neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -3 Vinen láskou


Je večer a párty u Bouna a Prema začíná avšak Gun zde není...

Mark sedí v koutě a přemýšlí nad tím co se stalo. Opět si přejede prsty po svých rtech. Má smíšené pocity. Neví co si má myslet. Sám je z toho teď zmatený. Co k němu vlastně cítí? Nikdy nad tím až tak moc nepřemýšlel. A hlavně jeho reakce na onen polibek od svého nejlepšího kamaráda. Asi ho to vyděsilo. Toto nečekal nebo snad ano? Je mu velmi blízký, neví co by bez něj dělal. Zažili toho spolu vskutku hodně, štěstí i neštěstí. Vždy držel nad hladinou jeden druhého. Už na škole ho dost zaujal a něco ho k němu táhlo, ale doteď neví přesně co. Zvláštní pocit.

“Marku kde je Gun?” vyruší ho z myšlenek Boun.

“To já nevím...” odpoví trochu zklesle.

“Já myslel, že jste byli spolu...” dodá Prem.

“Jo to byli, ale po chvíli někam odešel.” nechce se mu o tom mluvit.


A už vůbec ne v partě gayů... Gayové mu nevadí. Ale nikdy nepřemýšlel nad možností, že je sám gay nebo bisexuál. Je pravda, že s "normálními" kluky a muži si moc nerozuměl a stále nerozumí. Homosexuálové ho alespoň neodsuzují za to jaký je. Před nimi se nemusí přetvařovat.

“Stalo se snad něco?” přidá se Xiao.

“N-ne nic...” odpoví a vezme si flašku tvrdého alkoholu do ruky a pořádně se napije.

Má najednou chuť zmizet někam pryč. Cítí se divně. Vezme si celou flašku a odejde do vedlejší místnosti, tam si sedne na zem a pustí si hudbu do sluchátek. Chce se mu plakat avšak netuší proč. Bez něj je tu nezvyklé prázdno. Chybí mu zde. Proč má najednou pocit, že ho může ztratit? Ta představa celkem bolí.

***
Gun si nakoupil plnou tašku alkoholu. Má těžkou depresi.

Myslí na chuť jeho sladkých rtů a je mu do pláče. Proč láska musí tak moc bolet? Je zoufalý a neví co má dělat. Hlavně ta jeho reakce. Ano nějakou takovou čekal, možná i horší.

Jeho modré vlasy smáčí kapky deště. Nebe pláče s ním. Hledí do temné noci, vzhůru k obloze. Hvězdy nejsou zrovna vidět.

Jde k sobě domů. Na tu párty nepůjde. Rozhodl se tak. Nemůže ho vidět. Teď ne... Ani šťastně zamilované. Raději bude sám doma s flaškama alkoholu a utápět bolest a žal. Nemá náladu na lidi, na kohokoliv. Nejraději by byl mrtvý než se muset cítit tak hrozně.

Každý to zná... Kdo nebyl alespoň jednou nešťastně zamilovaný? Maximálně nějaké hodně malé dítě. Láska je krásná jako růže, ale bodá jako trny.

Dojde domů a tam si napustí teplou vodu do vany. Potřebuje relax a opít se.

Je celý mokrý od deště.

***
Wang Yibo se připravuje na drink s párem vedle jejich pokoje.

Upravuje si své delší fialové vlasy a přemýšlí co si vezme za oblečení. V uších má několik různých náušnic, které běžně nosí. Ano nosí rád často různé druhy náušnic. Nakonec si vezme černé kalhoty, černé triko a růžovou košili. Nejde nikoho balit, takže nemusí vypadat přehnaně žhavě a sexy, avšak on tak vypadá úplně ve všem, nemusí se o to ani snažit. Přirozená krása.

A k tomu není vůbec namyšlený, přestože je tak známá osobnost po celém světě a také idol své země Číny. Ano je vskutku velmi úspěšný, ještě se svým tajným partnerem Xiao Zhanem. Jsou hodně slavní.

Když je připravený, jde zaklepat na dveře pokoje, kde jsou Denis a Nguyễn. Zaklepe na dveře. Po chvíli otevře právě Denis.

“Ty jsi skutečně přišel.” usměje se na něj.

Úsměv mu hned oplatí.

“Tak kam půjdeme?” zajímá Wanga.

“Co do baru kousek od hotelu?” navrhne Nguyễn, který se vynoří ze dveří.

“Dobře.” souhlasí.

A tak vyráží ven z hotelu do ulic. Davy lidí je sledují. Přeci jen jsou všichni tři hodně slavné osobnosti.

Po tak půl hodině dorazí do baru. Sednou si do zadní části aby nebyli tak moc na očích, což je poměrně nereálné. Lidé si je fotí a sami s nimi chtějí fotky. Jak jinak, že? Ale kdo by nechtěl? Kdyby je viděl na ulici nebo kdekoliv? Mají mnoho fanoušků ještě aby taky ne. Sami si dělají společné fotky na památku.

Není zvykem, že jde kamkoliv osobně se svými fanoušky, ale Denis ho uchvátil a neví absolutně čím. Především má nádherné dlouhé vlasy.

V baru strávili tak čtyři hodiny a zjistili, že si vážně rozumí. Wang se ovšem nemůže moc opít, protože další den má vystoupení se svou skupinou.

“Už musím jít. Zítra máme vystoupení. Dáte mi nějaký kontakt?” začne se pomalu loučit Wang.

“Mile rádi ti dáme kontakt.” usměje se Denis.

Tak si vymění kontakty a Wang odejde zpět na hotel. Potřebuje se pořádně vyspat.

Dorazí na pokoj a jde se vykoupat. Na zítra musí být čistý, upravený.

Těší se až bude konečně doma. Na svého partnera, který mu dost chybí. Nejraději by ho měl u sebe a políbil ho na jeho sladká ústa. Za tři dny se konečně uvidí, ale přijde mu to jako celá věčnost.

***
Gun už je dávno opilý jako prase. Nožem si v těžké depresi pořezal ruce, celkem hluboko, jenže je tak opilý, že neví jak moc je pořezaný.

***
Mark není jediný kdo má divný pocit ohledně Guna. Navíc Gun se svěřil Xiao Zhanovi se svými city k Markovi, ale slíbil mu, že to nikomu neřekne. Celkově zde na párty panuje divná atmosféra. Místo příjemné zábavy je to tu spíše jako na pohřbu...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.