pátek 8. dubna 2022

S tebou


Je lov ve Zlaté věži Jednorožce. Klan Jin z Lanlingu pořádá lov. Všechny klany přišli.

Klan Lan z Gusu
Klan Nie z Qinghe
Klan Wen z Qishanu
Klan Jiang z Yunmengu

Ano, slyšíte správně. Účastní se i klan Wen. Což je divné až podezřelé, protože klan Wen na lovy často nechodí tudíž ani nedostali pozvánku avšak stejně zde jsou. Je to velmi arogantní klan, ale to také klan Jin z Lanlingu. Dva nejvíce arogantní klany ze všech. Jen Wenové se ani neúčastní přednášek, které jsou každým rokem v klanu Lan v Oblačném zákoutí.
Zde se poprvé potkává Wei Wuxian s Lan Wangjim. Oba mladíci se cítí velmi osaměle. Weiovi je třináct let a Wanjimu čtrnáct. Jejich klany skončili vedle sebe. Když se jeden druhému zadíval hluboko do očí, pocítili takový zvláštní pocit, který doposud necítili. Tajemná přitažlivost. Neví o sobě vůbec nic.

"Kdo je to?" zajímá se Wei.

Jeho starší bratr Cheng Jiang se na něj podívá pohledem co je to za debila "To je Wangji Lan (Zhan), Hanguang Jun neboli Nositel světla, je druhým mladým mistrem a jeden ze dvou nefritů. Xichen Lan (Huan), Zewu Jun, je vůdcem a prvním mladým mistrem a jedním ze dvou nefritů klanu Lan. Jsou bratři."

V tu chvíli se opět Wangji podívá do jeho očí. Může se v nich utopit. Je krásný den. Není horko ani zima. Je jaro. Zima konečně skončila.

“Jak se jmenuješ?” zajímá se.

“Já jsem Wei Wuxian a toto je můj starší bratr Cheng Jiang. A tam sedí naše starší sestra Yanli Jiang. Jsem adoptovaný. Moji rodiče jsou dávno po smrti.” odpoví mu.

Chengovi je šestnáct let, Janli osmnáct a Xichenovi devatenáct.

“Naši rodiče jsou také po smrti. Vychovává nás náš strýc Qiren.” řekne mu.

“Máte krásnou sestru.” ozve se Xichen.

“Já myslel, že to máte zakázané, když máte přes tři tisíce pravidel.” dodá Cheng.

Zamyslí se.

***O dva roky později***

Wei už může na přednášky klanu Lan. Teď je mu konečně patnáct let. Wangjimu teď šestnáct. Janli je dvacet a Xichenovi dvacet jedna. A Chengovi osmnáct.

Wuxian je poslaný na přednášky. Avšak chce tam jít jen kvůli Wangjimu. Musí na něj stále myslet.

Yanli se dala před rokem dohromady s Xichenem a je vskutku šťastná. Vlastně je jeho snoubenka a brzy budou mít svatbu. Nádherný pár. Takže bratři Lan jsou každou chvíli v Lotusovém pilíři. Čili se Wei a Wangji vidí často. Jsou si velmi blízcí. Spřízněné duše. Prožili spolu život i smrt. Jejich vztah je velmi silný. Jeden by pro toho druhého zemřel, kdyby to bylo nezbytně nutné. Mučivé city?

Wei a Cheng se vydávají na cestu do Gusu. Jiang Fengmian a Yu Ziyuan jim přejí šťastnou cestu. Madam Yu nenávidí Wei Wuxiana. Je adoptivní syn.

Už se nemůže dočkat až uvidí Wangjiho. Bez něj se cítí prázdně. Když není s ním pije o to více a vypije mnohem víc alkoholu než obvykle. Nejvíce miluje Císařský úsměv z Gusu. Wangji mu vždy přiveze jeho nejoblíbenější alkohol. Zvykl si.

***
Lan Zhan sedí ve svém pokoji a myslí na Wei Yinga. Začíná si uvědomovat, že ho má raději víc než nejlepšího kamaráda. Hraje na svou citeru. Jeho starší bratr bude mít brzy svatbu s Weiovou sestrou. Avšak není si jistý jestli Wei k němu cítí to samé jako on. Ovšem rozhodl se mu říct po dvou letech své opravdové city. Blíží se každoroční přednášky u nich v Oblačném zákoutí.

