středa 6. dubna 2022

Navěky s tebou (Kuina x Subaru)

Kuina hledí do temné noci a pije krev ze svého poháru.

Miluje pohledy na hvězdy a měsíc, den je pro něj hrůza, ano z denního světla má strach. Zničilo by ho, je dítě noci. Prohrábne si své černo-fialové vlasy.

***
Pochází z Japonska, zde také žije a je členem j-rock kapely Royz. Vznikli v Osace, ale teď žijí v Tokiu. Sem se přestěhovali před třemi lety. Všichni čtyři žijí spolu v jednom domě na okraji Tokia. Ostatní členové ví, že je Kuina upír a také se k němu podle toho chovají a před veřejností to drží v tajnosti.

Spí ve sklepě v černé rakvi. A když jedou někam na koncert, tak ho vezou v autě v jeho náhradní rakvi. Avšak mají ho rádi, i když není člověk a občas mu dají napít své krve, když dostane hlad, ale jsou chvíle kdy jde na lov.
Nejraději má krev od Subaru. Kuina a Subaru jsou pár, dokonce měli upíří svatbu na hřbitově před dvěma lety. Ale jsou ve vztahu přes dva roky. Jen si Kuina není jistý jestli mu má dát dar temnot, ale zároveň o něj nechce přijít. Koudai a Tomoya ví o jejich partnerském vztahu a přejí jim to. Kazuki od nich před nějakou dobou odešel, kvůli své umírající matce, o kterou se odešel starat, což to rodina má být na prvním místě, takže to pochopili, přestože je to bolelo a mrzelo, ale nakonec se rozhodli pokračovat ve svém snu.

***
Subaru přijde na balkón a obejme svého manžela, políbí se.
Velmi se milují, jejich láska je vskutku silná. A možná bude i věčná...

“To je nádherná noc, lásko.” pronese Subaru.

“Ano, to vskutku je, ale ty jsi krásnější a hlavně jen můj.” pohladí jeho dlouhé stříbrné vlasy.

Líbají se na ústa než se mu Kuina zakousne do krční tepny a nezačne pít tu lahodnou rudou tekutinu dávající život. Postupně začne být slabý, v tu chvíli mu dá Kuina napít své krve ze svého zápěstí, které si rozřízl nehtem.

“Odteď jsi můj navěky, Subaru. Miluji tě.” pronese a položí opatrně jeho tělo na zem, kde začíná proměna.

“Koukám, že budou potřeba ještě dvě rakve.” lehce se zasměje Koudai a rukou si prohrábne své dlouhé růžové vlasy.

Má modré oči a je oblečený ve svých černých šatech, usmívá se na Kuinu.

“Ano, ty budeme potřebovat.” úsměje se na něj.

Poté ho odnese do jejich postele, do které ho položí. Hledí na muže, kterého miluje a odteď spolu budou navždy, neudržel se a stalo se, asi to tak má být, když se to stalo.
Představuje si, co budou dělat na cestě věčnosti, alespoň už nebude sám, díky němu ta prázdnota zmizela a je šťastný.
Přemýšlí, že by mohl proměnit celou kapelu, ale to neví jestli udělá. Ani neví jestli ještě někdo z jeho druhu žije, po staletích válek mezi upíry, démony, čarodějnicemi, vlkodlaky a lidmi, byly to nekonečné války, plné bolesti, žalu, ztrát, smrti...

***O týden později***

Zamilovaní manželé jsou zrovna na procházce, procházejí se po hřbitově. Subaru už je taktéž upírem.

“Za pět dní máme ten koncert, co?” promluví Subaru.

“Ano, to máme, ale víš, že nesmíš zaútočit na naše fanoušky, že?!” řekne mu přísně.

“Jo, to vím, ale...” odpoví se strachem v očích.

“Žádné, ale! Rozumíš tomu nebo ne?!” řekne chladným tónem hlasu.

“Jo. Rozumím...” odpoví mu a políbí jeho rty.

