pátek 8. dubna 2022

Láska z Černé třídy (Tokaku x Haru)


Haru a Tokaku přežili Černou třídu. Jsou spolu už tři roky v šťastném vztahu. Tokaku se do ní zamilovala na první pohled a odmítla být jednou z vražedkyní. Rozhodla se ji chránit. Hledí z okna a vzpomíná na ty časy. Je velmi ráda, že se jim povedlo přežít.

Ucítí obejmutí a polibek na tvář. Láska z prolité krve. Hned na to se její dlaně ocitnou na prsou. Je šťastná, že Haru poznala a přišla do jejího života. Otočí se na svou lásku a věnuje ji polibek na ty sladká ústa. Vlhké jazyky se navzájem dotýkají a ruka modrovlásky skončí v tom vlhkém rozkroku své partnerky. Vezme si ji do své náruče a odnese si svou princeznu do manželské postele.

Ano, jsou snoubenky, ale z jech rodů nikdo nežije. Má jen jedna druhou jinak nemají nic. Ale je to nejlepší co je v životě potkalo. Je to tak.

Sotva se povalí na postel se začnou svlékat ze zbytečného oblečení. Obě jsou v rozkroku mokré, jako rybník. Modrovláska vsune prsty do té vlhké jeskyně. Mezitím si jazykem hraje s její bradavkou a poté i druhou. Ta si ji strhne do vášnivého polibku.

”Moc tě miluji.„ zašeptá do jejího ouška.

”A já tebe.„ odpoví.

”Já vím.„ znovu ji políbí.

Chytne prsa své krásky a zmáčkne je. Ta se posune jazykem na klitoris a začne ho olizovat. Chutně si olízne rty. Občas lehce zkousne. Těla plné vzrušení co se chvějí slastí. Umí to tak dobře, že svou roztomilou princeznu po chvilce udělá. Výstřik byl slušný.

Ale to rozhodně není konec. Vstane z postele a dojde si pro umělé péro s úšklebkem ve tváři. Nasadí si ho, připraví si ji na čtyři, vrazí do úzké dírky té sexy prdelky. Ráda ji šuká umělým penisem do prdele, ale i do její pipinky. Už nemusí čekat aby si zvykla na velikost, protože je zvyklá. Chytne ty dlouhé červené vlasy a zatáhne za ně. Občas své nehty zaryje do jejích zad.

Je na brutální sexuální zacházení, ale co chcete od vražedkyně. Sice je pravda, že poprvé zabíjela až v Černé třídě, ale i tak měla tvrdou výchovu na vraha. Svět kde jsou klany profesionálních vrahů, kteří se předhání kdo z nich je nejlepší. A přesně toto bylo v Černé třídě. Tokaku byla jedna z více dívek vrahů a Haru byla cíl na zabití, jenže modrovláska se rozhodla, že ji bude chránit před ostatními. Nakonec vyhráli oni dvě. Výherkyně si mohla přát úplně cokoliv, takže si dívky přáli aby měli svatý klid od vraždění a smrti, nechtějí být už nikdy v takové situaci jako právě v Černé třídě. Chtějí mít od tohoto světa svatý pokoj.

”Hn..ahrr..ach...„ sténání v euforii slasti.

Červenovlasé dívce je toto zacházení nadměrně příjemné. Možná i z důvodu ví totiž, že by jí nijak vážně neublížila, protože za ni téměř položila život. Kdyby ji chtěla ublížit, měla možnost ji zabít, ale neudělala to. To ji dává onu jistotu.

Znovu se udělá, mezi nohama má rybník. Jak tomu říkají, když jsou ze sebe úplně mokré a teče jedna z druhé. Tokaku vysune uměláka a položí se vedle své rozkošné lásky.

Jen co si lehne už má v kundě hřeben. Ano Haru ji jde šukat hřebenem. Už tak vzrušená až za hrob a to jen z pohledu na svou princeznu s červenými vlasy a růžovými oči. Ach, bože ta je nádherná. Zavře své modré oči a pocítí chvilkovou bolest ve své levé bradavce, hned na to v druhé. Ví co to bylo. Jehly. Zná to. To by nebyla Haru. Vždy ji něco strčí do kundy a po chvíli má propíchnuté obě bradavky. Na svých vlhkých ústech cítí polibek. Jejich jazyky se dotýkají a krouží kolem sebe. Sliny jim tečou po bradě. Teď má sama velký proud výstřiku. Moc dlouho to nikdy nevydrží, ale o to víckrát se udělá.

