středa 6. dubna 2022

Co se skrývá uvnitř (Mikey x Draken)

“Mikey! Co to děláš?!” odstrčí ho od sebe zmateně Draken, když ho políbí.

“Právě jsem tě políbil.” zaculí se Mikey.

“Jo to vím taky, ale proč?” podívá se na něj zkoumavým pohledem, ne že by mu ten polibek vadil.

“Miluju tě Keníku. Proč bych to jinak dělal?” odvětí mu.

Toto potřeboval slyšet přímo z jeho úst, už delší dobu si toho všímal a sám si před nějakou dobou uvědomil své city k němu. Je do něj už nějakou dobu zamilovaný.
Přitáhne si ho blíže k sobě do polibku.

“Jsi jen můj Mikey a ten kdo mi na tebe sáhne, toho zabiju.” a lehce ho kousne do ucha.

“A ten kdo mi sáhne na tebe Keníku, toho zabiju já.” zašklebí se.
I postrach většiny gangů umí skutečně milovat.

***
Mikey je velitel Tomanu a Draken je jeho věrný zástupce. Je známý jako neporazitelný Mikey.
Zakladatelé a původní členové jsou Manjiro Sano, Ryuguji Ken, Baji Keisuke, Takashi Mitsuya, Haruki Hayashida a Kazutora Hanemiya.
Jsou jako rodina. Navzájem se chrání. Gang založili, když byli ještě dost malí a už jezdily na motorkách. Vychovává je ulice. Rváči a násilníci, ale mají svou čest a hrdost. Aktuálně má jejich gang okolo sto padesáti členů. Což je celkem úspěch, když jich ze začátku bylo jen šest. Nemají v tomto světě nikoho jiného než sebe navzájem. Mikey a Draken jsou z nich nejlepší a nejsilnější, ostatní z nich nejsou tak silní. Pomáhají si, jsou zde jeden pro druhého což je důležité. Hlavně chrání svého vůdce.

Hanagaki Takemichi je novým členem Tomanu a po Bajiho smrti se stává Kapitán první divize Tomanu místo něj, bylo to jeho přání těsně předtím než zemřel. Sice není nejvíc silný, ale má odvahu a motivuje lidi kolem sebe a to je velmi důležité v boji. Navíc zachránil život Drakenovi a několikrát zachránil celý Toman před rozpadem a ještě k tomu dá se říci, že i Mikeyho. No a aby toho nebylo málo je to takový šílenec, že se několikrát postavil do cesty naprosto nasranému Mikeymu, když je ve vražedném módu a to doslova, ostatní okolo vždy couvají co nejdále mohou jen Takemichi ne.

***
Začnou se vášnivě líbat a svlékat z oblečení. Dotýkají se svých nahých těl, těch svalnatých hrudí. Mikey si začne jazykem hrát s jeho bradavkou. Ozve se tichý sten. Poté přejde na druhou bradavku. Draken si mezitím rukou hraje s jeho tvrdým penisem. Po chvíli ho Draken povalí pod sebe a opatrně mu vsune svůj tvrdý penis do vlhkého otvoru na doraz, pár vteřin počká než začne hýbat svými boky a tvrdě narážet do jeho citlivého místa. Dělá mu cucfleky na krk. Pokojem se ozývají vzdechy slasti. Užívají si vzájemné doteky. Je moc vzrušený, takže se poměrně rychle udělá. Vysune svůj ochablý penis, netrvá dlouho a už leží pod Mikeym. Ten mu vrazí opatrně svůj penis do zadku a začne ho tvrdě šukat, mezitím se vášnivě líbají na ústa. Po několika minutách se udělá i on.

Pak si lehnou vedle sebe a vydýchávají své slastné orgasmy. Jejich první zkušenost se stejným pohlavím.

“Tak to byl ten nejlepší sex v mém životě!” pronese Mikey.

“To tedy byl! Rozhodně lepší než se ženou...” odpoví mu.

***
Je noc a tak se rozhodnou jet se spolu projet na motorce. Dnes mají čas pro sebe, setkání Tomanu bude až další noc.

***
Obléknou se do oblečení svého gangu, které nosí pořád. A jdou ven. Sednou si na motorku Drakena a Mikey si sedne za něj. Vítr si hraje s jejich blond vlasy. Jedou k moři.

“Jé to je Mikey a Draken!” ozve se Nahoya a Souya Kawata.

Oba dva se hned otočí. V tuto dobu nejsou zrovna moc nadšení, že někoho potkali. Zamračí se na ně a oni hned pochopí.

***
Stejně, každý kdo má oči a mozek dávno poznal a pochopil, že ti dva jsou do sebe zamilovaní až po uši jen by to nikdy nepřiznali veřejně. Tedy je to dost pravděpodobné. Ale to, že se umíš prát a bít, neznamená že nemůžeš být gay nebo bisexuál. Navíc nebyli viděny s moc ženami a to si mohou vybírat. Takže je jasné, že už před nějakou dobou začali kolovat zvěsti. K tomu o nich si to mnoho lidí myslí, takže často dostali výsměch a ti co do toho rýpali nedopadli dvakrát dobře, hned je zbili až někteří skončili v nemocnici. A když se okolo jednoho nebo druhého někdo začal motat, tak ta osoba dostala přes držku tedy až na ženy, ty oni nebijí.

Emma má očividně smůlu jelikož Drakenovo srdce získal její bratr. A taktéž Takemichi, který zase tajně miluje Mikeyho. Nešťastná láska.

***
“Oh, tak my vás necháme.” dodá Souya a odjedou pryč.

***
“Keníku...” promluví.

“Ano?” odpoví mu.

“Kam pak jedeme?” zajímá ho.

“Na moje místo.” odpovídá.

Po nějak dvaceti minutách dorazí na místo. Je to "opuštěný" kousek pláže.

“A jsme tady. Odteď je to naše místo.” chytne ho za ruku a jdou se procházet.

“Je tu nádherný klid.” podotkne a políbí ho.

“Já věděl, že jste zasraný buzny!” ozve se za nimi.

Otočí se a uvidí toho zmrda jménem Kisaki Tetta. Podívají se navzájem do svých očí a oba myslí na to samé. V tu chvíli se na něj vrhnou, povalí ho na zem a začnou ho bít. Už je sere moc dlouho.

“No a co má být? Ty zmrde?!” řekne chladně Draken.

Jsou od krve, jeho krve. Ani si nevšimli, že se přestal hýbat. Zabili ho. 

2 komentáře:

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.