Během chvilky už leží na nějakém hrobě a vášnivě se líbají na ústa, mezitím se svlékají ze svého černého oblečení. Poté Subaru uchopí do své pusy jeho dokonalou chloubu a začne si vlhkým jazykem hrát se špičkou penisu. Avšak netrvá dlouho a udělá se mu do ní, až mu sperma teče po bradě, poslušně ho spolkne a pak vsune na jeden příraz svůj tvrdý penis do jeho sexy zadku a hned začne hýbat svými sexy boky a tvrdě ho šukat. Hladí jeho černo-fialové vlasy a chvílemi mu olizuje bradavky na sexy hrudi.
Ticho hřbitova přehlušují slastné vzdechy dvou zamilovaných upírů. Osvětluje je krásný měsíc a světlo hřbitovních svíček všude okolo nich. Je zrovna konec zimy, ale stále jsou zbytky sněhu po zemi. Ale jim zima není.
Kuina ho hladí v jeho stříbrno-černo-fialových vlasech. Subaru se po několika minutách udělá. Po chvilce už je opřený o náhrobní kámen a cítí uvnitř sebe ten dokonalý úd až po kořen. Než se začne uvnitř něj hýbat, kousne ho párkrát do krku. Milují vzájemné okusování, vzrušuje je to. Užívají si každý svůj dotek, stále dokola. Naráží do jeho citlivého místečka, které už tak dobře zná. Během vášnivého a tvrdého sexu se líbají, koušou, škrábou nehty do kůže, jim se to líbí. Navíc si už Kuina nemusí dávat pozor, jelikož je Subaru už také upírem. Krása nesmrtelnosti. Věčnosti.
Po tak půl hodině se několikrát po sobě udělá. Poté si nazí vedle sebe lehnou a pozorují hvězdy na temné obloze noci. Objímají se.

“To ja kouzelná noc.” usmívá se upír s černo-fialovými vlasy.

“A hlavně je s tebou.” usměje se upír se stříbrnými vlasy.

“Navždy spolu.” políbí ho stříbrnovlasý.

“Ano, navždy.” pohladí jeho nahou hruď.


8 komentářů:

  1. Tak jsem to přečetla. Jak jsem řekla mimo, tyhle dva neznám, ani tu kapelu, ale tak nějak veškeré info bylo v povídce - to důležité - takže žádný stres. Inu. Na mě prostě moc rychlé, no :D (Ale já jsem grafoman, to není nic osobního). Taky mi přišlo že jako jde na schůzku s manželem. Přemýšlí jak ho miluje a váhá jestli ho promění taky na upíra, ale vzápětí jak se potkají už mu dává napít krve :D Zkrátka pokud je to o tomhle dilematu, čekala bych ho víc, pokud ne, proč tam vůbec je?
    Ale tak myšlenka: "Navždy spolu" je romantická a milá. Ačkoliv věčnost, může být i ubíjející, na to by si měli kluci dát pozor :D
    A doufám, že zbytek kapely tomuto osudu ujde. Nestárnoucí kapela v dnešním světě by to bylo sakra podezřelé. Jako jedna rakev, ok. Dvě, no budiž. Ale 4? A to jako utají jak? :D :D :D
    Ale protože se tím příběh nezabývá, není proč to řešit ani tady, že :) Omlouvám se.

    OdpovědětVymazat
  2. Upíří tématiku miluju. Taky je občas někde máme. Je to taková kraťoučká povídečka. Tuhle kapelu nesleduju, ale vím, že existují. Děj je pro mě taková upíří klasika. Musím teda říct, že je to celé takové něžně romantické, ale tím milováním to teda rozbili XD Hold predátoři se nezapřou! <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc všem mým čtenářům, že čtou mou tvorbu. Těší mě každý starý i nový čtenář, odběr, komentář. Píšu převážně BL, yaoi a občas i GL, yuri. Nejčastěji píšu FF na čínské BL drama Chen Qing Ling neboli The Untamed, ano je to má největší posedlost, a ano píšu převážně jen fanfikce, ale občas čistě dle mé fantazie. Ten kdo mě zná, už ví o čem píšu, takže toto je spíš pro nové čtenáře. Doufám, že se vám má tvorba líbí, nebo bude líbit. Zanechte komentík, ať vím že jsi byl|a na mém blogu. Aneb píšu přes čtrnáct let. S pozdravem váš Lan Wang-ťi.