neděle 3. dubna 2022

První zkušenost (QuânDen)

Zdroj obrázku

Je zrovna květen a blíží se výročí jejich vztahu. Brzy začne léto. Jejich výročí je na začátku června.

Denis a Nguyễn jsou spolu skoro sedm let. Jsou spolu velmi šťastní jen se občas hádají, ale to je v každém vztahu kór po několika letech. Velmi se hluboce milují, po hádkách se zase usmíří. Mají silné vzájemné pouto. Jsou spřízněné duše. Žijí ve společné domácnosti. Mají malý domeček, který jim stačí. Žije s nimi pes Hoàng tử đen (Černý princ), jméno má podle toho, že je celý černý a kočka Ánh sáng băng (Ledové světlo), jelikož je sněhově bílá a krásná jako zmrzlá krajina na slunci.

Veřejnost o tom ví. Neskrývají to, ale zase se tím nechlubí. Prostě normální partnerský vztah, nemusí se tím veřejně chlubit. Proč by taky měli?


Avšak jejich fanoušci jim to přejí, hlavně ti kteří milují gaye a bl drama. Celkově lidé z lgbt komunity. Jsou známí díky tomu, že hrají v krátkých gay filmech. Pochází z Vietnamu. Mají opravdu štěstí, že zde v tomto režimu to je volnější než například v Číně či Jižní Koreii.

***
Denis si čese své bílé vlasy v koupelně.

Má plán pro svého miláčka k výročí, takové překvapení. Těší se na jeho výraz. Rád pro něj dělá různá překvapení, rád ho dělá šťastným. Hluboce ho miluje. 

Poté co si učeše vlasy, jde za svým partnerem do postele.

Je celý nahý po koupeli. Lehne si vedle něj a začne líbat jeho úžasné rty. Hladí jeho tmavé vlasy a něžnými polibky přes tu sexy hruď se dostává až do rozkroku. Ten už je tvrdý, takže si ho na chvíli vezme do své pusy. Několik minut mu ho kouří než se ocitne pod ním a cítí ten velký penis jak vplouvá dovnitř jeho otvoru. Ozve se hlasité slastné téměř zavytí, už dávno ví kde má citlivé místečko, takže se na něj zaměří. Mezitím se vášnivě líbají a dělají si na krk cucfleky. Rozkoš a euforie. Po tak dvaceti minutách se udělá dovnitř toho božího těla. Hladí ty krásné bílé vlasy.
Poté skončí na čtyřech a rukama se opírá o rám postele. Hned na to cítí penis svého miláčka jak pluje dovnitř jeho zadku. Po chvíli najde jeho citlivé místo, takže do něj začne narážet špičkou penisu. Občas ho lehce kousne do krku nebo si jazykem hraje s jeho ouškem. Samou láskou by ho snědl. Hýbe svými boky a tím prudce naráží do místa v tom pěkném zadečku než se dvakrát udělá.
Pak oba dva padnou vedle sebe na postel, musí vydýchat své slastné orgasmy.

“Velmi tě miluji Denisi.” a políbí ho.

“Já tebe taky miláčku.” pohladí jeho hnědé vlasy.

“Jsem tak moc šťastný, že tě mám.” dá mu pusu do jeho bílých vlasů.

“A já jsem vděčný, že jsem tě měl tu čest potkat. Změnil jsi mi život k lepšímu. Od té doby se cítím naživu.” pohlédne mu hluboce do očí.

Netrvá dlouho a oba dva se ponoří do říše snů. Únava je přemohla.

***O týden později***

Jsou v domě u velkého jezera. To bylo překvapení k výročí.

“Ach, to je nádhera.” pronese Nguyễn nadšeně.

“Jsem moc rád, že se ti zde líbí.” sladce se usměje.

Nguyễn mu skočí do náručí štěstím a radostí.

“Ano, opravdu moc. Vážně příjemné a pěkné překvapení, lásko moje.” přisaje se k jeho rtům.

