pondělí 4. dubna 2022

Naše štěstí (JunZhe)


Zhehan Zhang a Jun Gong jsou tři roky tajnými partnery. Jsou nejznámější z bl dramatu Word of Honor. Spolu jsou velmi šťastní. Žijí ve společném bytě. Oba dva jsou z Číny, kde je homosexualita zakázána.

***
Leží vedle sebe v posteli a vášnivě se líbají. Jejich nahá těla se navzájem dotýkají. Tiché vzdechy se ozývají místností. Jun se vášnivými polibky přes jeho sexy hruď dostává až do jeho tvrdého rozkroku. Vezme do svých vlhkých úst ten velký tvrdý penis a začne mu ho slastně kouřit. Netrvá dlouho a má plnou pusu jeho spermatu, které si olízne, protože mu teče po bradě. Hned na to mu opatrně vsune svůj tvrdý penis do té sexy prdelky, po pár vteřinách se začne hýbat uvnitř toho krásného těla. Naráží do jeho citlivého místečka. Drží mu ruce a během toho ho líbá na ty krásné rty. Vzdechy obou mužů slastí v euforii. Avšak musí si dávat pozor na sousedy, protože nikdo nesmí vědět o jejich vztahu, takže se snaží krotit. Šuká tu sexy prdelku jako smyslů zbavený. Avšak po několika minutách se sám udělá. Po chvíli už klečí jako poslušná kurvička a má v zadku ten úžasný penis, který je na jeho citlivém bodě, začíná hýbat svými boky a šukat ho.


“M-miluji tě.” ozve se Zhehan Zhang.

“Já tebe taky, miláčku můj.” odpoví mu Jun Gong.

Po chvilce se znovu udělá.

“Pojďme do vany se umýt.” navrhne Jun.

“To je dobrý nápad, jdu to připravit, lásko.” pohladí ho po vlasech a políbí ty sladké rty.

“Dobře.” souhlasí. “A já donesu čisté oblečení a ručníky.” dodá.

“Ok.” a odejde do koupelny, kde pustí teplou vodu do vany, kterou zadělá špuntem.

Připraví koupel s bublinkami a svíčkami. Objeví se jeho partner s čistým oblečením a červenými ručníky. Vlezou do vany. Objímají se. Začnou se navzájem mýt. Jsou od potu a spermatu. Bublinková koupel při svíčkách a relaxační hudby. Občas to dělají na relaxování. Meditace je potřeba.

“Jsi jen můj a nikomu tě nedám, lásko.” promluví Jun.

“A ty zase jen můj, miláčku.” odpoví mu Zhehan.

Když se vykoupou, oblečou se do čistého oblečení, poté co se osuší ručníky. Pak jdou do obývacího pokoje. Večeře už je konečně hotová, takže začnou jíst v obývacím pokoji. Jun pustí televizi. Mají rybu a brambory, k tomu sklenky červeného vína.

“Dobrou chuť.” usměje se na něj.

“Tobě taky.” úsměv mu oplatí.

V televizi zrovna dávají nějakou show, kde je Wang Yibo a Xiao Zhan, jsou známý snad po celé Číně a nejen tam, po celém světě, proslavilo je bl drama The Untamed.

“Ti dva jsou beztak taky partneři a milenci. Je to na nich poznat.” lehce se zasměje Zhehan.

“To s tebou naprosto souhlasím.” usměje se na něj.

***
Mají pokoj bez oken, no spíš takovou místnost, pokoj a zbytek bytu má okna. Nikdo nesmí vědět o jejich pravém vztahu. Tato místnost má světle modré zdi, na kterých je několik obrazů přírody, manželská postel, malý světle hnědý stolek u postele, tmavě modrý koberec, povlečení v žluté barvě s květinami. Tuto místnost zamykají.

Obývací pokoj má světle šedé zdi, tmavě rudý gauč naproti velké televizi, tmavě hnědý stůl u gauče, černé skříně, obrazy na stěnách, umělé květiny, rudý koberec na podlaze. Prostě elegance.

Kuchyně je v podobných barvách jako je obývací pokoj, takže to k sobě pěkně ladí.

Jejich pokoj má světle růžové zdi, postele od sebe, kvůli oknům, protože sem jde vidět, tmavě růžový koberec, černý nábytek, šedivé záclony na oknech. Na stole počítač. Mají počítač i notebook.