***Tři dny před přednáškami***

Všechny klany už jsou v Gusu u klanu Lan.

Tedy až na klan Wen, který se jich neúčastní vůbec. Jsou až moc arogantní. Dokonce více než klan Jin, protože tento klan se jich účastní. Jenže Wenové tvrdí, že jejich přednášky nepotřebují. Wen Ruohan je klanový vůdce.

***
Wei a Wangji se obejmou jen co se uvidí. Bez sebe jsou jako oživlé mrtvoly, ale když jsou spolu září životem a štěstím.

“Pojď se projít.” navrhne Lan Zhan.

“Dobře. Mile rád.” souhlasí.

A tak jdou k Ledovému jezírku. Vejdou do ledové vody. Jsou tu o samotě. Jen oni dva.

“Chtěl bych ti něco říct Weii.” pronese.

“A co?” je zvědavý.

“Miluji tě Wei Yingu. Už dlouho. Uvědomil jsem si to až nedávno, že tě celou dobu miluji.” přizná se.

“Také tě miluji Lan Zhane. Chci být jen s tebou. Ty jsi mě naučil co je to opravdu milovat.” odpoví mu.

Hned na to se začnou divoce líbat. Pocit samoty zmizel už dávno, když se poprvé poznali ve Zlaté věži Jednorožce. Opravdová láska. Tento den začal jejich tajný vztah. Velké štěstí a radost naplnili dvě srdce. Sladké polibky.

Jenže ani jeden neví, že Cheng je tajně zamilovaný do Lan Zhana.

***Po půl roce***

Je konec přednášek. Už je to půl roku co Wei s Wangjim mají tajný partnerský vztah. Mezitím se dozvěděli o kovu Yin.
Poznali starší Lan Yi, která vynalezla vražedný akord. Také si dali slib při pouštění lampionů.

Blíží se válka s klanem Wen. Nevyhnutelná katastrofa.

A několik měsíců od svatby Janli a Xichena, čekají spolu dítě. Janli Lan začala žít v Gusu v Oblačném zákoutí.
Nádherné.

Jenže Cheng přišel na vztah mezi jeho bratrem Weiem a Wangjim. Načapal je při sexu. Láska bolí.

Z bratrské lásky vznikla nenávist, takže když dostal příležitost otrávil Xichena Lana a nastrčil důkazy proti Weiovi. Jediný z celého světa kdo věří v jeho nevinnu je jeho partner Wangji Lan. Zákeřný zlý plán...

Wei je obviněn z vraždy Xichena Lana. Nikdo nevěří v jeho nevinnu. Jediný kdo mu věří je jeho partner Wangji Lan. Avšak situace je velmi špatná. Není to jednoduché, vážně. Ustojí tento nátlak jejich partnerský vztah? Je jejich láska tak silná? Wei Wuxian nikdy nebyl oblíbený ve společnosti, kvůli svému chování. Jediní čtyři lidi při něm stáli no vlastně pět. Cheng a Janli Jiang a vůdce klanu Jiang z Yunmengu, Fengmian Jiang. A poté Wangji a Xichen Lan, jejich strýc Qiren Lan ho neměl rád už od začátku co ho poprvé viděl. Později se spřátelil s Huaisang Nie. Jenže o tyto lidi přišel až na Wangjiho. Je hrozné co dokáže závist, žárlivost a láska, že??

Wei Wuxian je zdrcený ze smrti Xichena Lana, měl ho rád pomalu jako svého bratra. Vlastně se navzájem brali jako bratři. Což se okolí taky moc nelíbilo, že ho zrovna on měl rád. Bohužel vskutku. K tomu je zdrcen z obvinění jeho smrti. Je nevinný.

Avšak důkazy proti němu přibývají rychlostí blesku. Neví co má dělat. Je v depresi a beznaději. Kdo mu to udělal?

***
Do toho všeho pomalu, jistě začínají problémy s klanem Wen. Zjistilo se, že hledají kousky kovu Yin. Jeden už vlastní. Což začíná být skutečný problém. Větší než Weiova vinna či nevinna. Avšak to je teprve začátek všeho. Ostatní klany chtějí zabránit další katastrofě. Velká hrozba.