“Vypadá to tu mnohem lépe než na fotkách.” ví jak rád má taková místa, takže si zvykl ho na ně brát, když zrovna vyjde čas a zrovna nemusí do práce, tak to nevyjde každý rok, v tom je to kouzlo, neví kdy to vyjde či ne.

Po každé ho bere někam jinam. Zatím jim to vyšlo počtvrté. Přeci jen už jsou dávno dospělí, navíc občas relax od práce mimo město, jednou za čas prospěje každému, jen ne každý si to ovšem může dovolit či jsou už moc zkažení dnešní dobou.

“Tomu věřím.” políbí ho. “Udělám večeři a můžeme se jít na chvíli projít.” dodá.

Už mají vybalené věci a uklizené do skříně v pokoji.

“Souhlasím. Pomůžu ti s jídlem.” souhlasí a navrhne mu.

“Ne tentokrát budu celý pobyt vařit já.” řekne sladce a šibalsky se usměje.

“Dobře.” odpoví mu, alespoň má čas na přípravu ještě jiného překvapení.

Oba dva jsou dominantní, ale Denis víc k tomu umí dělat kompromisy. Což je ve vztahu důležité, jen ne každý to umí či vůbec chce. Dnešní doba je špatná. 

***O dvě hodiny později***

Už jsou po večeři a oblečení na procházku při západu slunce. Ještě není to největší letní vedro což je poměrně super.
Drží se za ruce a kochají se krásnou krajinou. Kopce a lesy. Domeček je na jednom z kopců, takže je z něj výhled do údolí. Prochází kolem potoku do lesa. Zvuk vody a zvěře z okolních lesů. Užívají si ten klid a ticho od hluku města. Dorazí k malé louce, kde si sednou. Příjemný večer. Po tak půl hodině se rozhodnou jít zpět do domu, nechtějí se v noci ztratit někde v lesích, kde to neznají. To však dává smysl.

***O hodinu později***

“Dnes bych chtěl něco zkusit.” pronese Denis s ďábelským úsměvem.

“Vážně a co?” je zvědavý.

“Svlékni se a jdi do postele.” řekne mu dominantně.

“Dobře.” udělá co mu řekne.

Po chvíli se objeví Denis zpět v pokoji, má na sobě černý latexový obleček a v ruce má černý bičík. Ďábelský úsměv má na tváři. Vskutku se těší.

Jde přímo k němu a hodí ho na postel, poté mu dá černou pásku přes oči, rudý roubík do úst a ruce mu připoutá k rámu postele, tak aby klečel. Sám pro sebe se usmívá. Vždy to chtěl vyzkoušet.

Dovnitř zadku mu vsune vibrační vajíčko a ovladačem zapne. Pak jeho záda začne bičovat bičíkem. Slast smíchaná s bolestí. Chvíli ho bičuje než začne černým pírkem lechtat jeho bradavky. Slastné zavzdychání.
Přestane a přemýšlí co s ním dál. Dělá to úplně poprvé v životě. Naprostá improvizace. Nakonec se rozhodne vrazit svůj tvrdý penis dovnitř jeho těla, přes ono vibrační vajíčko. Ozve se hlasité zavytí rozkoší. Dle reakcí jeho těla, se mu to líbí. To je spokojený. Šuká ho tvrdě a vášnivě. Mezitím ho kouše do krku a uší. Když se udělá vysune penis z něj a sundá mu pouta z rukou, otočí ho na záda a nasadí mu vibrační kroužek. Obě bradavky mu propíchne růžovou jehlou. Přes roubík se ozve přidušené syknutí bolestí. Poté mu zabodá několik jehel do varlat a černou jehlu skrze žalud. Vysune je ven a vše mu sundá. Pro první zkušenosti mu to zatím stačí.

“To bylo zvláštní...” pronese, když už může mluvit. “Ale bylo to vzrušující. Vážně se mi to líbilo. Někdy to chci znovu.” a políbí jeho ústa.

“To mě těší.” promluví a vrhne se na něj, začne ho opět šukat. “K našemu výročí jen to nejlepší.” dodá.

“Ty jsi to nejlepší.” usmívá se Nguyễn. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.