Avšak nejraději spolu šukají na hřbitově v noci ve světle hřbitovních svící. To má nepopsatelnou atmosféru. Jen pro ně naprosto úžasnou a dokonalou. Jsou na temnou romantiku s brutalitou. Optimální kombinace. Alespoň pro ně ano. Nedělají pomalu nic jiného, než že spolu šukají při každé příležitosti.

Vytáhne dvě růžové jehly z bradavek a cucá krev co z nich teče. Miluje chuť krve a to není upír. I hřeben skončí pohybem ruky kdesi.

”Zítra máme svatbu lásko. Konečně budeme oficiálně svoji.„ usmívá se a růžové oči září štěstím.

”Já vím a nemohu se dočkat až budeš oficiálně jen moje princezna.„ také se usmívá.

Budou mít jen dva hosty na svatbě z Myojou Academy. Dvě dívky, které taktéž jsou partnerky jako oni. Navíc oni dvě odmítli zabít Haru. Sice se "pokusili" ale to jen kvůli svým klanům, ale způsobem aby to tak jen působilo. Nemohli vypadat jako sraby, že nejsou schopní někoho zabít. A další věc. Měli v Černé třídě úplně jiný úkol, který se týkal jen těch dvou. Chitaru Namatame a Hitsugi Kirigaya jejich jména.

”Jdeme spát.„ pronese nakonec Azuma.

”Dobrý nápad.„ souhlasí Ichinose.

Nechce se jim teď jít do vany. Únava. Obejmou se navzájem a zmizí do říše snů.

Druhý den se probudili. Sice se říká, že by se pár den svatby měl vidět až u oltáře, avšak ani jedna rodinu nemá. Ale každou k oltáři povede někdo jiný.

”V kolik mají přijít ty dvě.„ ozve se Haru u ranního kafe.

”V devět a ve dvanáct máme být v kostele.„ odpoví.

Podívají se automaticky na hodiny nad stolem. Je půl deváté.

”Takže za půl hodiny.„ řekne a podívá se do těch krásných modrých očí.

Po půl hodině skutečně přišli.

”Ahoj Chitaru a Hitsugi. Jak se máte holky?„ přivítá je s úsměvem Haru.

”My se máme skvěle. Nedávno jsme oslavili naše čtvrté výročí.„ usmějí se.

”Tak to vám přeji.„ ozve se Tokaku.

”Děkujeme.„ pronese Hitsugi.

Respektive vztah těch dvou začal až poté, když se Chitaru pokusila zabít Hitsugi, ale nepodařilo se jí nožem trefit srdce. Těsně vedle. Jenže to nedala a hned potom vypila jed. Skončili v nemocnici a obě přežili. Když nakonec ani jedna nezemřela, vyznali si své city a tím začal vážný vztah mezi nima jako partnerky. Ironie osudu.

”Tak já půjdu lásko. Uvidíme se u oltáře.„ políbí ji a odejde s Hitsugi z bytu.

A Chitaru bude připravovat Tokaku. Jak je domluvené dopředu.

Obě budou v černé a červené barvě.

Haru bude mít dlouhé gothic černé šaty s krvavě rudým korzetem pod prsa a černo rudý dlouhý závoj. Kolem očí černé stíny a černé rty. Kolem krku řetízek s rudým srdcem.

A Tokaku krvavě rudou košili, černou vestičku a černé sako s rudými růžemi, černé úzké kalhoty. Taktéž černé stíny kolem očí.

Jejich vzhled má i jistou symboliku. Černá barva = Černá třída, ve které se poznali. Rudá barva = krev vražedkyň, které měli zabít Haru. A působení vzhledu = smrt, která kolem nich byla celý život.

Veškeré přípravy jsou hotové a všichni čtyři vyráží směr kostel. Obě dvojice přijdou včas. Když dorazí Tokaku v doprovodu Chitaru, tak před oltářem vidí svou lásku a vedle ní Hitsugi. Jdou vedle sebe k oltáři. Předají jim prsteny. Černé s rudou růží a odejdou si sednout.

Snoubenky zůstanou vedle sebe sami a kněz začne mluvit. Když konečně skončí dodá.

”Berete si Tokaku Azumu.„ zeptá se kněz.

”Ano.„ odpoví.

”A vy berete si zde přítomnou Haru Ichinose.„ ptá se druhé.

”Ano.„ odpoví.

”Nasaďte si prsteny.„ mluví dál.

Udělají to.

”Polibte se.„ pronese.

Obě se vášnivě políbí. Odteď jsou svoji i oficiálně...

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.