***
Wangji leží v posteli a má strach o svou lásku. Věří, že to neudělal. Ví jak dobrý měl vztah s jeho bratrem, takže to nedává logiku. Je úplně jediný kdo mu věří, ale bude to velmi těžké dokázat, jeho nevinnu. Potají ho schovává u sebe v Oblačném zákoutí. Je to nebezpečné, ale zatím není jiná možnost. Ale dlouho ho zde ukrývat nemůže. To ví dobře. Bude ho muset přesvědčit aby se ukryl na bezpečné místo. Je to dost těžké rozhodnutí. Nechce být bez něj. Nelíbí se mu to. Vážně ne.

“Nad čím přemýšlíš lásko?" ozve se Wei, který leží vedle něj v posteli.

"Měl by jsi se úkryt do bezpečí než najdu důkazy o tvé nevinně. Já ti věřím, ale nechci aby ti kdokoli ublížil. A než najdu vraha." odpoví.

"Mě se od tebe nikam nechce Wangji." protestuje.

"Mě od tebe taky ne Weii má lásko, ale mám o tebe strach. Chápeš to?" řekne smutně.

"Xichen byl pro mě jako bratr." z očí mu stékají slzy.

"Já to vím. Ty pro něj také." řekne smutně.

"Kdo to ovšem mohl udělat? Očividně někdo kdo mě nenávidí. Jenže to snad každý." odpoví.

"Cheng mě začal najednou otravovat. Doteď se mi vyhýbal. Ale jakmile je proti tobě celý svět začne se zajímat. Tvrdí, že je to kvůli vaší sestře, ale nepřijde mi to tak. Chová se divně." přizná.

Wangji ho obejme a políbí na ústa. Hladí ho po dlouhých vlasech. Utírá mu slzy.
Začnou se navzájem svlékat z oblečení. Něžné polibky na jejich ústech a na jejich nahých tělech. Wei po chvíli uchopí ten dokonalý penis do své pusy. Pohybuje hlavou tak dlouho než má celou pusu plnou spermatu. Vzrušení. Vsune svůj penis do té sexy prdelky a začne hýbat svými boky. Tvrdě naráží do jeho prostaty. Tiché vzdechy. Po zhruba dvaceti minutách se udělá dovnitř toho božího těla. Mezitím se Wangjimu znovu postavil, takže teď vpluje dovnitř. Chtíč a touha. Euforie a slast. Po chvíli se začne divoce pohybovat a narážet do jeho citlivého místečka. Úzká a vlhká díra. Miluje to uvnitř něj. Po vášnivém sexu se opět oblečou a v objetí jdou spát. Jsou spolu velice sladcí.

Blíží se ráno. Weiovi se vůbec nechce odejít od své lásky Wangjiho, ale nejspíš je to teď nejlepší řešení. Bohužel. Absolutně se mu to nelíbí. Ale nakonec se rozhodne tedy odejít. Nechce aby jeho partner měl kvůli tomu problémy. Ohleduplnost. Netuší kam půjde ani jak to vše dopadne. Hrozí, že nepřežije. Možná se teď vidí naposledy. Tato možnost zde je. Vzbudí ho.

“Tak tedy odcházím má milovaná lásko. Nakonec tedy odejdu. Chci pro tebe bezpečí a toto je asi jediná cesta. Miluji tě na to nezapomeň Wangji.” řekne mu tiše.

“Dávej na sebe pozor lásko. Také tě hluboce miluji. Případně si tě někde najdu.” odpoví mu.

Políbí se na ústa. Poté Wei mizí z Oblačného zákoutí do světa. Na útěk.

***
Po několika dnech najde u cesty dost zraněného Ning Wena. Rozhodne se mu zachránit život. Nakonec se mu to podaří a Ning Wen mu podává svou pomocnou ruku. Stanou se přátelé. Věrné a silné přátelství.

