neděle 3. dubna 2022

Spolubydlící 2 -1 Fanoušci z Vietnamu

Gun Napat Na Ranong leží ve vaně a myslí na svého nejlepšího kamaráda jménem Mark Siwat Jumlongkul, kterého velmi miluje už pár let. Znají se od základní školy. Chodili spolu do stejné třídy. Spřízněné duše.

Gun si začne mýt své modré vlasy.

Je vážně roztomilý a sladký. Ta modrá mu sluší.

****
Denis Đặng si zrovna čese své dlouhé stříbrné vlasy. Už rok má partnera. Jím je Nguyễn Trần Trung Quân. Jsou spolu moc šťastní. Hluboká a upřímná láska. Mají velmi silné pouto. Žijí společně. Jsou to umělci a natáčí své vlastní gay videa a mini filmy. Jejich videa jsou na YouTube. Pochází z Vietnamu.
Venku je zataženo a začíná pršet. Čeká až jeho partner přijde domů z práce.

Mají v plánu se dívat na další díly dramatu The Untamed.

***
Je jejich sen poznat hlavní herce Wang Yiba a Xiao Zhana. Velmi je obdivují, že toho už tolik dokázali v podobném věku jako jsou oni sami. Patří k jejich fanouškům. Líbí se jim, naprosto je žerou, přijdou jim vskutku sladcí a roztomilý. Což je pravda. Chodící, žijící roztomilost.

***
Wang odcestuje se svou k-pop skupinou Uniq do Vietnamu.

Zrovna zde mají mít své vystoupení. Wang, Cho, Seung, Kim a Li jsou společně v hotelu. Mají společný pokoj. Už zde jsou tři dny. Xiao tentokrát neodcestoval se svým partnerem, kvůli práci.

Když se Wang vrací z venku zpět do hotelového pokoje, všimne si krásného muže s dlouhými stříbrnými vlasy. Jde k pokoji vedle toho jejich. Lidé co byli v tom pokoji už tedy museli odejít pryč, protože vedle nich nikdo takový nebyl. Přitahuje ho, přestože je dávno šťastně zadaný. Ale je vážně sexy to se musí nechat. Chvíli na něj hledí a když se začne otáčet ke dveřím, všimne si jak se na něj podívá.

“Tak to je splněný sen! Nene Wang Yibo!!” vykřikne onen muž se zvláštním zábleskem v očích a úsměvem.

“Ehhh? Kdo jste pane?!” vypadne z Wanga.

“Jsem váš velký fanoušek i s mým partnerem, který je tu se mnou. Mé jméno je Denis Đặng. Jste známý snad všude. A je tady s vámi i Xiao Zhan?” odpoví mu ten muž.

Yibovi se prudce změní výraz ve tváři. Jeho partner mu dost chybí. Je mu po něm smutno.

“Ne ten tu tentokrát není. Bohužel.” řekne smutným tónem Yibo.

Najednou se otevřou dveře onoho pokoje a objeví se v nich muž s krátkými černými vlasy.

“Copak se děje lásko?” pronese a pak mu to dojde, když se rozhlédne kolem sebe. “Wow! Tohle bych nikdy nečekal! Osobně sám Wang Yibo! Jinak já jsem Nguyễn Trần Trung Quân. Těší mě.” tak šťastný, radostný úsměv.

“Neviděl jsem vás náhodou v módních časopisech a reklamách?” zajímá ho.

“Jo jsme v nějakých časopisech i pár reklamách.” odpoví mu Nguyễn.

“Já si říkal, že jste mi vy dva povědomí. Jinak mi můžete tykat.” ozve se Wang.

“Co zajít někdy na drink?” navrhne mu Denis.

“Dobře. Co třeba zítra? Potom už nemám vůbec čas.” oznámí jim.

“To zní fajn. Když tak víš náš pokoj a my tvůj.” odpoví Nguyễn.

“Ok. No nic já musím jít.” řekne a otevře dveře svého pokoje.

Tak se rozloučí a každý jde do svého pokoje.

***
“Kde jsi byl tak dlouho Yibo?” ozve se hned Cho zvědavě.

“Přede dveřmi mě zastavili dva mí fanoušci. Zítra jdeme na drink.” odvětí mu.

Večeře už je tu. Ale on už dávno jedl, takže hlad opravdu nemá.

Yibo byl sehnat nějaký dárek pro svého partnera Zhana. Respektive nakoupil nějaké úplně stejné věci pro ně oba, proto byl venku ve městě. Nosí stejné doplňky či některé oblečení a občas podobné účesy. Vskutku vážně nenápadné. Beze slova jde do místnosti, ve které spí. Schová nákup a jde se umýt. Připravuje se ke spánku. Dnes nemá moc dobrou náladu. Po koupeli se oblékne do růžového sladkého pyžama, vyčistí si zuby a odejde do postele. Obejme svého plyšového medvídka od jeho lásky. Zhasne světlo z lampičky na stolku. Ve sluchátkách mu hraje hudba.

***
Xiao Zhan je pracovně v Thajsku. Nemusí být na hotelu, protože tu má přátele ze školy, u kterých může přespávat. Ano, přesně tak u Boun Noppanut Guntachai a Prem Warut Chawalitrujiwong. Vidí se po dlouhé době. Dlouholetý skuteční přátelé.

Zde má také pro teď svého kolegu, který se jmenuje Gun Napat Na Ranong. Zhanovi se dost líbí jeho modré vlasy, přijde mu roztomilý. Avšak miluje svého partnera. Jeho kolega mu ho trochu připomíná, jen neví úplně čím přesně.

Leží na gauči a čte si zprávu od osoby, kterou tolik miluje.

*“Chybíš mi miláčku...”*

*“Ty mě taky lásko. Jak je ve Vietnamu?”*

*“Ujde to tu, ale bez tebe po boku, prázdné... A co u tebe v Thajsku?”*

*“No taky je to zde bez tebe takové prázdné. Však se brzy uvidíme.”*

*“Jo já vím. :* Miluji tě Zhane.”*

*“Však já tebe taky Yibo a nikoho jiného.”*

*“Tak dobrou noc zlato.”*

*“Tobě taky a sladké sny broučku.”*

Píšou si pokaždé co mají zrovna čas nebo volají přes video hovor. Tak si alespoň na chvíli připadají jako by od sebe nebyli bůh ví jak daleko. Když jsou od sebe nemají moc dobrou náladu a nosí falešné úsměvy. Snaží se dávno tyto vzájemné city před veřejností skrýt, ale absolutně jim to nejde. Síla lásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.