neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -2 Trny lásky


****Další den****

Wang se svou skupinou právě snídá.

Nemusí nic vařit či připravovat, vše mají v ceně hotelu. Ale jasně, že občas něco vaří.

***
Uniq se baví už nějakou dobu s k-pop skupinou BTS. Park Jimin, J-Hope, Kim Seokjin, Kim Namjoon, Kim Taehyung, Jeon Jungkook a Min Yoongi se stali jejich přáteli. Dvě k-pop skupiny, které si navzájem rozumí a mají se rádi. BTS jsou také gay chlapecká skupina.

***
Namjoon je taky zamilovaný do Yiba tak jako Seung-youn a oba dva nešťastně jelikož je šťastně zadaný několik let. Takže mají smůlu. Nešťastná láska.


Seung-youn k Yibovi stále něco cítí, už od školy avšak musel se smířit s tím, že miluje jiného muže. Opustil ho kvůli Xiao Zhanovi, se kterým je dodnes. Sice má partnera, ale v srdci má pořád Yiba. Citům hold neporučíš. Je šťastný, zároveň smutný.

Ale kdo by ho nemiloval, že? Jeho nejde nemilovat. Jeho srdce má Zhan. Vskutku se k sobě hodí. Spřízněné duše. Silná a pravá láska. Jsou sladcí.

Nedokáži si je představit s někým jiným než spolu. Vy snad ano?

***
Po snídani si pustí hudbu a začnou trénovat na své vystoupení. Sice už jsou sladění, ale vždy před vystoupením ještě několikrát trénují aby to bylo co nejlepší. Velmi tvrdá práce, přestože se to tak nemusí na první pohled zdát. Wang a Cho jsou úplně vepředu.

Avšak Wang je úplně mimo. Myslí na svého partnera a v hlavě má ještě ty dva muže z pokoje vedle nich. Dnes má s nimi jít na drink. Je nervózní.

***
Denis a Nguyễn jsou trochu vychcaní, ale to Yibo neví. O vystoupení Uniq tu ví kde kdo a oni jako jejich fanoušci si zjistili, ve kterém hotelu mají být. Avšak to, že skončili hned vedle jejich pokoje, je už náhoda. Nebo osud? Kdo ví? Toto vskutku nečekali, vlastně ani to, že by se jim vůbec podařilo být ve stejném hotelu jako oni. Hlavně, když po jejich boku je všude ochranka. Absolutně netušili, že se jim vůbec podaří narazit na Wang Yiba a ještě bez jeho ochranky, natož s ním opravdu mluvit osobně.

***
Gun Napat sedí v parku a čeká na osobu, kterou tajně miluje což je Mark Siwat. Nervózně si hraje prsty se svými modrými vlasy.

***
Gun pracuje chvíli s Xiao Zhanem. Dnes má být menší párty doma u Bouna a Prema, kteří jsou už mnoho let partneři a milenci.

Oba dva jsou idoly a modelové, takže Xiao byl pozván na fotografování pro dva časopisy. K tomu je on sám profesionální fotograf a dostal nabídku aby byl jako fotograf na jedné slavnosti. Chtěli i Wang Yiba, ale ten nemohl kvůli vystoupení ve Vietnamu s Uniq.

Gun a Xiao si sedli. Vskutku nádherný, sladcí, kouzelný, sexy muži. Není divu, že se z nich stali idoly. A také mají vážně velký talent. Zaslouží si to. Dokázali toho mnoho na svůj věk.

***
Xiao by rád seznámil svého partnera s Gunem. Jen neví zda-li bude mít někdy příležitost a možnost. Ale byl by rád.

Dost mu chybí. Ale za pár dní se zase uvidí, ale je to jako věčnost. Vždy, když jsou daleko od sebe, jsou úplně mimo a jako by bez života. Jejich nejbližší přátelé to vidí, ale toto by nepoznal jen slepý. Asi tak nějak...

Wang a Xiao dávno žijí společně. Mají to dobré, jelikož se s jejich vztahem, jejich rodiny nakonec smířili, ale to je poměrně dlouho nazpět.

***
Mark se konečně objeví v parku a Gun najednou ožije, přestože se uvnitř sebe cítí mrtvě.

Své city k němu se snaží skrýt. Několikrát mu chtěl svěřit své city, ale nedokázal to. Nemá onu odvahu. Ale kdo by jí taky měl? Málokdo, že?! První vyznání lásky je nejtěžší a kór ke stejnému pohlaví, co? Tak to už chodí v životě nebo ne?

***
“Ahoj. Rád tě vidím!” obejme ho kolem pasu a rukou sjede na jeho zadek, neudrží se, je až moc sexy.

“Taky tě rád vidím, ty modrovlasý ďáble.” usměje se a lehce zasměje.

Chvíli se jen tak objímají a hledí si navzájem hluboce do očí. Čas a vše okolo nich jako by neexistovalo, jen oni dva. Modrovlasý rozkošný mladík si zkousne spodní ret, má tak velkou chuť ho políbit. Neudrží se a dotkne se svými rty těch jeho. Jenže ho hned odstrčí pryč.

“Co to k sakru děláš? Vždyť jsme oba dva muži! Co to do tebe vjelo?!” řekne chladným překvapeným tónem hlasu.

Tyto slova jsou jako dýky bodané do jeho srdce v hrudi. Avšak čekal to, proto mu nikdy neřekl jak moc hluboce ho miluje.

“P-promiň...” vypadne z něj a uteče pryč.

Nechce aby viděl jeho slzy. On ne. Jenže večer má být párty u Bouna a Prema. Ovšem neví jestli zvládne jít mezi zamilovaný pár a pracovního kolegu, který je taktéž šťastně zadaný, přestože jeho partner zde není a k tomu tam bude osoba, kterou miluje. Pocity beznaděje, zoufalství, úzkosti, deprese, žalu, bolesti...

Mark tam jen stojí a absolutně nechápe co právě stalo a děje. Zmatené pocity. Snaží se to pochopit, ale marně. Především nechápe své vlastní pocity. Sáhne si na svá ústa, na která dostal polibek od svého nejlepšího kamaráda. Nikdy předtím ho muž nepolíbil. Je to zvláštní pocit. Ani nechápe, proč se mu to vlastně líbilo?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.