***
Musí být tiše. Nikdo nesmí vědět, že tu je. No jen každý není blbý. Nebylo tajemstvím, že k sobě mají velmi blízko. Přesně tak. Například Yanli si toho všimla. Nějak nechce věřit tomu, že by to její mladší bratr opravdu udělal. Nedává ji to smysl jenže s ním čeká dítě. Je vskutku nešťastná a její srdce ovládá velký smutek. Myšlenky a uvažování ji stíní emoce. Navíc si ještě před smrtí svého manžela všimla divného chování obou svých bratrů. Jakoby se mezi nima něco stalo. Avšak nechce ani pomyslet, že by toho byl schopný jeden z jejích bratrů. Ano jsou na mysli oni oba. Divné. K tomu po jeho smrti se Cheng začal často motat kolem Lan Zhana což si myslela, že ho Cheng nemá moc v lásce. Začíná cosi tušit, ale nevěří tomu. Vůbec.

***
Klan Lan a Jin se snaží najít důkazy jestli to Wei skutečně udělal. Jelikož Xichen Lan měl být brzy klanový vůdce. Sice ho nemají rádi, ale něco na tom smrdí. To by poznal i debil.

Yanli to celé přijde divné. Má jisté podezření, ale nechce tomu prostě věřit. Není se čemu divit. Vy by jste snad chtěli věřit, že jeden váš sourozenec je vrah? Asi ne, že? K tomu, že by zabil vašeho manžela?? Pravděpodobně ne.

Jelikož její manžel byl z klanu Lan tak pobývá zde. Ona a Wangji se snaží najít pravého vraha. A chování Chenga je divnější a divnější. Moc mu tedy nevěří. Opravdu. Yanli s Wangjim začnou Chenga sledovat. Cheng se kolem něj motá častěji a Wangjimu to už leze na nervy. Vskutku ho dost otravuje už jen Chengova přítomnost. Není slepý ani blbý. Vidí jeho radost z obvinění Weie. Důkazy přibývají a tím i Chengova radost. Avšak nedává své podezření najevo. Přeci jen přišel na partnerský vztah mezi nima. A jejich sestra si toho všimla. Lan Zhan začíná přemýšlet, že ji to řekne.

Wei Wuxian mezitím bloudí světem po boku svého nového věrného kamaráda Wen Ninga. Za to, že mu zachránil život mu pomáhá. Zjistil, že je to milý mladík. Oblíbí si ho. Ning se rozhodne ho vzít za svou starší sestrou Wen Qing, která je nejlepší lékařka klanu Wen.

Problémy ovšem přicházejí. Wen Ruohan totiž začíná šílet ohledně kovu Yin. Východ slunce. To nevěstí nic dobrého. Zvěstuje to blížící se další katastrofu. Nejde to prostě zastavit. Klan Wen začíná vraždit menší klany. Wen Chao, Wen Xu a Xue Yang jsou tři velitelé skupin hledající kov Yin. Silné nepokoje a vraždění ostatních klanů. Hrozí útoky na velké klany.

Půlka klanu Nie už je vyvražděna včetně klanového vůdce Nie Mingjue (Pán Šarlatového vršku) a jeho šavle Baxia zmizela. Útok na klan Nie byl poté co se tajně sešli čtyři klanový vůdci. Tajná schůze byla v klanu Jin ve Zlaté věži jednorožce. Válka začíná.

Po tajné schůzi Yanli a Cheng odcházejí zpět domů. Klanu Jiang z Yunmengu. Což se ani jednomu nelíbí, ale jejich otec tak rozhodl kvůli vraždění klanu Wen. Chce je mít oba doma. Jsou to jeho děti. Takže ani jeden nebude ve spojení s Wangjim Lanem. Celkově velmi špatná situace. Po Wei Wuxianovi jako by se zem slehla. Nikdo o něm už několik měsíců neslyšel. Je to pět měsíců od smrti Xichena Lana. Manželé byli jen čtyři měsíce než byl zavražděn. Blíží se termín porodu Yanli Lan. Dva měsíce už jsou zpět v Lotusovém pilíři.

Nedávno se dozvěděli o vyvraždění klanu Lan a zmizení Lan Zhana. Qiren Lan byl také zavražděn. Oblačné zákoutí bylo vypáleno a klan Wen zjískal další kousek kovu Yin. Teď vlastní už dva kousky. Svět je plný chaosu, smrti, utrpení, bolesti, žalu.

