pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 4 Krvavá Lady


Jdou dále až do slepé ulice kde objeví nějaký pár mladých lidí, který také usmrtí.

“Už bych šel pomalu domů aby si nás nikdo nevšiml.” prohlásí její bratr, ale ví jaká je, zabíjení lidí je její potěšení.

Vždy ráda hodovala na lidské krvi, však se ji kdysi říkalo Krvavá Lady. Mučení lidí ji vždy uspokojovalo. Takže zastavit ji je téměř nemožné.
Oba dva jelikož jsou královské krve, umí ovládat svůj hlad, jen záleží na tom jestli ho chtějí ovládnout.

Venku je vrstva sněhu, milují pohled na zasněženou krajinu či město. A nejlépe vypadá, když je zbarven krví, to je překrásný pohled.
Jeho sestra zabije ještě několik lidí a poté se vrátí zpět domů, kde už nervózně a nevrle přešlapuje Xiao.

“To víš miláčku hlad je veliký.” odpoví mu a políbí ho na ústa. “Moc tě miluji.” dodá a opět ho políbí.

“Ale nemiluješ jen mě.” a pohlédne směrem k jeho sestře vražedným pohledem.

“Ano miluji mou sestru, ale to vy lidé nikdy nemůžete pochopit v našem druhu je to naprosto normální. Nedokážete pochopit vztahy v našem rodě, je to nad lidské chápání.” odpoví mu a neví jak mu to správně vysvětlit.

Je zoufalý z jeho chování, ví čím to je, protože jeho partner je člověk a on upír. Ale Xiao se tak choval ještě před jeho proměnou. Ještě než si vyznali lásku, působili jako pár a Xiao dělal už v té době žárlivé scény.
Avšak svým chováním přetočil obě dvojčata.
Xiao byl zvyklý, na to že ho každý poslouchal a jeho povýšené ego utrpělo šok, když zjistil že existuje někdo kdo ho absolutně neposlouchá, místo toho je nucen sám být poslušný což se mu vůbec nelíbí, ale má z jeho sestry schýzy a tak se začal nějak krotit, několikrát ji přetočil tak moc až ji téměř zčernali oči a chybělo málo k jeho zničení.
Dokonce mu za trest usekl jeho koule sekáčkem na maso a velmi si to užil. Udělal to s radostí a úsměvem na tváři. A už párkrát pil jeho krev. Opravdu lahodná rudá tekutina, která dává život a energii.
Dostává tresty od nich obou, když se chová špatně, takže si začal dávat pozor.

****
Viktorika je ve svém pokoji a při hudbě z počítače, píše další svůj příběh, miluje psaní. Každou chvíli něco píše, baví jí to. Chvílemi se dívá ven z okna, venku zase sněží, ráda sleduje sněhové vločky, chladná krása jako je ona a její bratr, proto také tak milují zimu, je stejně chladná.

Ovšem přijde si dost sama, věčnost je dlouhá a její bratr už někoho má, přestože je to těžce arogantní lidský kretén, díky němu si občas říká ještě, že je sama. Často myslí na svého krále upírů, ale netuší kde je mu konec, takže v tomto světě nikoho nemá.
Ale už pár dní chodí sledovat jednu ženu po nocích nedaleko v jedné vesnici v okolí jejich nového bydliště. Neví v čem, ale přitahuje ji a to vážně dost. A ta vůně její krve.
Už se po okolí stihla vyspat s pár ženami avšak je pak musela zabít. Většina měla opravdu lahodnou krev. Zachvěje se, když na to pomyslí.

***
Upíři čisté šlechtické krve jsou povahově chladný jako led, téměř bez emocí a citu, nějakou větší procítěnou romantiku od nich vážně nečekejte. Avšak to neznamená, že nedokáží milovat. Jen své city projevují úplně jinak než lidé a více bytostí. Něhu, sladké řeči a podobně berou jako zbytečnost.
No ono to je zbytečné.
K tomu ti z čisté krve nemají vůbec v lásce nižší třídy z jejich řad, protože jsou poznamenáni lidskostí a dělají svému druhu akorát ostudu a to je nepřípustné a neomluvitelné.
Jsou to upíři, kteří byli původně lidmi, ano proměnění v jejich rasu, jenže mají stále část lidské duše a odpornou povahu lidí, nemají žádnou čest ani hrdost, ale zase tito podřadní upíři mají city.

***
Blíží se den, takže dvojčata jdou spát do svých rakví. A Xiao do své postele. Naštěstí je víkend a Xiao nemusí totiž do práce. Přijde si celkem sám, miluje ho, ale ničí ho, že jeho partner miluje svou sestru a šuká s ní. Má pravdu jejich vztah vůbec nechápe. Navíc si všiml, že jsou povahově téměř úplně stejní.

***
Právě zapadá slunce a Viktorika s Wangem se probudí.

“Dobrý večer milovaný bratříčku.” protne ticho.

“Tobě také má drahá sestřičko.” odpoví ji a usměje se.

“Mám hlad.” pronese.

“Já také sestro.” usměje se a políbí svou sexy sestru na ústa.

Odejdou ze sklepa nahoru do domu. Jdou do svých pokojů se převléci do jiného oblečení.
Viktorika si obleče své oblíbené černé šaty, poté si učeše své dlouhé černé vlasy a nalíčí se, černé stíny a černé linky kolem očí a černé rty. Chodí tak i doma.
Wang si vezme černé tričko a černé kalhoty.
Oba dva vypadají elegantně i doma.

Přijdou do kuchyně a nalijí si do svých pohárů krev.

Xiao zrovna jí brambory a nějaké maso a v hrnku má teplý čaj. Má na sobě bílé triko a šedivé tepláky. Pomalu se na ně ani nepodívá, otočí se až ucítí objetí a pusu ve vlasech.
Přitáhne si ho blíže k sobě do vášnivého polibku jako by se tím snažil ukázat komu patří, ale ví že proti jeho sestře nemá absolutně žádnou šanci kdyby přišlo na boj rozhodně by prohrál což ho těžce vytáčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.