pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 2 Sestro...


Ukáže mu svoji astrální projekci. Má delší černé vlasy, bledou kůži, stříbrné oči, tesáky. Je mu tak moc povědomá, chce vědět kdo to je a to věřte hodně.

“Jsem tvoje sestra, tvé dvojče. Viktorika Yibo. Nemám skoro žádné vzpomínky na náš svět, pamatuji si to, ale jen pocitově bez obrazu. Mám opravdu málo vzpomínek ani nevím důvod proč jsme oba dva skončili v lidském světě. Bude to trest, ale nevím za co. Kdysi jsem začala cítit, že mám někdo ve světě dvojče a přála jsem si ho najít, nakonec ses po těch letech objevil.” představí se mu.

Wang je lehce zaskočen, ale to co říká dává smysl, to by vše vysvětlovalo, že? Navíc vypadá dost podobně jako on jen v ženském těle. Na první pohled je vidět, že jsou příbuzní. Vážně je to dost poznat ať tomu věří nebo ne. Naštěstí si Wang umí vrátit vzpomínky sám jelikož ví jak.

“Tak teď by to dávalo smysl.” odpoví ji.

Oba se usmějí. Najednou mají zase pocit úplnosti. Vážně silné pouto. Osud je znovu spojil. To co bylo ztraceno, se našlo.

“Nakonec jsem to kdysi cítila správně.” pronese. “Brzy se zase uvidíme.” dodá.

****
Wang má z toho smíšené pocity. Rozhodne se vrátit si své vzpomínky na to kdo vlastně je. Chce vědět kdo přesně je jeho sestra a on. Takže si je vrátí.

Konečně si vzpomene na svou milovanou sestřičku, že je královna upírů, na to jak rád sledoval její sexuální hrátky a jak to zkoušela i na něj, ale pokaždé odmítl, na jejich palác, fontány s krví a mnoho dalšího.

Zajímá ho jak jeho sestra žije v tomto světě. Je rád, že spolu mohou být v kontaktu alespoň přes astrál. Začíná přemýšlet jak by mohli být v kontaktu i normálně což je dost složité jelikož nikdo nesmí vědět o jejich spojení alespoň žádný člověk. Není to bezpečné minimálně to. Začne ji hledat přes astrál a nakonec se mu podaří ji najít. Zjistí, že jeho sestra pochází z České republiky což je slušná dálka z Číny. Jenže stejně bude nucen zmizet pryč, protože jeho proměna je téměř dokončena a vidí, že ta její taky. Lidé nesmí vědět o existenci upírů ani o tom, že on sám jest upírem. Nemůže si dovolit upoutat pozornost lovců. To by nebylo vůbec dobré. Oba by byli v nebezpečí což nechce.

***
Přestože oba dva prochází proměnou jak duševní tak fyzickou, neznamená to že se jejich lidské schránky změní úplně podle jejich pravých těl rohy, křídla, kopyta se v lidském světě neukazují a ani ocas. Takže i když se lidská těla změní tak ne do úplně pravých podob.

Wang má dlouhé černé vlasy, černé rohy, černá netopýří křídla, kopyta a ocas, Viktorika dlouhé černé vlasy, černá netopýří křídla, černé rohy, kopyta a také ocas jako její bratr, k tomu oba dva stříbrné oči, největší tesáky ze svého druhu, jelikož jsou z čisté královské krve a vládci mají vždy největší tesáky a mrtvolně bílá kůže je jasná, ale takto v lidském světě vypadat nebudou, protože to je nemožné, prostě astrální bytosti ve světě lidí nevypadají jak vypadají ve skutečnosti. Tak to bylo dáno kdo ví kým.

***
Xiao Zhan žije ve vile s Wang Yibem jako nejlepší přátelé, protože často jsou spolu na natáčení, takže to ostatním nepřijde jim to divné. Avšak Wang si přeje aby to bylo něco více, občas má pocit, že ho Xiao také miluje jenže je dost výbušné, arogantní, agresivní povahy a občas mu dokáže hodně psychicky ublížit, nestalo se jen jednou, že kvůli němu plakal, je proto těžké poznat zda-li ho miluje nebo ne.

Xiao si hlavně začal všímat změn chování u Wanga, neví přesně v čem mu ovšem přijde jiný než normálně.

“Co to s tebou poslední dobou je Yibo? A kam chodíš po nocích?” řekne až žárlivým tónem, nedalo mu to.

“To nechceš vědět Xiao.” odpoví mu rázně.

“Ale já to chci vědět! Miluji tě totiž Wang Yibo!” vyprskne na něj vztekle.

“Taky tě miluji Xiao Zhane, ale odpověď ti neřeknu pro tvoje dobro, věř mi.” řekne ledovým klidem, ach ta vůně jeho krve.

Vůně krve jeho lásky ho dohání k šílenství, je víc a víc těžké ho nenapadnout pro krev. Doufá, že se dokáže ovládat napořád a nechce mu ani říci, že bude muset brzy odejít pryč od lidí a ví, že by mu stejně nevěřil. Ale po tom co mu vyznal lásku bude opravdu velmi těžké, ale má na výběr? A k tomu myslí na svou milovanou sestřičku, se kterou by také chtěl žít navíc oba musí zmizet. Navrhne ji to v tom se už rozhodl. Po chvíli ucítí opět její přítomnost hned vedle sebe.

“Přijímám bratříčku a jeho vezmi sebou.” uslyší její hlas.
“To myslíš vážně?” chce si to ověřit.

“Je lepší mít toho arogantního zmetka na očích, mému bráškovi nikdo ubližovat nebude a stejně u nás je proměna téměř hotova a ty to víš. Raději si ho budu hlídat bratře.” odpoví mu.

“Sestřičko...” usměje se a Xiao absolutně nechápe jen ho tiše pozoruje.

“Bratříčku miluji tě a vždy budu. Tebe prostě budu chránit. Ukaž mu mou existenci a vyřiď mu ode mě pozdravy.” její klasický ďábelský úsměv.

“Taky tě miluji má drahá sestřičko. Já tebe také budu vždy chránit. A děkuji ti moc.” úsměv se rozšíří.

“Já vím bratře. Něco už spolu vymyslíme.” a zmizí. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.