pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 3 Zrozeni z temnoty


***O pět měsíců později***

Xiao a Wang koupili nádherný dům v černé barvě na samotě pryč od lidí v Anglii. Takže se všichni tři přestěhovali ze svých zemí. Viktorice je v tomto světě dvacet pět let. Mají dům u starého hřbitova. Nebylo moc snadné odejít ze svých zemí především pro Wanga a Xiao Zhana, kteří jsou velmi známí v lidském světě.
No ani pro Viktoriku to nebylo úplně jednoduché kvůli invalidnímu důchodu. Dvojčata prostě byli nuceni opustit tvé lidské životy jelikož už nejsou ani trochu lidské bytosti.
Respektive jejich dům zařídil převážně Xiao, protože Wang a Viktorika museli pro svět lidí zemřít nikdo nesmí vědět o existenci upírů, ale to už bylo řečeno. Sice dvojčata stále lehce působí jako lidé, ale ti co je znají by poznali jejich změny a nemohou si dovolit tak moc riskovat, to dává smysl.


Mají menší jednopatrový viktoriánský dům se dvěma věžičkami. Ke dveřím do domu vedou schody. Okna jsou různých velikostí a tvarů. Je elegantní a v černé barvě.

V zadní věži má pokoj Viktorika a v přední věži má pokoj Wang a Xiao až na to, že sourozenci spí dole ve sklepě ve svých elegantních černých rakvích, mají tam svou skutečnou společnou ložnici což Xiao poměrně žárlí na Wangovu sestru a nejen protože mají společnou ložnici, ale ještě víc jelikož ti dva spolu občas spí. Sourozenecká výpomoc neboli incest, který velká většina lidí odsuzuje a nedokáže pochopit ovšem u upírů je toto naprosto normální a dost časté. Přestože je Wang převážně na muže občas prostě potřebuje sex se ženou.
A v tom mu velmi ráda pomáhá právě jeho sestra. Což je výhoda. Navíc sex s vlastní krví je nejlepší avšak to lidé nemohou pochopit. Jiný druh, jiné mravy. Xiao si prostě musí zvyknout na život s upíry jestli s nimi chce žít, že? Tvrdý střet s realitou, který se mu absolutně nelíbí, ale jelikož miluje upíra nemá moc na výběr.

Viktorika má v pokoji šedivé zdi, skříně a poličky ve tvaru černých rakví, velkou postel s černými závěsy a černo rudým povlečením, černé záclony na oknech, různé obrazy na zdech převážně od její nejoblíbenější malířky Victorie Francesz, černé svícny s rudými svícemi, na velkém černém stole má sbírku různých sošek, na skříních a všude možně má samé hřbitovní svíce, které několik let sbírá, jednoduše řečeno její pokoj je ve victorian gothic stylu, ale to prakticky celý dům.

****
Sourozenci si zrovna dávají koupel v lidské krvi. Mají velkou černou vanu kam se bez problému vejdou oba dva. Snaží se alespoň trochu vytvořit prostředí na které jsou zvyklí ze svého světa. Xiao jak jinak než že trucuje v jejich pokoji.
Avšak oni to nějak neřeší a užívají si svou krvavou koupel, jen v tomto světě je to dost komplikované. Nemohou si ji dovolit moc často a jídlo také ne. Výhoda je že jsou dost silné a mocné bytosti, takže je poměrně těžké je zničit či zabít. Jsou nejsilnějšími upíry ze všech. I když Wang neumí česky a Viktorika čínsky tak jelikož jsou dvojčata a nejsou lidé tak si rozumí.
“Miluji tě bratře.” promluví.

“Já tebe taky sestro.” odpoví ji.

Xiao to slyšel a vře to v něm. Ale už má co dočinění s jejím hněvem za ty měsíce jen přes hmotné tělo jeho partnera než společně začali žít. Žijí zde relativně krátkou dobu a už stihli většinu domu vybavit a zbytek zde už byl a hodí se do prostředí domu, takže si ho tu nechali. Alespoň to nemusí složitě shánět a zařizovat. No svůj dům mají měsíc, ale žijí zde jen čtrnáct dní, stěhování zabralo nějaký čas. Wang nahrál svou smrt v Anglii a jeho sestra ve Švédsku. Naštěstí se jim podařilo najít lidi, kteří jim byli podobní. Jednoduše řečeno se jim to podařilo nějak vymyslet a zařídit, to stačí. A teď prostě žijí čtrnáct dní v Anglii v okolí Londýna na vesnici.

***
Vylezou z vany a umyjí ze svých těl krev jen co vyčistí vanu, poté se oblečou do svého černého oblečení. Připravují se na noční lov už padla tma. Chodí lovit do nočního Londýna jelikož tam je dostatek lidí, takže pár zmizení či mrtvoly se celkem ztratí, přeci jen je to hlavní město, proto se také přestěhovali k hlavnímu městu. Především je úplně jiná doba než na kterou jsou zde zvyklí, v lidském světě nejsou poprvé, kdysi zde měli své paláce a sídla jenže jejich druh v tomto světě byl hodně dávno vyhuben lidskými lovci, to je také další důvod proč tak moc nenávidí lidstvo.
Mnoho lidí si v dnešní době hraje na upíry a také po světě je mnoho akcí a klubů od lidí co si hrají na upíry a pijí krev, takže mají kde se skrýt.

“Už mám hlad sestro.” promluví.

“To já také. Pojďme na hostinu milý bratře. Noc je mladá a město čeká.” odpoví mu.

Oba dva se začnou smát svým psycho smíchem.

“Vy jdete už zase do města?” ozve se Xiao, když vylezou konečně z koupelny.

“Ano miláčku, hlad je velký.” odpoví mu jeho partner, protože Viktorika nerozuměla ani slovo což je pro něj celkem dobře.

Ti dva se nemají zrovna dvakrát v lásce. Xiao kvůli žárlivosti a Viktorika, protože nenávidí tak arogantní lidi a bytosti navíc mnohokrát ublížil jejímu bratrovi a to se neodpouští alespoň v jejich druhu ne.

Wang políbí svého partnera a následuje svou sestru ven.

***
Zrovna prochází zapadlým parkem kde objeví skupinu tak patnácti lidí. Podívají se navzájem do očí a pochopí. Netrvá dlouho a celá skupina je mrtvá. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.