Koupelna má bílé dlaždice nahoře a černé dlaždice jsou na podlaze. Velká vana, záchod, pračka. Klasická koupelna.

No mají dost peněz. Ale vážně si je zaslouží. Jsou opravdu skvělý herci. Skutečně mají celkem talent.

***
Po večeři oba dva usnou v objetí na pohodlném gauči. Moc velká únava. Světlo mají zhasnuté, ale televize běží dál. Už jsou na to zvyklí.

Další den mají show a focení. Už zase. Navíc poprvé budou v show s Wang Yibem a Xiao Zhanem. Byli pozvání což je pro ně velká čest. Rádi sledují pořady a show s těmi dvěma.

***
Probudí se hned po sobě a políbí se.
Ráno se oblečou a udělají si kafe. Dají si snídani. Ještě by spali, ale to nemohou, musí se připravit. Práce je práce.

“Bych ještě spal.” zývne si Jun.

“Tak to já taky. Občas mám pocit, že mi z té práce hrábne. Pořad samá práce a pomalu žádné volno.” povzdychne si Zhehan.

“Já vím, ale díky naší práci dnes uvidíme Wang Yiba a Xiao Zhana, což je dobrý, ne?” nadhodí Jun.

“Jo to ano.” odpoví a políbí jeho rty.

Pak se jdou obléci do svých elegantních  společenských obleků. Jun Gong má černé kalhoty, černé tričko a červené sako. Zhehan Zhang má černé kalhoty, bílé tričko a černé sako.

Rychle si sbalí důležité věci a jdou ven z bytu. Auto co je má vyzvednout už je zde zaparkované. Nastoupí. Cesta autem trvá nějak dvě hodiny, takže poslouchají hudbu v sluchátkách ze svých mobilů. Musí být co nejvíce nenápadní aby jejich vztah poznali jen ti co mohou, ti co jsou na tom stejně či podobně jako oni. Před širokou veřejností jsou pouze jen nejlepší kamarádi.

***O dvě hodiny a půl později***

Všichni čtyři jsou připraveni a show začíná.

Jde poměrně dost poznat, že jsou to dva partnerské páry, ale před veřejností všichni z nich tvrdí, že jsou nejlepší kamarádi a jako bratři, tedy to s těmi bratry tvrdí jen Wang Yibo a Xiao Zhan. Oba páry se každou chvíli chytají za ruce, dívají se na sebe zamilovanými pohledy, lepí se na sebe, chvílemi v obličejích zrudnou, občas si olíznou nebo zkousnou spodní ret a tak dále. Vážně nenápadné. Navíc dle pohledů navzájem poznali, že spolu chodí. Nemusí to ani říkat.

Nejprve je rozhovor až pak dostanou za úkol spolu tančit, ale tentokrát Jun Gong a Wang Yibo, Zhehan Zhang a Xiao Zhan aby to bylo zajímavější a zábavnější pro diváky pod pódiem. Ani jednomu se toto nelíbí, ale musí se tvářit co nejvíce normálně, ale moc jim to nejde. První jde Jun Gong a Wang Yibo na píseň Fire, právě od Wang Yiba. Takže jdou tedy před diváky a začnou spolu tančit. Ozve se hlasitý potlesk, oba dva jsou poměrně nervózní. No rozhodně to působí celkem komicky. Po skončení písně se ukloní a na řadu přijde Zhehan Zhang a Xiao Zhan, další hlasitý potlesk.

***O čtyři hodiny později***

“Půjdete s námi na oběd?” navrhne Wang.

“To zní dobře.” souhlasí Jun a usměje se na něj.

Žárlivé pohledy Zhehan a Xiao Zhana mluví za vše, ale jdou společně.

“Neboj se, stejně pak máme společné focení.” prohodí Wang směrem ke svému partnerovi a na chvíli se dotkne jeho ruky.

“Ty se taky neboj.” otočí se Jun zase na svého partnera.

Ale vražedné pohledy nezmizeli z jejich tváří. Avšak stejně je to začátek velmi dobrého přátelství. Postupně oba dva zjistili, že se opravdu nemají čeho bát a dokonce se zapojili do společného hovoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.