pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 5 Kdo si hraje nezlobí


**O čtyři měsíce a čtrnáct dní později**

Na velké posteli leží v poutech Wang, je připoutaný k posteli a přes oči má černou pásku a na jeho nahém těle sedí jeho sestra, která mu zrovna zapichuje růžovou jehlu do jednoho varlete a po chvíli i do druhého. Takto má po chvíli v pravé kouli deset růžových jehel a pět černých, netrvá dlouho a vypadá tak i ta druhá. Miluje jeho vzrušené vzdychání slastí. Usměje se sama pro sebe jelikož on její úsměv teď nemůže vidět. Začne líbat jeho ústa a kousne ho do rtu.
Pak vezme do své ruky malé nůžky a vsune je dovnitř jeho žaludu, pomalu stiskne nůžtičky, udělá mu pěkné větší stříhnutí a pak ještě dvě, každé jinak velké. Ozvou se další slastné vzdechy. Potom mu vyndá všechny jehly z varlat a sundá mu pouta z rukou a nohou i pásku z očí, tím mu dá najevo aby ji začal šukat. Je tak moc vzrušený, že se nenechá více pobízet a vrhne se na ni jako zvíře. Vsune svůj tvrdý penis do kundičky své sestry.
Hned se bez čekání začne hýbat uvnitř jejího sexy nahého těla. Sotva se stihne potřetí udělat, tak se v pokoji otevřou dveře a v nich stojí Xiao jen co se zjeví, setká se s vražednými pohledy obou dvojčat.
Pak se Wang otočí ke své sestře, která hned pochopí.

“Musel si nechat vyrobit klíč.” pronese.

“Já ho snad zabiji.” zavrčí vztekle Wang.

Avšak poté se otočí zpět ke své sestře a šuká ji dál. Možná i za trest pro jeho partnera, že ukradl jeho sestře klíč a za druhé, že si dovoluje je vůbec rušit při jejich hrátkách. Prostě ho ignoruje a užívá si chladnou vášeň se svou milovanou sestřičkou, na kterou nedá dopustit. Prostě pravá a čistá sourozenecká láska, kterou lidé mezi sebou neznají a přijde jim to zvrácené a nechutné.

Oba dva vzdychají v euforii a slasti. Užívají si tu chladnou vášeň. Doteky svých nahých těl. Wang dělá cucfleky na její tělo, které tak miluje a hraje si rukama s jejími ňadry. Jsou velmi vzrušení. Znovu se dvakrát po sobě udělá.

“Jste vážně nechutní a zvrácení.” ozve se žárlivě a otráveně Xiao. “Oba dva.” dodá s vražedným pohledem.

Vskutku si hraje s ohněm a ještě k tomu když má s oběma dvojčaty smlouvu. Ano uzavřel s nimi smlouvy. Avšak on se asi fakt nikdy nepoučí.

“Tak vypadni z pokoje mé sestry! Nikdo tě nenutil se dívat! Navíc cizí věci se bez dovolení majitele neberou!” řekne chladně jeho partner.

“Já tě miluji! A toto mě sere!” řve na něj, už mu zase křápou nervy.

“Neřvy na mě. Já tě taky miluji, ale už jsem ti říkal, že občas potřebuji sex se ženou ovšem to neznamená, že tě nemiluji a nezáleží mi na tobě. Navíc ty sám jsi zažil hraní mé sestry a jak se ti to nakonec líbilo. A to jsi se toho předtím tak bál, takže nevím co děláš opět za scény. K tomu jsi mé sestře také řekl, že na ženu je skvělá, což jsem tě snad nikdy předtím o nějaké ženě neslyšel říci, takže se přestaň do mé sestry vážně navážet. Varuji tě, o mé jediné rodině takto mluvit nebudeš jinak si to vyžereš a to pořádně. Rozumíš tomu?!” odpoví mu rázně, protože ho to už vytáčí úplně do běla.

“Jak jedinou rodinu?” vydechne zmateně a nechápe, která právě teď bije.

“Naši rodiče jsou už dávno po smrti.” odpoví teď smutně.

Jen co to řekne, vysune svůj penis ze své sestry a má zkažený celý prožitek díky svému partnerovi avšak teď se mu více než ho seřvat, chce brečet. Sedne si na postel a jeho sestra ho hned obejme. Opravdu co se týče pravé rodiny, vlastní krve mají jen jeden toho druhého. Viktorika má stále málo vzpomínek, ale zrovna o smrti svých rodičů ví, ale nepamatuje si jak zemřeli.

Po tomto jako by Xiao ztratil řeč. Stojí tam jako dutý sloup, jako by dostal právě palicí do hlavy a místo hvězdiček viděl růžové slony, jednorožce a duhové draky a místo někde na nebíčku tak zakopaný někde na hřbitově poté co si nevšiml lopaty a ta ho silně praštila do hlavy a jeho mozek se houpe jako loď na vlnách moře, která se potápí.

Že by se konečně uráčil uklidnit? Alespoň pro tuto chvíli? Ano často se choval jako extrémně arogantní čůrák, ale dvojčatům se povedlo ho poměrně zklidnit, jen když zrovna spolu dvojčata dělají sexuální hrátky, dělá občas žárlivé scény, je opravdu dost žárlivý typ a hlavně výbušné povahy. Ovšem žárlivost je hodně častá, když tu osobu skutečně miluješ, takže výjimečně se to dá ještě pochopit.

Jde k posteli a i on ho obejme. Políbí jeho ústa.

“Miluji tě lásko.” pohladí ho po vlasech. “Omlouvám se vám oběma.” dodá.

Najednou se cítí provinile, přestože o tom vůbec nevěděl, ale cítí se najednou jako úplný idiot a také se tak skutečně chová i když o něco méně, ale nejspíše ho stále baví tresty od obou dvojčat, což je šílenství a sebevražda.

V tu chvíli se dvojčata podívají na sebe a už je jasno.
Okamžitě ho povalí na postel a svléknou z něj veškeré oblečení, pouty mu připoutají ruce a nohy k posteli, do úst mu dají roubík. Viktorika se hned svými tesáky zakousne do jeho krční tepny a Wang mu mezitím propíchne obě bradavky černými jehlami. Poté do svých úst uchopí penis svého partnera a začne mu ho s chutí kouřit než se mu ústa nezaplní velkou dávkou spermatu. Po chvíli mu Viktorika propíchne žalud růžovou jehlou,  skrze roubík se ozývají tlumené vzdechy, uchopí do ruky černé pírko a začíná ho šimrat na žaludu přes jehlu v něm. Jeho tělo se zmítá slastí. Sundají mu všechny čtyři pouta i vyndají roubík z jeho pusy a dají ho do polohy na čtyři a Viktorika ho začne švihat bičíkem přes zadek než jeho partner vsune svůj tvrdý penis do toho červeno fialového zadku a začne ho šukat, při tom ho rukou pleská přes zadek. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.