Nejprve se jde zeptat svého otce jestli jsou i jiní podezřelí z vraždy jejího manžela. Jiang Fengmian ji odpoví, že žádní jiní podezřelí nejsou, ale že by to Wei nikdy neudělal. V tom se oba shodnou. Ale bez důkazů jim nikdo neuvěří. Bohužel.

Yanli se jednoho večera rozhodne jít za Chengem aby si s ním promluvila ohledně smrti jejího manžela. Když je u něj v pokoji najde tam schovanou lahvičku od jedu. Okamžitě padne na zem a z očí ji začnou téct slzy. Nedalo jí to. Musela se pokusit zjistit pravdu. A její podezření se právě teď potvrdilo. Sotva najde důkaz o Chengově vinně, vejde do svého pokoje a vidí, že našla důkaz o pravém vrahovi. Hodně ji tato informace ublížila.

“To jsi byl ty!? To nebyl Wei!!! Proč jsi mi zavraždil manžela? Co ti kurva udělal?! Chengu!!” křičí skrze slzy po svém bratrovi.

“Sám se půjdu přiznat sestro. A důvod ti neřeknu.” snaží se to uhrát.

“Beztak jsi zamilovaný do Wangjiho Lana a Wei ti překážel, že? Myslíš si, že jsem úplně blbá Chengu? No a co, že by Wangji a Wei byli skutečně partneři! Alespoň nikoho nezavraždili jako ty! Xichen Lan byl můj manžel! Čekám s ním dítě Chengu! Teď kvůli tobě nebude mít otce!” její srdce zaplní velká bolest a vztek.

“A co by jsi dělala kdyby to byla pravda? Do toho ti nic není Yanli!” křičí.

“Že mi do toho nic není?! To jako vážně?! Dávám ti maximálně týden k tomu aby jsi se sám přiznal!” křičí zlomeně.

Není třeba, protože jejich hádka přivolala jejich otce.

“Co se to tady děje děti?” ptá se otec. “Yanli co máš ve své ruce?” zajímá ho.

Ta se otočí na svého bratra, který se nemá v plánu přiznat ani náhodou, ale nemá jinou možnost. Snaží se rychle vymyslet nějaký plán. Nakonec bodne svou starší sestru svým mečem Sandu do nohou a rychle začne utíkat pryč. Celkem to teď posral, protože to viděla i jejich matka Yu Ziyuan. Což je z jedné strany dobře, protože nenávidí Weie, takže by jim nevěřila.

“Chengu co to má znamenat?! A já si celou dobu myslela, že ten špatný je Wei Wuxian a ne ty! Takto jsem tě vychovala?!” řve chladně jejich matka madam Yu.

Mezitím Wen Ning našel na cestě zraněného Lan Zhana a rozhodne se mu zachránit život. Už jen díky tomu, že se mu Wei svěřil o svém vztahu s Wangjim. Navíc on sám má Lan Zhana velmi rád. Wei ho prosil aby našel jeho lásku, která mu do cesty přišla sama. Je vážně zraněný a v bezvědomí. Po několika dnech se mu podaří ho dostat ke své starší sestře a Weiovi.

Wangji Lan je vážně zraněn. Je v bezvědomí a je ve vážném stavu, přišel o své zlaté jádro. Wen Zhuliu neboli Jádrotav mu ho zničil. Jenže jelikož je v bezvědomí tak nemůže říct co se vlastně stalo. Wei je z toho velmi špatný a v depresi. Bojí se, že mu Wangji zemře. To je jeho největší noční můra, že by o něj jakkoliv přišel. Wei Wuxian nejí, nepije, nespí. Neví co má dělat. Hledá ve svitcích od Qing jak se dá obnovit zlaté jádro. Ani jeden neví, že Wei už je očištěn, že se našel skutečný vrah Xichena Lana avšak zatím je to záležitostí jen klanu Jiang z Yunmengu a veřejnost o tom neví.

Qing Wen se bojí o ně oba a její mladší bratr Ning také. Neví co s nimi mají dělat. Wangji je na prahu smrti. Tito dva sourozenci jsou jediní normální z klanu Wen.

K tomu se klan Wen naprosto zbláznil. Vraždí vše co mu přijde do cesty.

****
Xiao Xingchen se svým nejlepším kamarádem Song Lanem se také skrývají před světem. Především před klanem Wen. Respektive Song je do něj zamilovaný, ale nikdy mu své city neřekl.

