitím přinese pití a čisté oblečení. Vlezou do vany a začnou relaxovat. Je to příjemné. Milují to. Navzájem se dotýkají svých těl a umývají se.

Užívají si, že jsou konečně zase spolu a hlavně doma. Vděční za to, že mohou být spolu. Mají jeden toho druhého a to je hlavní nebo ne? Stále se hluboce milují a to se v dnešní době moc nevidí, bohužel.

**
Poměrně smutné kam dnešní svět spěje. Ale výjimečně se objeví páry, které jsou spolu i několik let. Avšak šťastní až do smrti neplatí a snad nikdy neplatilo, tedy až na staré lidi, kteří jsou spolu celý život, třeba tak třicet let. Ovšem to je stará škola. Vše kolem se mění postupem času. V něčem je to dobře, ale v něčem absolutně ne.

***
Denis Đặng a jeho partner Nguyễn Trần Trung Quân znovu sledují The Untamed a myslí na Wang Yiba, kterého měli možnost poznat osobně. Zjistili, že naživo je ještě lepší, jen to chce poznat i Xiao Zhana. Doufají, že se jim splní i toto přání. Vážně by to bylo fajn, že?

“Wang je super týpek, co?” ozve se Denis a prohrábne si své dlouhé stříbrné vlasy.

“To máš pravdu. Je boží a úžasný. Obdivuji ho.” souhlasí.

Denis ucítí náznak žárlivosti avšak vidí to stejně jako on.

***
Mark přemýšlí nad tím co se stalo a děje, je z toho dost zmatený. Gun konečně usl. Leží vedle sebe v posteli. Nakonec se mu podaří taky usnout což je dobře. Na oba dva je toho psychicky moc. Náročné období.

***O čtyři dny později***

Wang a Xiao jsou na výletě na lodi. Pronajmuli si menší loď jen pro ně dva. Avšak i tak musí na veřejnosti dávat pozor, nebylo by úplně dobré, kdyby se přišlo na jejich lásku a partnerský vztah, přeci jen jsou z Číny. A do toho velmi slavní muži. Poměrně špatná kombinace.

“Je tu nádherně. Občas si říkám, že bych chtěl být volný jako to moře.” promluví Wang.

Xiao se na něj nechápavě podívá.

“Jak to myslíš?” zeptá se ho.

“Ty bys to měl vědět ze všech nejvíce.” lehce se usměje.

Jemu to po chvíli dojde jak je to myšleno.

“Aha už chápu.” zasměje se. “Bylo by to krásné.” dodá.

“Tak o tom můžeme snad jen snít.” povzdychne si.

“Jestli vůbec můžeme...” podotkne.

“Taky pravda, bohužel.” zní trochu smutně.

Ovšem nemohou mluvit víc, jelikož je tu třetí osoba, která řídí onu loď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.