pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 7 Smrt nás nerozdělí


Viktorika je vezme do obývacího pokoje, kde Rivemu rovnou podá pohár s krví. Oba dva se s chutí napijí.

“Zrovna si v mém pokoji hraji. Budu ráda, když se vy dva přidáte.” úsměv ukáže její velké tesáky od krve.

“Já se rozhodně přidám, ještě aby ne. Tvé hraní mi celou dobu chybělo.” ozve se hned Rive.

“A já velmi rád taky. Jak jsem řekl, chybí mi tvé hraní.” souhlasí Ning.

“Jak jsem čekala pánové.” úsměv se ji rozšíří.

Wang slyší myšlenky své sestry a vidí její představy. No oba dva jsou dost perverzní, ale jeho sestřička o něco více. Jsou jako jeden jen ve dvou tělech. Naprosté spojení a propojení. Mají stejné myšlenky a představy. Nemusí spolu mluvit ústy, prostě čtou myšlenky. Podívají se na sebe, kývnou hlavou a usmějí se svými ďábelskými úsměvy. Rozejdou se ke schodům.
“Pojďte za námi.” promluví Wang.

Rive a Ning se zvednou z černého gauče a jdou za dvojčaty. No královna si v domě v jedné dost velké místnosti vytvořila svou mučírnu. Je to místnost pro její perverzní a zvrácené chutě. Takže ty dva odvedou rovnou do mučírny. Viktorika jde pak do svého pokoje pro zbytek.

“Pojďte se mnou.” přikáže jim.

Se svým bratrem se domluvila, že zapojí i jeho partnera Xiao Zhana, bratříček dostal chuť si s ním pohrát. Respektive oni dva budou mít hraní jen spolu a jeho sestřička si bude hrát se zbytkem. Místa v mučírně je dost pro více osob dohromady, jelikož si ďábelská dvojčata rádi hrají jen ve velkém stylu, jinak je to pro ně nuda. Královská velkolepost. Ale to není jediné na čem se domluvili. Ovšem to ví jen oni. Skryli své myšlenky i před Rivem. Avšak oba stejně ví, že to ví i on. Přeci jen jsou upíři ovšem jen dvojčata se už narodili jako šlechtici, pochází z čisté královské krve a Rivemu byla jako vyjímce povolena proměna v původního upíra, ještě rodiči dvojčat než jejich rodiče zemřeli.

Během chvíle všechny čtyři dovede do svého "království" se svými hračkami.

***
V pokoji jsou dvě manželské postele u sebe, jedna normální postel, speciální postel pro pouta, dvě klece pro otroka, jedna klec pro vězně a jedna pro psa. Dvě černé skříně v jedné má své kostýmky a v té druhé různé hračky.

Několik druhů pout na ruce i nohy, roubíků, důtek, bičíků, plácaček, šimrátek, pásů cudnosti, masek pro otroky, pásek přes oči, řetězů, obojků, vodítek, skřipců na bradavky, svorky a kolíčky na bradavky, venušiny kuličky, klecí na penis, análních kolíků, kroužků na penis, návleků na varlata, erekčních kroužků, dildo, stimulátor prostaty, drtičů varlat, pranýřů na varlata, toto je zhruba sbírka jejího veličenstva.

***
Wang připoutá pouty s rudou a černou barvou k speciální posteli svého partnera, který je už nahý. Do úst mu dá roubík, kolem krku obojek, do kterého dá řetěz, návlek na varlata. Nohy má pěkně od sebe ve vzduchu, jako poslušná děvka což se mu líbí.

“Tak co s tebou udělám děvko?” řekne si sám pro sebe.

Poté vezme do ruky rudé důtky a švihne ho přes hruď a několikrát silně přes půlky, ozve se přidušené syknutí bolestí. Pokračuje několik minut než odloží důtky a vezme si šimrátko, kterým mu začne kroužit kolem análního otvoru. Do otvoru mu vsune didlo a začne jím hýbat uvnitř. Anál má mokrý vzrušením. Hned na to uchopí plácačku a mezi pohyby didlem ho plácá plácačkou. Po tak půl hodině mu uvolní nohy. Přeci jen je pouhý člověk.

Wang je už moc nadržený, takže vysune didlo z jeho análu a odloží plácačku, poté mu vrazí svůj tvrdý penis do jeho mokrého otvoru a začne ho šukat, během toho se mu zakousne do krční tepny svými ostrými tesáky a začne pít jeho lahodnou krev, když je na prahu smrti tak mu uvolní ústa a prokousne si tepnu na zápěstí, krev začne téct do úst jeho miláčka, který ji hned začne poslušně pít. Upravil svou krev aby se z něj nestal původní upír, úplná transformace z čisté královské krve původního upíra byla povolena snad jen Rivemu, který se stal králem upírů.
Sotva se začne měnit tak se do něj udělá. Sundá z něj zbytek hraček. Netrvá dlouho a Xiao se stane upírem.

“Odteď patříš pod naše zákony.” pronese.

***
Královna si na sebe mezitím oblékla svůj temně rudý latexový kostýmek. Černé stíny lemují její stříbrné oči a na rtech má černou rtěnku a v obličeji ďábelský úsměv.

“Otroci poproste.” přikáže jim a oni se ukloní a poprosí.

Rivemu a Ningovi připoutá ruce k posteli.
Démonovi nasadí drtič varlat, masku pro otroka a dovnitř zadku stimulátor prostaty.
Svému králi pásku přes oči, kolem krku obojek, do kterého dá vodítko a pranýř na varlata, poté mu nůžkami rozstříhne žalud do půlky a propíchne ho růžovou jehlou.
Pak si do ruky vezme bičík a začne je švihat přes hruď a stehna.
Její tři služebné jsou připoutány k druhé manželé posteli. Služebné švihá přes jejich prsa, na kterých mají skřipce na bradavky. Políbí Gelánii na ústa a kousne ji do rtu.

Když ji takto vidí její bratr, začne mít chuť ji na místě vojet. Je sexy a přitahuje ho její dominance. Sám chce aby si s ním hrála a ví že slyší jeho myšlenky.
Takže brzy skončí vedle Riveho a Ninga. Na hlavu mu nasadí masku pro otroky a začne si hrát se špičkou jeho žaludu jazykem než mu ho propíchne třemi růžovými jehlami.

Znechucený výraz Xiao Zhana stojí vážně za to.

“Vy jste fakt nechutný a odporný.” pronese.

Královna propustí své služebné.

“Vy čtyři jďete uklidit celý dům.” přikáže. “A my čtyři půjdeme do jezera. Je krásný krvavý úplněk.” dodá a pustí i zbytek.

Ale nejprve ji všichni tři nadrženě vošukají. Nejdříve její bratr, Rive a Ning. Ještě aby ne.
A pak se nazí jdou koupat do jezera. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.