***
Yu Ziyuan vytáhne svůj náramek Zidian a začne silně bít svého syna vzteky za to co udělal. Velmi ji zklamal. Weie sice ze srdce nenávidí, ale teď má chuť zabít Chenga a k tomu ji je trochu líto Weie.

“Takto jsem vychovala vlastního syna??!!! A ještě k tomu zranit vlastní těhotnou sestru???! Chengu???!!!” je jako vzteklý pes a jedna rána za druhou.

Začíná mu skrze oblečení prosakovat rudá krev.

K zraněné Yanli okamžitě přijde klanový doktor, který ji odnese do jejího pokoje, kde ji ošetří.

***O čtyři měsíce později***

Yanli žije a narodilo se jí krásné miminko. Má dceru, která je měsíc stará. Její rodné jméno je Xiyan Lan a zdvořilostní jméno Wayi. Je podobná svému otci, kterého nikdy nepozná díky jejímu bratrovi. Je v depresi a plná bolesti. Chybí ji její mrtvý manžel Xichen Lan a její mladší bratr Wei Ying, o kterém nejsou doteď žádné zprávy. Cítí se velmi osamělá.

Cheng byl poslán do Qishanu na příkaz klanu Wen. Ani o něm nikdo neví, ale u něj se alespoň ví, že je u klanu Wen, ale jestli žije není jisté. Navíc jeho klanu je to celkem jedno po tom co za zločin udělal. Jejich matka madam Yu ho předtím skoro zabila sama.

***
Vše se mění. Celý svět zažívá teror od klanu Wen. Už vyvraždili půlku klanu Nie. Jenže po čtyřech měsících se objeví Cheng, který se mezitím přidal ke klanu Wen. Dorazí do Lotusového pilíře, který začínají vraždit. Klan Jiang z Yunmengu napadlo, že je zde možnost zrady Chenga a jelikož zavraždil manžela vlastní sestry Yanli není mu cizí ani zabíjet jiné ještě k tomu, když napadl svou starší sestru jen doufali, že to tak nebude. Fengmian Jiang a Yu Ziyuan jsou jeho rodiče, takže je jasné, že si přáli aby se jejich syn umoudřil. Avšak vydal se tou špatnou cestou. Bohužel... Sám se stihl přiznat světu z vraždy Xichena Lana. Je na to nějak hrdý přestože nemá být na co, že? Jeho klan se topí v rudé krvi. Všude leží mrtvoly jeho klanu, který zradil. Dokonce vlastní rukou zavraždí Yanli svou sestru, ale z poslední dobroty srdce se rozhodne zachránit dceru své starší sestry. Chao Wen je teď jeho nejlepší kamarád ještě s Zhuliu. Vážně "skvělá" výhra. Kdysi by neřekl, že dopadne takto, ale stalo se.

“Chao tu malou můžeme časem využít. Jako jedinou bych ji nechal žít. Bude se nám ještě hodit.” nadhodí Cheng.

“Že bys měl slabost pro dítě své mrtvé sestry Chengu?” začne se smát Zhuliu.

“Možná má, ale mohla by se nám ještě hodit v tom má zase pravdu.” zamyslí se. “Dobře ji jedinou necháme žít, zbytek zabít.” dodá nakonec Chao Wen.

“Rodiče zabiji sám.” ozve se Cheng.

Jde za svými rodiči se svým novým mečem. Nečekal ani na svolení. Prostě šel. Z nešťastné lásky se naprosto zbláznil. Uvědomil si totiž, že ho Lan Zhan nikdy milovat nebude. Celkově mu došlo, že vše naprosto posral, takže to vše vzdal. Vzdal tímto vlastní život. Vzdal se sám sebe. Jeho mysl zaslepilo naprosté šílenství, žárlivost, vztek... Začal se mstít celému světu za to, že je nešťastně zamilovaný do někoho koho nikdy nemůže mít. Wei Ying byl ve všem vždy lepší než on. Je to vážně smutné.

“Chengu co to děláš synu?!” pronese zklamaně jeho otec Fengmian.

“Chengu! Ty jsi zradil vlastní klan?!” řve jeho matka, která ho mlátí svým náramkem Zidianem až do krve.

