pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 6 Dar temnot


**O měsíc později**

Viktorika si stihla v domě vytvořit menší "harém" jak tomu říká, našla si zatím tři ženy na sexuální potěšení bez citu, jen čistě pro fyzické potěšení.
Udělala z nich své služebné, proměnila je v podřadné upírky avšak tak aby neponižovali ji jako upíří královnu. Musí být hodny toho aby mohli vůbec sloužit královně upírů, takže musí mít vhodnou úroveň, čest a hrdost, takže z nich neudělala tu nejnižší třídu jejich druhu jinak by ji dělali ostudu což nemůže dopustit, takže když některá z nich udělá chybu, dostane trest.
Umí odměnit, ale i potrestat a tomu věřte nebo ne, to je na vás, ale ten kdo nevěřil nakonec uvěřil. Vždy byla převážně na fyzické prožitky než ty citové. Ano, umí milovat svou chladnou vášní, ale na sladké řeči okolo vážně není, je to zbytečné.
Všechny tři své služebné přejmenovala.
Hellnoa má dlouhé oranžové vlasy, Esténore má krátké černé vlasy a Gelánie blond dlouhé vlasy se zelenými melíry.
Dostali společný pokoj v přízemí. Ve sklepě mají svůj pokoj, kde jsou jejich rakve.
Nejraději z nich má Gelánii, se kterou si rozumí nejvíce. Mají si nejvíc co říct.

Ze sklepa vede tajná chodba do starého hradu. Občas do něj chodí, ale není to jediné místo kam vede, také do Londýna a okolních vesnic.

***
Viktorika je ve vaně s Gelánií. Vášnivé a chladné polibky. Sahají si navzájem na svá ňadra, královna se svými tesáky zakousne do jednoho jejího ňadra, ozve se tichý vzdech slastí. Mezitím si prsty hraje s její vaginou, prstem přejíždí po jejím klitorisu, ozývají se slastné vzdechy. Pijí krev ze svých pohárů. Milují tu chuť krve.
Když se vykoupou a umyjí si vlasy, vylezou z vany a začnou si těla utírat do černých ručníků.
Začne česat a fénovat vlasy své královně. Dělá to ráda, takže je jí jedno, že je jen služebná. Ráda pečuje o svou královnu a možná k ní začíná cítit něco víc, ale jako jediná, ví že má zlomené srdce od jedné ženy, tedy jediná, když se nebude počítat bratr královny. Poté co ji upraví její dlouhé černé vlasy, tak si Viktorika oblékne své oblíbené černé šaty.

“Až budeš hotová, přijď do mého pokoje.” přikáže své nejoblíbenější služebné.

“Ano, má paní.” odpoví ji.

Viktorika leží na posteli a čeká na svou služebnou, když uvidí vizi o příchodu jejího krále a také dávného milence démona.

Po několika minutách se konečně objeví v pokoji její služebná. Jde za ní do postele, kde ji svlékne a připoutá ji ruce pouty k posteli. Nejprve ji propíchne obě bradavky růžovou jehlou a pak se svým jazykem vrhne na její vlhkou kundičku. Začne ji dělat jazykem a prsty. Netrvá dlouho a udělá se ji do šikovných úst.
Vyndá jehly z jejích bradavek a sundá ji pouta z rukou což je znamení, že je teď na řadě ona aby potěšila svou paní.
Uchopí do svých úst jednu bradavku a začne si s ní hrát svým jazýčkem a svými dvěma prsty si hraje uvnitř vaginy své paní. Pak si vezme do pusy druhou bradavku.
Obě tečou jako zmrzliny v létě. Vzdechy slastí se ozývají po místnosti. Dámská jízda.
Wang uslyší myšlenky své sestry, takže se zvedne ze židle od počítače a jde do jejího pokoje. Ví naprosto přesně co chce, takže zavře dveře a zamkne je. Jde rovnou za nimi do postele.

“Jé bratříček, skvělé.” ozve se a hned se na něj vrhne a začne ho svlékat z oblečení.

Sváže mu koule černou gumičkou a pak ho položí pěkně pod sebe, na ruce mu nasadí pouta a přes oči dá černou pásku.
Pomalu mu zabodne černou jehlu do pravého varlete a do levého zase rychle. Ozvou se slastné zasténání. Nechá mu chvilku na prožitek, sundá mu pouta a pásku. On už ví co oba dva chtějí, takže vsune svůj tvrdý penis do sexy těla své sestřičky. Miluje ji šukat s černými jehlami ve varlatech, je to příjemný pocit. Užívá si každý bodavý pocit ve svých koulích při každém přírazu do její mokré vzrušené kundičky a dělá ji na krk cucfleky. Několikrát po sobě se do ní vystříká.

Ozve se klepání na dveře.

“To jsou mé služebné.” pronese Viktorika a jde jim otevřít dveře.

Avšak sotva je otevře, ukáže se ji další vize a nejen to, cítí jejich přítomnost v okolí domu. Zbystří smysly a už ví kde jsou.

“Také jsem měl tu vizi a ano také cítím, že jsou tady.” promluví Wang ke své sestře.

“Já vím bratře. Pozveme je dál?” i když odpověď je poměrně jasná.

“Počkej, půjdu s tebou.” rychle se oblékne a jeho sestra také.

Vyjdou z pokoje a prochází domem až ven. Jdou přímo na starý hřbitov hned u domu. Sotva si Viktorika všimne Riveho, rozeběhne se rovnou do jeho otevřené náruče. Okamžitě se políbí. Poté se otočí na Ninga, obejme ho a také ho políbí. Teď cítí, že je jejich "rodinka" úplná. Bez nich dvou to nějak nebylo úplně ono. Oni tři jsou pomalu jediní muži, se kterými je schopná vůbec něco mít. Rive a Ning snad jediní, se kterými dokáže mít vážný vztah a svého bratra nepočítá on je její jediná pokrevní rodina avšak svého brášku miluje nejvíce ze všech, ale to se dá pochopit, rodina je nejvíce co kdo může mít nebo snad ne?
Svého brášku miluje jako rodinu, Riveho a Ninga jako partnery. Ovšem Ning před ní začal utíkat už v jejich dimenzích. Respektive před královnou upírů a královnou démonů.

“Konečně jsem tě našel má královno.” ozve se Rive s úsměvem.

“A já ho nedávno potkal a zjistili jsme, že oba dva hledáme tebe. Tak jsem se přidal. Jinak rád tě vidím Viktoriko. Chybí mi tvoje hraní.” dodá Ning a ušklíbne se.

“Pojďte dál.” a vezme je domů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.