pondělí 4. dubna 2022

Ďábelská dvojčata 1 Bratře...

Wang Yibo má dvojče Viktoriku Yibo. Nepochází z lidského světa, ale žijí v něm. Nejsou lidské bytosti. Jsou to upíři z královské čisté krve. Viktorika je královna upírů. Královna je stará dva tisíce tři sta sedmdesát jedna a jejímu dvojčeti dva tisíce tři sta sedmdesát. Čistá sourozenecká láska. Mají spolu velmi silné pouto. Jsou bisexuálové, ale jsou převážně na stejné pohlaví. Wang je více jako žena a jeho sestra více muž. Jsou povahově téměř úplně stejní až na pár odlišností. Mají černé vlasy, bílou kůži, dlouhé ostré tesáky, stříbrné oči, když je někdo přepne tak jim oči změní barvu do temně černé a když je někdo přetočí úplně tak jim zčerná bělmo a duhovky se změní do krvavě rudé, ale takto je vytočit se nepovede každému, respektive se to povedlo dost málo bytostem. Ale když už se to někomu podaří, vždy to opravdu stojí za to a tomu věřte. Jsou totiž démonickými upíry a díky své královské krvi mohou na slunce aniž by je zničilo. Obyčejní upíři nemohou na slunce jestli nechtějí zemřít což většina nechce, ale věčnost není pro každého. To je prostě holý fakt.

Jenže jejich cesty byli rozděleny a oba dva skončili v lidském světě bez svých vzpomínek. Avšak jeden bez druhého se cítí neúplný. A to taky jsou. Oni k sobě patří. A tak to prostě je. Avšak svět je velký. Ale duše co k sobě patří se vždy najdou ovšem ne každý má to štěstí, že mu to vydrží dlouho.


****
Wang je zrovna na nočním lovu. Je krvavý úplněk, překrásný pohled. Objeví skupinu lidí, kterým vysaje veškerou krev z těla během několika vteřin. Hlad alespoň trochu utišil, ale přeci jen potřebuje mnohem více krve, takže si jde najít další potravu. Je lovec noci. A nenávidí lidskou rasu. Lidé jsou jen červy a jídlo. Nemají žádnou hrdost ani čest. Po chvíli objeví nějaký zamilovaný pár, který hned po sobě usmrtí svými ostrými tesáky.

Jelikož může na slunce tak má možnost se mezi lidmi téměř ztratit. Je velmi známý umělec snad po celém světě. U něj by snad nikdo nečekal, že je ve skutečnosti upíří šlechtic. A už vůbec ne, že zrovna on je noční dravec a zabiják což je vskutku ironie.

Respektive, když se narodil do lidského světa tak jako "člověk" a postupně začala jeho proměna do jeho pravé podstaty a nejen duševně, ale i fyzicky. Blíží se čas kdy bude muset zmizet do úplného ústraní což bude poměrně bolestivé jelikož se stihl zamilovat do svého nejlepšího přítele Xiao Zhana. V tomto světě je Wangovi dvacet čtyři let a Xiao Zhanovi třicet let. Není si jistý jestli i on cítí to samé k němu, ale bojí se mu říci své city navíc by to poté bolelo ještě víc.

***
Viktorika stojí na balkóně a ze svého poháru pije krev. Mezitím pozoruje krvavý úplněk. Od doby co poprvé viděla The Untamed má občas dost zvláštní sny o hlavních dvou hercích a cítí uvnitř svého nitra zvláštní pouto s Wang Yibem a k tomu si všimla, že mají stejné příjmení. Popíjí krev a přemýšlí nad tím.

Už od malého dítěte věděla, že nepochází z tohoto světa a není člověk, jen tehdy ještě nevěděla co je skutečně zač. Kdysi ji na několik měsíců zčernali oči a její kůže byla úplně bílá pak se její vzhled změnil zpět do "normálu". Od te doby se jí začala často měnit barva očí do stříbrné, šedivé a občas černé nebo skoro černé a chvílemi do její lidské modré. Také se jí vrátilo pár záblesků vzpomínek ovšem tehdy ještě nevěděla, že to jsou vzpomínky. Postupem času začala uvnitř svého nitra cítit, že její lidský rodiče nejsou její praví rodiče a začala také cítit, že má bratra respektive dvojče a tak se jednou zeptala své matky jestli je adoptovaná a zda-li má dvojče o kterém neví, jenže ta ji odpověděla, že ne. Tak se ptala jestli neměla mít dvojčata a jedno nezemřelo, no hleděla na ni opět jako na blázna a opět řekla ne. Jenže ten vnitřní pocit nepřešel. Za její "lidský" život se toho zatím stalo velmi mnoho to by bylo rovnou na knihu.

Pozoruje hvězdy na nebi a přemýšlí nad minulostí a přítomností. V tu chvíli ji to konečně dojde, právě našla své ztracené dvojče. Nemůže tomu uvěřit a k tomu někdo tak slavný. Takový magor všemi nenáviděný a někdo jako je on? Je to pro ni dost velký šok, něco co absolutně nečekala. I ona prochází stejnou proměnou jen ta její začala o hodně dříve než jeho. Dopije krev a jde spát, začíná svítat. Sotva usne zase se jí zdá o těch dvou, jenže tentokrát pozná, že to není sen, ale spojení světů. Xiao její přítomnost nevnímá, ale cítí, že Wang její přítomnost vycítil a také se hned zmateně otočí na ní. Nějakou dobu si hluboce hledí do očí. Teď ví o její existenci, ale neví, že je jeho sestra. Pro něj je jako neznámá osoba sice také cítí to pouto mezi nimi, ale nerozumí tomu. Hned na to se probudí.

***
Wang měl divný sen nebo co to bylo? Proč má pocit, že tu neznámou ženu zná? Ale proč si nemůže vzpomenout? Kdo je to? A vážně by ji měl znát? Avšak odkud? No z tohoto světa a života rozhodně ne, tím si je absolutně jistý. Po chvíli ucítí, že se na něj někdo napojuje, podle energie pozná okamžitě onu ženu, jenže proč? 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.