Jeho rodičům tečou slzy po tvářích. V životě by je toto nenapadlo. Že vše skončí takto. Lotusový pilíř začínají pohlcovat plameny. Hledí chladně do očí svým rodičům než jim podřízne hrdla mečem. Vztekle do nich bodá svým mečem dokud nepadnou k zemi. Jádrotav jim totiž stihl zničit jejich zlaté jádro. Žádné výčitky.

***O měsíc později***

Wangji se před několika dny konečně probudil z bezvědomí, ve kterém byl skoro dva měsíce. Mezitím se Weiovi povedlo najít způsob jak vrátit Wangjimu zlaté jádro, ale nechce aby věděl co má v plánu udělat navíc by mu v tom chtěl zabránit. On by mu toto nedovolil. Ale je to jediné řešení. Řekl mu co se stalo. Jeho zdravotní stav se začíná zlepšovat. Když leží vedle sebe v posteli, zaslechnou část rozhovoru mezi sourozenci Qing a Ningem.

“Lotusový pilíř byl před měsícem vyvražděn a vypálen. A Cheng se přidal ke klanu Wen...” hlas Qing.

“Cože?! Já toho Chenga zabiju!” vyprskne vzteky Ning.

“Hlavně neudělej žádnou blbost prosím. Alespoň v tuto dobu nic nedělej....” vyděšený hlas jeho sestry.

Ning Wen se nakonec uklidní. Alespoň do stavu kdy nejde zabít Chenga. Avšak ne do stavu kdy by byl úplně klidný. Tohle Cheng prostě přehnal. Navíc neví co ještě udělal.

Wangji Lan je stále ve vážném stavu. Je potřeba jednat jinak může zemřít a to Wei nemůže dopustit v žádném případě. Na to ho až moc miluje. Přestože se zdravotní stav jeho partnera zlepšuje, stále nemá zlaté jádro. Má v sobě velké dilema. Neví co má dělat. Bez zlatého jádra bude Wangji jen obyčejný člověk, ale když mu dá to své, nebude moci zabránit Chengovi v jeho šílenství což není vůbec dobré. Jeho nevlastní bratr ho velmi zklamal, tím že se přidal k Wenům a zavraždil jeho rodiče a hlavně jejich starší sestru Yanli. Vyvraždili Lotusový pilíř. Cítí velkou bolest u srdce. Položil by za něj život kdyby musel. Vážně...

***
Když Zhan Lan zrovna usne, jde Wei za sourozenci. Je rozhodnutý své lásce věnovat své zlaté jádro. Jinak to nepůjde. Ning a Qing jsou v kuchyni a vaří večeři.

“Aaa Weii...” ozve se hlas Qing.

“Mladý mistře...” usměje se Ning.

“Už jsem našel způsob jak vrátit Wangjimu zlaté jádro...” začne.

Oba dva se na něj podívají s otazníky v očích. Pochopí a pokračuje.

“Chci mu dát mé zlaté jádro. Jiný způsob není... Chci přenést moje jádro do Wangjiho.” dodá.

“Ne! Prostě ne! Je to moc nebezpečné!” odpoví rázně Qing.

“Sestro...” přidá se Ning.

“Ale co ty? Co budeš dělat ty?” zajímá ji.

“Já si nějak už poradím...” odpoví ji.

Nakonec tedy souhlasí, přestože nerada.

“Weiovi bych mohl věnovat zlaté jádro já sestro.” ozve se Ning.

S tímto už nechce souhlasit vůbec. Avšak ji nakonec dokáží ukecat. Qing s velkou bolestí v srdci souhlasí. Problém číslo jedna by byl relativně vyřešen.

Poté co se Wangji probudí mu Wei sdělí.

“Vezmu tě za Baoshan Sanren, která ti může obnovit zlaté jádro, ale celou cestu budeš muset mít zavázané oči. Nebudeš se smět vůbec podívat. Musíš na její otázky odpovědět naprosto dle pravdy ať se budou týkat čehokoliv. Rozumíš mi lásko?” řekne mu a políbí jeho úžasné rty.

“Rozumím miláčku.” polibky mu opětuje.

“Miluji tě Lan Zhane. Nevím co bych dělal kdybych tě ztratil. Ach, jak moc já tě zbožňuji můj nejmilovanější muži. Jen tobě patří má nejhlubší láska.” pohladí jeho dlouhé vlasy.

“Taky nevím co bych bez tebe dělal. Jsi mi nejdražší a jediný koho ještě mám.” odpoví mu a vzpomene si na svého mrtvého staršího bratra.

***O tři týdny později***

Wangji Lan má zpět zlaté jádro od svého milovaného muže avšak aniž by to věděl a Wei má zlaté jádro, které mu věnoval Ning.

Vydávají se tedy do světa zjistit aktuální situaci ve světě. Také chtějí aby se Cheng zodpovídal ze svých krutých činů. Na cestách se schovávají před klanem Wen, který by je rád viděl mrtvý.

***
Rouhan Wen je vskutku potěšen s vývojem situace. Nechává malou Xiyan osobně střežit Meng Yaem. Jako takovou pojistku, kdyby se ještě Cheng Jiang chtěl nakonec odtrhnout a rozmyslet si to. Meng Yao se stará o malou Xiyan Lan. Avšak také potají ukrývá Huaisanga Nie, kdyby se náhodou světová situace změnila.

***
Celkově ve světě není žádný klid.

Guangshan Jin by se rád přidal ke klanu Wen, ale jeho manželka s tím nesouhlasí. Paní Jin jim nemůže odpustit smrt její nejlepší kamarádky paní Yu a vyvraždění klanu Jiang z Yunmengu. Jenže její muž chce aby se jejich syn Zuxuan oženil s Qing Wen a také dohodne jejich sňatek. Qing je nečekaně odvolána zpět do Beznočního města.

Paní Jin se na to nemůže dívat, takže se tajně spojí s Meng Yaem a prosí ho aby zabránil sňatku Zuxuana a Qing. Dostane od ní nabídku, že když tomu zabrání bude zapsán do rodové linie klanu Jin. Ten ji pošle zprávu, že tedy souhlasí, ale nejprve musí přesvědčit svého manžela aby se připojil ke zbytku posledního vzpurného velkého klanu Nie. Spojenectví je důležité pro poražení klanu Wen bez něj nemá nikdo šanci. Otázka života a smrti. Té se to podaří, protože se jí bojí. Má strach ze své ženy.

***
Chao Wen se dozví kde jsou Wangji, Wei a Ning. Rouhan Wen dá rozkaz Chengovi, Chao a Zhuliu Wenovi je zabít.

Mezitím Wangji a Wei náhodou narazí na falešný únos Zuxuana, který naplánoval Meng Yao.

Doženou je u Pohřebních mohyl. Tam se začne odehrávat vskutku krvavý boj. Chao zemře. A když se Cheng pokusí shodit Weie dolů do Pohřebních mohyl tak spadnou oba dva. Ning je vážně zraněn, když ho zasáhl meč místo Wangjiho, protože vstoupil do cesty Zhuliu, který se ho právě snažil probodnout. Jenže neúspěšně místo toho trefil Ninga.

***O čtyři měsíce později***

Wangji a Ning jsou stále naživu. Přidali se ke klanu Jin a Nie.

Ale nemohou sehnat žádné informace o Weiovi. Kvůli tomu jsou oba dva psychicky na dně. Topí se v zoufalství ze ztráty Weie. Pořád se z toho nedokázali vzpamatovat. Ani o Chengovi nejsou žádné zprávy. Uklidňují se myšlenkou, že alespoň nezemřel nadarmo. Že zbavil svět zrádce vlastního klanu. Také se dozvěděli, že Cheng byl ten kdo zabil Xichena Lana. No moc to nepomáhá překonat tu hroznou, hlubokou bolest. Hluboký zármutek ze ztráty lásky.

***O půl roku později***

Klan Wen je zničen, Cheng Jiang je mrtvý a Wei se po půl roce objevil avšak změnil se. Je krutý a nemilosrdný. Wangji ho nepoznává ovšem stále ho hluboce miluje a zemřel by pro něj. Začíná obnova přeživších klanů. Ning a Qing jsou také po smrti. Dceru Yanli a Xichena adoptoval Wangji a Wei, kteří spolu odešli do Oblačného zákoutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.